Komentáře k článku

Siraellen 16.11.2019

nejsem vytrvalá

ovace 16.11.2019

nejsem moc vytrvalý

Tanja 16.11.2019

Záleží na tom, co nazýváte úspěchem - pokud jen to, že někdo zazáří na chvíli jako kometa a stejně rychle zhasne, tak máte pravdu. Ale pokud máte na mysli skutečný úspěch, trvalý, tak na to právě je třeba hlavně talent a vytrvalost, nebo IQ a vytrvalost - nebo všechno dohromady. Ani ty nejvlivnější známosti tyto tři věci nenahradí. Ale čim to je že všechny mé bývalé šéfy byly neskutečné pošuky.Že by v tom byl talent???

aster Tanja 16.11.2019

Na to vám těžko odpovím, když je neznám :-) ale soudím, že i na místo šéfa potřebujete jisté schopnosti - pokud je dotyčný nemá a drží ho tam jen ty známosti, tak to sice může vydržet dost dlouho, ale firma postupně přijde o schopné lidi, kteří nemají zapotřebí pracovat pod neschopným šéfem.

Tanja aster 19.11.2019

Mila aster nejspíš jste hodně mladička optimistka,proto je váš názor celkem pochopitelný. Říká se že skušenosti jsou nepřenositelné bohužel!!! Měla jsem kamarada z dětství který oplýval tech talentem.Už jako dítě ze ZŠ dělal vykrési pro VŠ studenty,za úplatu.A skuste uhádnout jak dopadl on samotný při hlášení na tuž Univerzitu? Osobně já mam tu skušenost,že je důležité mít ty správné známosti,nebo rodinnou protekci.A inteligence+talent jsou jen přijemnymí bonusy nikoliv směrodatné charakterové vlastnosti vedoucí k záručenemú úspěchu.A některé lidi tomu říkají ŠT'ĚSTÍ.Omlouvám se za chyby jsem cizinka.

Tanja 15.11.2019

*13*To je ale nesmysl. Úspěch přece zaručuji známosti nikoliv vytrvalost!!!

aster Tanja 16.11.2019

Záleží na tom, co nazýváte úspěchem - pokud jen to, že někdo zazáří na chvíli jako kometa a stejně rychle zhasne, tak máte pravdu. Ale pokud máte na mysli skutečný úspěch, trvalý, tak na to právě je třeba hlavně talent a vytrvalost, nebo IQ a vytrvalost - nebo všechno dohromady. Ani ty nejvlivnější známosti tyto tři věci nenahradí. *6*

aster 14.11.2019

To je hezký pokus, jak vysvětlit tu spoustu neumětelů, kteří se snaží jako diví a výsledky jsou přesto v nedohlednu. Jak se chcete bez talentu stát vynikajícím hudebníkem, zpěvákem, hercem nebo malířem? A jak se chcete bez IQ stát vědcem - ono to teoreticky asi jde, ale takový mamlas pak vynalézá ty pitomosti, na kterých žijí tyto články *4*

Jura 14.11.2019

Nejni to uplně pravda, třeba orientační schopnost nabiflovat nejde, někdo chodí celý den v nepřehledném terénu a stále ví kde je ani nad tím nemusí přemýšlet, někdo se po pár metrech dvakrát otočí a můžou po něm vyhlásit pátrání.

glady 14.11.2019

je to tak

kamila76 14.11.2019

Bez komentáře. Já snažím, jak můžu. Někdy vyhrává lenost.

helus 14.11.2019

Patřím mezi vytrvalce.

nea 14.11.2019

dokážu být vytrvalá ale ne ve všem

To je známý fakt.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat