Komentáře k článku

Jura 16.02.2020

Žil jsem s holkou co měla tři děti a tak se musela ohánět, první roky byly fajn, pak objevila kouzlo seriálů typu Ulice, Ordinace a nevim co ještě, naprosto nic nestíhala, doma bordel, nikam se nechodilo-půjde seriál a teď je to moc důležitý díl (jako ty stovky před tím), děti raději byly venku se mnou. Nakonec podle těch stupidbostí začla posuzovat i náš život a díky bohu si našla jiného, jen chudáci děti. Nechápu jak může někdo takhle nesmyslně promrhávat čas. Dává mi to smysl snad jen u starých, osamělých, nemohoucích lidí.

aster Jura 16.02.2020

Takhle dopadl můj tchán - co se děle v Ulici, je naprostá pravda - on tím žije a jak má být v televizi Ulice, není s ním rozumná řeč - další hrůza, na kterou nedá dopustit, je Šlágr. K tomu je ještě silně nahluchlý, ale sluchátka nenosí a tak si to pouští "na plný plyn" - ovšem on má 89 let, tak se to dá pochopit, u mladé holky je to podivnost, která zavání poněkud sníženým IQ...

Jura aster 16.02.2020

U pána v tomto věku bych už podobnou libůstku toleroval, moje babča se Šlágru nedožila ale dovedu si představit že by na tom byla stejně a jak píšete u mladé ženské což vzhledem k mému věku beru jako do 40ti let XD je něco špatně.

aster Jura 16.02.2020

Však ano - je to sice záhul, ale těch pár dní přes vánoce se to vydržet dá a návštěvy během roku jsou taky v pohodě - když je u nás, tak dokonce vyšplhá kvůli Ulici do patra, protože dole tv není :-) jinak je v pohodě a zvládá i počítač - ve svém věku se učí velmi rychle.

xxkouckaxx 16.02.2020

televizi nesleduji - nic tam není , když tak sleduji seriály na netu

aster 15.02.2020

Úklid, nakupování a hádky prý spoustu lidí baví - neumí se asi zabavit jinak. Televize? Na co se tam chcete dívat - pár dokumentů možná, jinak samé kraviny a hlavně reklamy.

helus 15.02.2020

Nejsem obětí těchto věcí.

Siraellen 15.02.2020

na televizi se skoro nedívám

Jankava 15.02.2020

spíš jsem na internetu

ovace 15.02.2020

nemám televizi

nea 15.02.2020

Mám pár oblíbených pořadů v TV na které se dívám.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat