Co všechno jsou lidé schopni udělat pro peníze

17.08.2019 | Zajímavosti

Vsadit se s někým o pár drobných, že dokážete stát půl minuty na hlavě, je asi v pořádku. Že jsou ale peníze mocným pánem, dokázali lidé, kteří by byli pro trochu z nich schopni udělat věci, které by vás nejspíš ani ve snu nenapadli. A to mnohdy částky, které by za svůj čin požadovali, nebyly nijak závratné.

Rozkrájejte mne

V jedné z českých internetových diskusí se objevil příspěvek nejmenovaného muže, který se dotazoval, zda by bylo možné rozprodat veškeré své orgány, aby jeho rodina posléze mohla dostat alespoň nějaký finanční obnos. Zjevně to byl člověk, který by pro svou rodinu udělal cokoli, ovšem otázkou zůstává, zda by jeho rodina byla raději za trochu drobných, nebo za život rodinného příslušníka.

Půjčte si moji ženu

Že jsou lidem peníze mnohdy milejší než rodinná pohoda, dokázalo i několik mužů, kterých se zadavatelé diskuse ptali, zda a za kolik by propůjčili svoji partnerku jinému muži. Nejvyšší požadavek byl sto tisíc korun. To není zrovna moc, co říkáte?

Zabiju pro milion

Zdalipak rodiče vykutáleného synka tuší, jakého hada si hřejí na prsou, to netušíme, ale možná by při zjištění, za jakou cenu by byl jejich vlastní potomek ochoten zbavit je života, byli překvapeni. Jistý Josh H. na otázku, za kolik peněz by spáchal zločin, odpověděl, že za milion by klidně zastřelil svoje rodiče.

Protřepat, ale nemíchat

Na televizních obrazovkách běžel před lety poměrně úspěšný seriál Fear Factor, kde lidé pro padesát tisíc dolarů plnili nejrůznější úkoly. Některé z nich byly životu nebezpečné, jiné pořádně odporné. Jeden z úkolů přikazoval soutěžícím, aby vypili koktejl z rozmixovaných krys, žab a kachních zárodků. Zajímavé, jak vidina „snadno“ vydělaných peněz změní lidi natolik, že vypijí i to, čeho by se běžně vůbec nedotkli.

Buď mým pánem

Postarší manželský páreček Američanů se dostal do dluhů, a tak manžele napadlo, že za milion dolarů prodají své služby. Jednoduše se nabídli na internetové stránce, kde uvedli, že je jim úplně jedno, co po nich bude nový pán chtít, hlavně, aby dostali zmíněný milion. Nabídka zahrnovala skutečně vše od úklidu, přes vaření, až po nevšední sexuální praktiky, to vše v průběhu jednoho roku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat