Komentáře k článku

Hanyna 28.06.2019

Řídím, ale kdybych nebyla vyježděná, tak bych taky řídit nechtěla. Lidi opravdu dnes jezdí jako čuňata...*1*

aster 28.06.2019

No nevím, ale ten, kdo potřebuje školení na to, jak si nastavit zrcátka a sedačku, by možná za ten volant fakt radši sedat neměl...strach je jedna věc a hysterie druhá. Myslím, že článek řeší spíš tu hysterii. Strach je odůvodněný v případě, že si je člověk vědom nedostatků a má obavy z následků - pak stačí i pár jízd se zkušeným řidičem, což je vhodné jak čerstvě po autoškole, tak po delší pauze a postupně se vydávat do hustšího provozu. Zopakovat si dopravní předpisy neuškodí nikomu - na to ale není třeba školení. Podstatné je uklidnit se.

helus 28.06.2019

Neřídím skoro vůbec.Bojím se.

kamila76 28.06.2019

Já se bojím. Nejlepším řešením je nemít řidičák.

Mutrmatka 29.06.2019

Já si udělala řidičák v 50 letech za dva roky si koupila otloukánka v autamatu, než se s tím pořádně naučím a jezdím a když si nevím rady zastavím nebo zpomalím. V dnešní době jsou v autoškole i pomocné programy pro nás nejisté. Takže děvčata nebojte se, usnadní vám to život, uvidíte.:-p

nea 29.06.2019

Dřív jsem jezdila hodně, ráda a dá se říct dobře. Pak auto dosloužilo, na nové nebyly peníze a tak už skoro 20 let jsem za volantem neseděla. A už ani asi nesednu. Ale nebojím se sebe. Pár koupených kondičních jízd v autoškole by mě do toho zase dostalo. Bojím se spíš agresivity ze strany jiných řidičů a nebo že by mi neakceptovali rozvážnější jízdu.

ovace 30.06.2019

ted už moc nejezdím

Siraellen 30.06.2019

nemám řidičák

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat