Komentáře k článku

nea 15.02.2020

Mám pár oblíbených pořadů v TV na které se dívám.

ovace 15.02.2020

nemám televizi

Jankava 15.02.2020

spíš jsem na internetu

Siraellen 15.02.2020

na televizi se skoro nedívám

helus 15.02.2020

Nejsem obětí těchto věcí.

aster 15.02.2020

Úklid, nakupování a hádky prý spoustu lidí baví - neumí se asi zabavit jinak. Televize? Na co se tam chcete dívat - pár dokumentů možná, jinak samé kraviny a hlavně reklamy.

xxkouckaxx 16.02.2020

televizi nesleduji - nic tam není , když tak sleduji seriály na netu

Jura 16.02.2020

Žil jsem s holkou co měla tři děti a tak se musela ohánět, první roky byly fajn, pak objevila kouzlo seriálů typu Ulice, Ordinace a nevim co ještě, naprosto nic nestíhala, doma bordel, nikam se nechodilo-půjde seriál a teď je to moc důležitý díl (jako ty stovky před tím), děti raději byly venku se mnou. Nakonec podle těch stupidbostí začla posuzovat i náš život a díky bohu si našla jiného, jen chudáci děti. Nechápu jak může někdo takhle nesmyslně promrhávat čas. Dává mi to smysl snad jen u starých, osamělých, nemohoucích lidí.

aster Jura 16.02.2020

Takhle dopadl můj tchán - co se děle v Ulici, je naprostá pravda - on tím žije a jak má být v televizi Ulice, není s ním rozumná řeč - další hrůza, na kterou nedá dopustit, je Šlágr. K tomu je ještě silně nahluchlý, ale sluchátka nenosí a tak si to pouští "na plný plyn" - ovšem on má 89 let, tak se to dá pochopit, u mladé holky je to podivnost, která zavání poněkud sníženým IQ...

Jura aster 16.02.2020

U pána v tomto věku bych už podobnou libůstku toleroval, moje babča se Šlágru nedožila ale dovedu si představit že by na tom byla stejně a jak píšete u mladé ženské což vzhledem k mému věku beru jako do 40ti let XD je něco špatně.

aster Jura 16.02.2020

Však ano - je to sice záhul, ale těch pár dní přes vánoce se to vydržet dá a návštěvy během roku jsou taky v pohodě - když je u nás, tak dokonce vyšplhá kvůli Ulici do patra, protože dole tv není :-) jinak je v pohodě a zvládá i počítač - ve svém věku se učí velmi rychle.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat