Komentáře k článku

Pavel 08.09.2019

Tak to stačilo si přečíst nadpis. Nic dalšího se tů nedozvíš. Bodejť by ne, když ty planety jsou tak daleko. My ani nevíme co je na Marsu, i když tam nějaký vozítka dosedly, a věstit z koule co obnáší planety tisíckrát vzdálenější je čistý věštění z křištálový koule.....

V článku nejsou informace, zda se tam nachází vzduch. Sice by se tam asi dalo žít, ale kde jsou zelené rostliny? Nebo se tam vše bude dovážet? A dýchat ve skafandru.

Cakewalk libusenovotna 08.09.2019

Paní Novotná, že nemyslíte ten Váš komentář vážně? Kolik máte tříd základní školy?

Josef libusenovotna 09.09.2019

libusenovotna Píší, že je tam líp, než tady, tak tam vzduch bude. A oblíbené rostliny si každý vezme sebou, sazenice nebo seménka. Doufám jen, že tam nikdo nezatáhne lopuch, mě by nevadil, ale ty jeho bambule s háčkama mě rozčílí, když se mi dostanou do vlasů, to vždycky nějaké vytrhám, v mých letech je každý vlas vzácný. A ještě by se mělo dbát, aby se tam nezatáhli takoví ti malí mravenci, jsou všude. Když si najdu nějaké pěkné místo v přírodě a natáhnu se , tak za chvíli jich mám na sobě celé hejno. Takže pokud by se po mně chtělo, abych letěl taky, tak bez lopuchu a mravenců.

helus 08.09.2019

Zajímavý článek.Toho se určitě nedočkám.

konatovka 08.09.2019

Podle mně je to zatím velmi vzdálené.:-O

nea 08.09.2019

Je to zatím trochu utopie.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat