Horoskop na červen 2012: Vztahy, rodina i finance. Zjistěte, co vás čeká

01.06.2012 | Zajímavosti

Červen bude pro většinu znamení zamilovaným měsícem. Berani se stanou hotovými svůdníky, Býci si vyjasní nedorozumění v partnerských vztazích a Kozorozi vzkřísí uvadající lásku. Pracovní úspěchy čekají zrozence ve znamení Panny, Vah a Štírů.

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Prvních čtrnáct dnů v červnu můžete mít pocit, že je váš partner příliš přecitlivělý. Na rozumné argumenty bude reagovat netečně. Vaše síla přijde od 14. června, kdy Venuše vstupuje do znamení Lva. Naplánujte svádění až na druhou polovinu tohoto měsíce.
Domov a rodina
Vaše rodina příliš nechápe vaše nezničitelné kariérní zaměření. Jste stále plně aktivní jedinec, kdy ostatní členové bývají ve vašem stínu. Odkud berete svůj elán je jim záhadou. Od 7. června se začnou bavit na váš účet. Už dlouho totiž čekali, kdy vám dojdou baterky a vy budete muset chtě nechtě zpomalit. Teď se konečně dočkali. Kvůli únavě a vyčerpání z předchozích měsíců jim začnete připadat více lidští a sympatičtí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
Venuše je do 14. června ve znamení Raka odkud vás příznivě ozařuje v mileneckých otázkách. Jste primárně stvořeni pro lásku, a tak se jí v prvních čtrnácti dnech měsíce června nebraňte. Ti z Býků, kteří jsou nadáni tvůrčím přístupem k práci, mají nyní zelenou. Můžete se zajímat o partnera, který je zcela jiný než vy, a přesto dojde k romantické souhře.
Domov a rodina
Vaše schopnosti držet rodinu pod jednou střechou jsou všeobecně dobře známé. Tento měsíc budete udivovat i svými intelektuálními schopnostmi. Je ideální čas pro studium všeho druhu. Merkur Vám přeje do 10. června při vyřizování úředních dokumentů a důležitých telefonátů. Od 14. mohou začít trochu zlobit potomci.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Od 10. do 25. června budete velice upovídaní. Ti z vás, kteří bývají jindy skoupí na slovo, se nyní rozpovídají do rozměrů televizních moderátorů. Je ideální doba vyříkat si veškerá nedorozumění ohledně nevěry. Své myšlenky i nápady budete projevovat s lehkostí, partner vám konečně jasně porozumí. A pochopí skrz vaše slova, jak moc si vašeho vztahu stále ceníte.
Domov a rodina
Od 14. června se Venuše dostává do znamení Lva, kde způsobuje případné zamilování. Jestli do partnera nebo do kolegy v práci záleží jen na vašich morálních hodnotách. Starší ročníky Blíženců už vědí o nevěře své a rozvinou svou lásku raději konzervativně – ke svému partnerovi doma! Kolem 20. budete mluvit rychleji než po zbytek roku, zpomalte a udržte si svou diplomacii v jednání.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
Do 13. června jste v přízni samotné Venuše. Ta se nachází ve vašem znamení Raka, kde pozitivním způsobem ovlivňuje vztahy v rodině, plodnost žen a chování dětí. V prvních čtrnácti dnech měsíce je ideální doba pro posílení pocitu lásky mezi dvěma partnery, kdy jeden z nich je Rak. Sexuální výkonnost mužů se v této době velice zvyšuje, přesto bude takový muž věrný, avšak druhá polovina června je laděna už více záletnicky.
Domov a rodina
Vše se u vás dostává do normálu. Dramata jsou za vámi a vy stále nevěříte, že jste to dokázali. Na své vždy přítomné deprese jste si totiž už zvykli. Nyní nastal čas, je trvale a na věky odložit. V druhé polovině měsíce se kolo otáčí ještě výš, a vy dostáváte křídla. Nepokazte si své pracně nabyté štěstí unáhlenou nevěrou z euforie.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Do 7. června se pokuste využít poslední blahodárný vliv planety Mars, která již několikátý měsíc příznivě ozařuje váš milostný život. Druhý týden v červnu vstupuje do znamení Panny, kde vás bude nutit sestoupit z romantických výšin a zajímat se o detaily běžného života.
Domov a rodina
Od 14. června se Lvům začnou zapalovat lýtka. Způsobí to vstup Venuše do znamení Lva. Až do července se budete chtít vyhýbat pracovním povinnostem a raději budete se svou drahou polovičkou zavrtaní ve své ložnici. Mladší ročníky mají šanci se seznámit a bezhlavě zamilovat. Je také příznivý čas pro výchovu potomků, a blahodárný vliv ucítí i ženy, které se chtějí stát maminkami.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Milé Panny, v uplynulých dvou letech si užíváte dusivého vlivu Saturnu. Nyní je poslední éra, kdy se tento zloduch může ještě malinko připomínat. První týden v červnu ještě vesmír pomáhá Lvům, ale od 7. června se můžete začít radovat – vaše chvíle konečně přišla. Začnete se cítit silní a konečně potřebně sebevědomí. Do 14. června vám přeje Venuše v budování stabilní lásky.
Domov a rodina
Vaše rodina už od vás dostala dost. Nyní se nebojte trochu vybočit z poklidných kolejí a věnujte se své kariéře a prosazení svých zájmů. Není to sebestřední, ale přirozené. Jen vy Panny si pořád myslíte, že musíte být příkladně slušné. Kromě vás takový nikdo není. Rodina vám ještě poděkuje, až si uvědomí, že jste je zabezpečili na mnoho měsíců dopředu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Váhy se stejně jako Lvi a ohnivá znamení dlouhodobě radovaly z přízně Marsu. Zvykly jste si na vzájemnou pomoc s vašimi přáteli. Elán vám za podpory vašich nejbližších vydrží zhruba do 7. června. Pak bude situace vyžadovat, abyste se spoléhali jen na vlastní schopnosti. Pozor, abyste nebyli zklamáni protějškem, když na vás přestane mít čas.
Domov a rodina
Hýčkáte své milé, ale najděte si čas i na sebe. Všímejte si kolik času vám věnuje protějšek. Do 14. června si budete uvědomovat, že jste si ho rozmazlila, stejně jako své potomky. Je čas nastolit doma trochu disciplíny. Věnujte se svým pracovním činnostem s větší pravidelností, rodina to pochopí a případný milenec také.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Jste už několikátý měsíc v dost náročném pracovním kole. Tato honička by měla konečně skončit 7. června, kdy Mars vstupuje ze znamení Lva do znamení Panny. Váš protějšek už měl pocit, že o něj ztrácíte zájem. Od 7. do 14. června máte ideální týden na to, abyste ho mohli hýčkat. Ke konci měsíce od 25. se zlepší i komunikace. Osamocení Štíři se tento měsíc mohou snadněji seznámit.
Domov a rodina
Pozvěte si domů přátele a známé, které jste už dlouho kvůli práci zanedbávali. Jsou zvědaví, jak se vám daří. Možná na vás někteří i trochu pozapomněli a už nedoufali, že se vaše staré vazby ještě někdy obnoví. Je ideální doba uspořádat třídní sraz.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
Protějšek vás poslední dva měsíce považuje za svou životní výhru. Vy jste stále okouzlující, plní elánu, daří se vám i pracovně a své cíle plníte ukázkově rychle. Vysvětlete svému miláčkovi, že tento stav nebude trvat na věky. Od 7. června začnete mít méně trpělivosti a můžete se občas cítit unaveně. Pokud na pokles energie vaše okolí připravíte, vyvarujete se především malého partnerova rozčarování.
Domov a rodina
Nyní se situace doma obrací ve prospěch partnera. Přejte mu dobrou náladu a radujte se z jeho nových úspěchů. Vaše pracovní tempo už nemusí být tak hektické, tak si udělejte plán na několik drobných dovolených. Financí máte na rozhazování, ale uspořte je raději na případné horší časy. Váš miláček vás zná velkorysého, překvapte ho nyní úspornějším návrhem.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Do 14. června se Venuše – planeta lásky – pohybuje znamením Raka, proto se nemusíte bát, že by vás partner už nemiloval. Bude toužit po každé volné chvilce strávené s vámi. Zapomeňte proto na neustálý spěch a věnujte se mu. Venuše vzkřísí vaší lásku nejpozději do 14. června. Pro zálety a milostná dobrodružství je určena druhá půlka měsíce.
Domov a rodina
Vaše zázemí s láskou obhospodařuje váš miláček. Uvědomte si kolik úsilí ho to stojí a dejte mu svůj obdiv zřetelně najevo. Nezadaným přeje Venuše do 14. natolik, že mohou zahořet novým citem. Ale i letití manželé se budou cítit šťastně uprostřed svých ratolestí. Ty budou do 14. dělat rodičům jen radost. Druhá polovina měsíce prozkouší věrnost jednoho z partnerů.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Váš protějšek už dlouho zlobí. Naštěstí jste nevšedně tolerantní člověk. Jste obdařeni i značným životním nadhledem, tak si pěkně v tichosti čekáte, až se partner opět dostane nohama na zem. Mezi 7. a 14. červnem přijde vaše chvíle, kdy si budete vzájemně vrkat do ouška. Zbytek měsíce udělejte miláčkovi radost a pozvěte několik přátel na rodinnou sešlost. Nic nezkazíte ani koupí lístků do divadla.
Domov a rodina
Vaše rodinné trable jsou již standardním tématem. O to víc vás překvapí, že si s partnerem ještě pořád rozumíte. Stane se tak od 7. června. Využijte druhý červnový týden ke společnému rajtování. Pokud patří vaše partnerka k mladším ročníkům, začne od 14. toužit po společných potomcích.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Váš partner měl náročné pracovní období, proto jste si připadali odstrčení. Od 7. června se mu však konečně podaří prorazit na výsluní a přestane do noci vysedávat u notebooku. Nyní si konečně oddechne a začne sklízet ovoce své dvouměsíční práce. Dobrou zprávou je, že si několik dnů vyhradí jen a jen pro vás.
Domov a rodina
Práce vám přinese nové výzvy. Ale vy víte, že vám vždy bude stejně více záležet na rodinných vazbách. Doposud jste pomáhali svému milovanému protějšku, ale teď vidíte, že už vás tolik nepotřebuje a začínáte se po večerech učit a studovat nové poznatky, které hodláte zúročit v práci. Mezi 10. až 25. červnem je ideální doba pro studium, osvojení si neznámých pouček, ale také na obnovení starých kamarádských vztahů ze školy.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc červen pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat