Horoskop na květen 2012: Zjistěte, co vás čeká v měsíci lásky!

02.05.2012 | Zajímavosti

Zdarma od naší astroložky Anny!

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Váš partner vás obdivuje za vaši pracovitost. Podáváte zvýšený výkon kvůli Marsu ve znamení Lva, které je také ohnivé jako vy. Tento stav bude trvat celý měsíc. Zapomeňte občas, na pracovní trable a výzvy a věnujte se více svému miláčkovi. Pokud to nejde, napište mu alespoň milostné psaní a věnujte ho 1. května na svátek všech zamilovaných. Svého životního druha rozhodně nesmíte v nejmenším zanedbávat.
Domov a rodina
Žijete rychle až zběsile, ve svém hnízdě strávíte v celku málo času. Přesto se pokuste rodinu nezanedbávat. Konec měsíce od 28. přeje obecně radikálním změnám a to platí i pro vaši bytovou situaci. Venuše v Blížencích přinutí do 20. května vaše ratolesti k lepším výsledkům ve škole. Od 20. května alespoň předstírejte zájem o věci rodinné. Duší budete asi stále u své profese.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
Dlouhodobě příznivý vliv Saturna ve znamení Panny, který trvá od 7. dubna do 21. července, vám přeje vztahy více upevňovat. V případě dlouhodobých neshod s partnerem či partnerkou je konečně možné se rozumně domluvit na konkrétních krocích vaší společné budoucnosti. Právě započaté milenecké vztahy by se měly ještě více prohloubit a oba partneři ucítí jistotu, že ten druhý jim je stoprocentně věrný.
Domov a rodina
Nyní je čas rozpracovat některé dlouhodobé plány ohledně vašeho bydlení, ideálně od 20. května. Výsledky vaší nynější práce, budou patrné na konci tohoto roku. Využijte vlivu Merkura a dohlédněte, aby vaše děti nerostly, jak dříví v lese. Malým Býčkům se začne více dařit nosit domů samé jedničky. V první půli měsíce klidně odjeďte na pár dnů na chalupu nebo někam do přírody. Byt si vymalujte do teplých světlých zelenohnědých tonů, budete se doma cítit více v bezpečí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Kolem 12. května přichází silné napěťové konstelace, nenechte se prosím vyprovokovat ke slovům, která obvykle nemáte ve svém výrazovém slovníčku. Partnera zbytečně neprovokujte a ani nepodezírejte ze záletů. Do 20. května vám přeje vliv Venuše, která po téměř celý měsíc zvyšuje možnost zamilování. Vybírejte si z partnerů ty, kteří umějí svá slova převést do praktických činností. Takovému člověku se nebojte naslouchat a důvěřovat. Ukažte mu nebo jí, že i vy umíte diskutovat vážně.
Domov a rodina
Krásně postavená Venuše ve vašem znamení umožní nastolit po většinu měsíce kamarádskou atmosféru u vás doma. Děti, vy a partner se stanete týmem, který se pustí do dlouho odkládaných domácích prací. Venuše se až do 20. května postará o možnost si zlepšit vzhled. 31. května byste mohli být básnicky naladěni. V tento den můžete vyzdobit nejen svojí duši a byt, ale hlavně vztah se sourozencem nebo sousedem, se kterým jste si kolem 12. neporozuměli.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
Doposud jste byli spíše nenápadní pozorovatelé vlastního života, od 12. května se situace mění a vy se začínáte aktivně zapojovat do běhu svého života. Není třeba, aby vám někdo kázal o morálce. Venuše v Blížencích vás sice do 20. května trochu zatahuje do milostných avantýr, ale vy se snažíte konečně vykonat vše, nad čím už dlouho přemýšlíte. Vaše snahy se týkají především prosazení své dominantní role v rodině. Odmítáte hrát druhé housle. Přízeň máte od starších osob v rodině. Udivujete svým realistickým náhledem na svět, i na své ctitele nebo ctitelky.
Domov a rodina
Váš domov je kotvou nejen vaší rodině, ale i širšímu okolí lidí a zvířat, někdy vás to značně zatěžuje. Mezi 16. až 18. květnem je možné zásadně zlepšit vztah k dětem. Rodiče si s potomky začnou více rozumět a je velice pravděpodobné, že se mezi nimi vytvoří nová hluboká spřízněnost. Svůj domov vylepšete nádobkou s vodou nebo malým akváriem, voda je nutným základem vašeho života. V blízkosti vašeho bytu nebo domu by měla být vodní nádrž, jezírko, nebo alespoň les, který vypařuje hodně vlhkosti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Stále si žijete snadno. Ti ze Lvů, kteří se v minulém měsíci alespoň trochu přičinili prací, nyní hojně sklízejí ovoce své práce. Daří se vám po všech stránkách, přičtěte tuto přízeň blahodárnému vlivu Marse působícího nyní ve vašem znamení. Veškeré nápady a romantické touhy byste měli snadno zvládnout uskutečnit do 6. příštího měsíce. Květen je pro vás posledním měsícem, ve kterém můžete uskutečnit vše, na co pomyslíte. Do 20. května vás obklopí dobří přátelé, po 20. květnu na ně váš partner může začít žárlit.
Domov a rodina
Váš byt doplňte větvičkou jmelí, přináší do domu plodnost. Milenci se, dle pověstí starých Keltů, mají políbit pod stromem na němž se jmelí pne. Kolem 28. začnete myslet na možnost opustit vlast, cizina pro vás bude lákavější než teplo domova.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
První tři týdny v květnu jste partnerem již unaveni, vaše péče neznala mezí a na vaší náladě to zanechalo viditelný smutek. Nyní je čas si uvědomit, že nesmíte svému miláčkovi nic slibovat. Zavazujete se tak k časově náročné práci, kterou později zvládáte jen s přemáháním. Mars ve Lvu Vás dlouhodobě oslabil, na partnerovo velikášské chování už raději nemáte slov. Venuše v Blížencích vás do 20. května nenechá klidnou, protože nevěříte na manželovo nebo manželčiny přesčasy. Omezováním ale také ničeho nedocílíte. Ukažte mu nebo jí, že svou práci už nestíháte a potřebujete pomoci.
Domov a rodina
Vaše domácnost je hospodárná. Nepatříte k lidem z přemrštěnými výdaji. Lidé kolem vás žijí nad poměry a vy víte, že se tím dostávají do nelehké situace. Až si přijdou půjčit, raději je odmítněte.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Venuše – planeta, která se vám celoživotně stará o krásné vztahy – se až do 20. května zdržuje v pro vás příznivém znamení Blíženců. Do této doby budete pociťovat lásku k partnerovi, nezadaní mají možnost se lehce seznámit. Váhy, kterým to doma neklapalo v uplynulých měsících, by si měly počkat na čas od 12. května, kdy Merkur umožní hladkou komunikaci s manželem o nepříjemných majetkových záležitostech.
Domov a rodina
Od 20. května přechází vaše vládkyně planeta Venuše do znamení Raka. Vytvoří se klima pro zlepšení vztahů s dětmi. Vaše kariéra pro vás stále bude velice podstatná, ale již budete schopni se rodině věnovat tak, abyste vůči ní měli více čisté svědomí. Poslední týden v květnu začnete dokonce vyvařovat.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
V minulém měsíci se Vám nedařilo uskutečnit některé milostné plány. Nyní je Vám Saturn a Puto nakloněn, abyste upevnili svou pozici rozeného milovníka nebo šarmantní svůdkyně v rámci trvalého vztahu. Milostným svodům v podobě nevěry s důstojností odoláváte. Nezadaným a jedincům, kteří se v manželství cítili osamoceně se od 20. května může podařit své srdce naplnit opětovanou láskou.
Domov a rodina
Vaše zázemí je dlouhodobě dobré. Avantýrám moudře předcházíte. Někteří kolegové vás dokážou natolik vytočit, že si jejich věty opakujete ještě i doma. Uznejte jejich právo na život a svobodný projev a vypusťte jejich osobu z hlavy. Pak se zmírní i vaše vnitřní napětí a agrese. Nejlépe se s dětmi pokuste sportovat, abyste si vyčistili tělo i duši. Do konce měsíce zařiďte pojistku a také se sejděte se svými přáteli. Pracovně jsou pro vás také klíčoví.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
Vaše snahy vysvětlit partnerovi, že jste při něm, se míjejí účinkem. Do 20. května budete žít každý pro sebe a pocit vzájemné sounáležitosti se nebude chtít dostavit. Jiná je situace po 20. květnu, kdy partner konečně uzná, že je moudré vám naslouchat. Venuše v Blížencích způsobí, že váš miláček začne koketovat s někým jiným. Koncem měsíce se situace změní a vy dva budete pořád spolu. Dokonce tak intenzivně, že vás bude brzdit od pracovních povinností.
Domov a rodina
Dejte si pozor na nesmyslné utrácení. Dovolenou pořídíte levněji než si nyní myslíte. Poslední týden v květnu si vás děti konečně užijí. Věnujte se jim a mějte trpělivost naslouchat jejich malým citovým dramatům. Váš potomek totiž nemusí být tak sdílný jako vy.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Váš partner se vás snaží přesvědčit, že nemá smysl věnovat tolik úsilí práci. Je to proto, že se cítí opuštěný a sám. A žárlí na vaše zaměstnání. Až do 20. se opravdu neustále zajímáte o zajištění rodinných financí. Váš protějšek si myslí, že ho přehlížíte nebo zanedbáváte. Že už pro vás mnoho neznamená. Poslední týden v květnu už budou povinnosti vykonané a konečně si přiznáte čas na lásku.
Domov a rodina
Vaše partnerka či partner se s vámi cítí osaměle, dětem se věnujte asi o něco více. Nehubujte, objevíte-li v dětském pokojíčku šmolku norskou – papouška, kterého si nejvíce oblíbila vaše znuděná drahá polovička.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Váš partner je již několikátý měsíc k nesnesení. Cítíte z něho, že si připadá, jako samotný pupek světa. Nezoufejte, příští měsíc mu hřebínek slehne. Už v květnu máte možnost hlasitě promluvit a ukázat svojí nespokojenost. Venuše v Blížencích vám do 20. května dodává přízeň mezi přáteli, kteří vám potvrdí arogantnost vaší drahé polovičky.
Domov a rodina
Po celý měsíc narušuje klid vašeho domova agresivní a z vašeho pohledu namyšlený Mars ve Lvu. Zaměřte se na práci, nestresujte se žabomyšími válkami s kolegy a hledejte raději oporu ve starých kamarádech. Ale neutíkejte se k nim pořád a stále. Pokud máte děti, je zapotřebí jim dát, co potřebují bez ohledu na váš nesoulad s partnerem. Poslední týden v květnu dokažte, že máte cit pro péči o rodinu. Celý měsíc vám přeje Merkur a probouzí ke slovu vaši skrytou diplomatickou výřečnost.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Jste rození snílkové, od 12. května uvidíte partnera v ostrých a nezamlžených obrysech. Nebudete jako jindy věřit povídačkám a pololžím. Budete schopní si spojit dvě a dvě... Konečně se vám rozváže jazyk a vy přiznáte, že si už dlouho občas připadáte jak vězňové ve vlastním domě. Do 20. května budou na prvním místě povinnosti rodiny, pak až práce. Rozvedení mají možnost hned v začátku nového vztahu jasně vyjádřit své nároky, potřeby a zvyky. Až toto nepříjemné podchycování praktického života zvládnete, pak si budete moci zase upadnout do svého chaotického a romantického světa.
Domov a rodina
Vaše domácí klima je nyní takové, jaké si ho sami vytváříte. Dříve jste byli nezávislými pozorovateli všech rodinných změn a tak trochu loutkou svého osudu. Nyní se snažíte žít demokraticky. Každý řekne doma svůj názor a pak se společně rokuje. Jen takto je možné si ve Vašem případě udržet zdravou psychiku. Majetek je pro vás konečně také důležitý, ale nepovažujete jej za nejpodstatnější složku svého žití. Pro lásku jste schopní opustit i zděděný zámek, pokud by svazoval váš duševní rozlet.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc květen pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat