Komentáře k článku

Siraellen 25.09.2019

zatím s tím nemám problém

aster 24.09.2019

S orientací v terénu problémy nemám, zato pamatovat si hromadu - pro mně - nepodstatných věcí, jako co měl kdo kdy na sobě nebo k obědu apod. - s tím mám problémy velké. Momentálně přemýšlím, proč mi tady zase zmizel příspěvek - že nebyl vulgární, tím jsem si jista - holt se dámám v redakci zase nelíbil - asi mají problémy s orientací - co nadělám.

ovace 24.09.2019

zatím mě nic takového netrápí

Jura 24.09.2019

Asi mám ženský mozek z čehož má nejmenší radost můj šéf když chce dělat pana dokonalého co nikdy nic nezkazil, tahat z rukávu 15-20 let staré události mi nedělá problém, naproti tomu manželka má asi mužský mozek protože její smysl pro orientaci je obdivuhodný.

helus 22.09.2019

Manžel má daleko lepší paměť než já.

nea 22.09.2019

Kdysi pro mě byla orientace maličkost. Nyní už je to horší.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat