Komentáře k článku

nea 22.09.2019

Kdysi pro mě byla orientace maličkost. Nyní už je to horší.

helus 22.09.2019

Manžel má daleko lepší paměť než já.

Jura 24.09.2019

Asi mám ženský mozek z čehož má nejmenší radost můj šéf když chce dělat pana dokonalého co nikdy nic nezkazil, tahat z rukávu 15-20 let staré události mi nedělá problém, naproti tomu manželka má asi mužský mozek protože její smysl pro orientaci je obdivuhodný.

ovace 24.09.2019

zatím mě nic takového netrápí

aster 24.09.2019

S orientací v terénu problémy nemám, zato pamatovat si hromadu - pro mně - nepodstatných věcí, jako co měl kdo kdy na sobě nebo k obědu apod. - s tím mám problémy velké. Momentálně přemýšlím, proč mi tady zase zmizel příspěvek - že nebyl vulgární, tím jsem si jista - holt se dámám v redakci zase nelíbil - asi mají problémy s orientací - co nadělám.

Siraellen 25.09.2019

zatím s tím nemám problém

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat