Komentáře k článku

Marika 05.05.2020

v sandálech naboso ještě budiž , ale když vidím někoho , že je naboso v botaskách nebo pánové v klasických plných botách , nebo mokasínech ,tak je mi špatně . neumím si představit se zout a pak do těch bot od potu naboso znova se obout , fuj těch bakterií uvnitř

Iva 05.05.2020

Přijde mi mnohem lepší, dát si chlebíček, který normální člověk dokáže sníst naprosto v pohodě, než například hambáč, na který se pomalu ani nedá otevřít pusa. Ale pan Špaček ať si chlebíčky jí klidně nahý ve vaně *4*

Ašudil. Iva 05.05.2020

A co párek v rohlíku.To je také pokoukání a hamburger jíst-tak to je to samé.Ani estetický pohled na pojídajícho není nic moc.No,ale je to z Ameriky tak je toasi Ok.

aster 04.05.2020

Tito "estéti" jsou nudní suchaři a vůbec mě nemrzí, že je nikdy nepoznám (ani jim podobné) jen bych někdy ráda viděla, jak takoví experti žerou ten chlebíček ve vaně - *4* a ponožky v sandálech - oč jsou horší než ponožky v lodičkách? To druhé mi přijde mnohem horší. ;*( nesnáším tyto pitomce, kteří se nehodí k ničemu jinému, než aby kritizovali, jak se oblékají či co žerou jiní lidé - zbytečné bytosti - je mi líto jejich rodičů - namáhali se zbytečně...:-P

martin zeman 04.05.2020

ano, etiketa, někdo si něco vymyslí, pár tupoňů, aby byli in nebo cool nebo jak se to dnes jmenuje, protože to někdy slyšelo, tak aby vypadali, tak to nazvou elitiketou a přes to vlak nejede. prostě snobáctví.

Lubor 04.05.2020

Do sandálků noste zásadně ponožky, je to hygienické! Dámy, do lodiček se však ponožky zásadně nehodí! Ahoj

Ivana 04.05.2020

A tak to já klíďo fusekle do sandálů nosím, páč ty svinstva, co jsou v městským prachu, fakt přímo na nohách nechcu! A to i když jsem ekzematik X let v klidové fázi. Hulím si klidně v koutku a tam kde nesmím, nelezu. Ono se to beze mě obejde. A chlebíčky? Když už na něj po 5-10 letech dostanu chuť, tak si ho zbaštím v tu chvíli a kdekoliv. Pana Špačka fakt nikde nepotkám (jezdím MHD), tak je mi jedno, co si o mých ponožkách, cigárku i chlebíčku myslí. Pan Etiketa XD

kája 04.05.2020

..........ponožky patří i do letní obuvi - ono i pitomcům, hlásajícím opak, to dojde, až jim budou řezat zanícenou nohu..........

Lubomír 04.05.2020

Nenosit ponožky do sandálů je hovadina a pověra. Kdo na to přišel a začal to šířit? A chlebíčky? Ty se jí určitě kultivovaněji než hambáče. Taky byste už mohli ty americké zvyklosti poslat do Neumětel. Vždyť amíci ani neumí jíst příborem. Koukněte se na jejich filmy. Jí pouze vidličkou, jako jedli kovbojové.

Franta Tranta Lubomír 05.05.2020

Myslím si že Neumětely si to nezaslouží abychom jim posílali takové blbce poslat rovnou do pr....

Milan Soukup Franta Tranta 05.05.2020

Máte pravdu.

Joe Free 04.05.2020

Bývalý president klimatolog šlohnul pero v přímém přenosu a to měl určitě kolem sebe přešpačkováno různými diplomaty a guru přes etiketu a já když mám ponožky v sandálech tak nejsem in? Raději zůstanu ve společnosti kde se nosí fusekle v sandálech než ve společnosti prosáklé poradci přes etiketu, kde vám šlohnou vlastní pero ani nemrknete... *14* Jsem rád, že já i římské legie v Británii nosily fusekle v sandáloch, myslím, že to nebyla špatná společnost. *15*

Trémon 04.05.2020

Tak do společnosti pánové sandály stejně nenosí a nízké ponožky v sandálech jsou snad normální, jinak by byly sandály každý rok na vyhození. Šik ponožky si do lodiček žádná dáma nevezme, většinou to nosí ta tmavší menšina, šlápoty a podobné existence. Ve společnosti jsou mnohem zákeřnější jídla než chlebíček, který zvládne většina průměrně inteligentních lidí sníst bez vany, třeba ty svině klouzavý, kaviár, krabi a podobné potvory.

huber 04.05.2020

Velmi by mně zajímalo co říká ten pán na amíky kteří, omlouvám se za výraz, hambáče nejí ale přímo žerou, hubu mají celou od kečapu a majonéza a kečup jim teče po bradě. To je asi v pořádku, to jen my jsem burani že jíme chlebíčky a nejleépe ve vaně,. jestli on ten pán není trochu osel ?

Novak 04.05.2020

V sandálech se mezi kůži na noze a usni sandálů dostává ve větší míře prach, ten zapříčiňuje rozdírání pokožky. Nejen diabetici by se měli vyhýbat nesmyslným módním hloupostem. Zdraví je přednější a výrobci to již pochopili, tak vyrábějí velice nízké ponožky.

Dalibor 04.05.2020

Již staří Římané nosili sandály s ponožkami.A věděli proč.Dnes nějaký "modní guru" nadiktuje co je in a přes to nejede vlak.

Sasanka 04.05.2020

Jo tak vzorované nebo barevné ponožky k obleku jsou v pořádku (co na tom, že dotyčný pak vypadá jako debil), ale ponožky v sandálech ne. Jenže ponožky do sandálů se obvykle nenosí z plezíru, ale ze zdravotních důvodů, víme? Spoustě chlapů se bosá noha potí a sandály je pak dřou do krve - manžel do sandálů právě z těchhle důvodů kotníčkovky nosí, já mu to schvaluju, protože zdraví je přednější než to, co si o tom různé módou posedlé slepice a šampónci myslí.

Dalibor Sasanka 04.05.2020

Přesně tak,proto se ponožky nosí.A když se nasáknou potem a prachem,stačí vyměnit a šlape se dál.

Libka Dalibor 04.05.2020

Ponožky do sandálů ano. Víte vy, kteří hlásáte opak, jak je kůže stélky chemicky ošetřená? Prdlajs víte. Jinak byste to na bosou nohu nevzali, chytráci. A když je stélka z uměliny, tak ten pot - to se pak žůžo klouže a noha zvrtává. Zdráhám se rádoby módní guru nazvat primitivem, ale asi to jinak nepůjde.

Orinka 04.05.2020

Kdybychom měli jenom takové starosti. Jestli mít anebo nemít ponožky v sandálech. Je to stejně jen výmysl módních tvůrců, kteří potřebují odbytiště. Řídím se svým rozumem a nechápu, proč by měly být ponožky v sandálech horší, než v lodičkách. Chlebíček nad talířkem dokážu sníst i ve společnském oděvu, aniž bych se znemožnila. Ještě něco???? ;)

Jampr Vodrys 04.05.2020

To jsou v dnešní době starosti.

Jan Vávra 04.05.2020

Ponožky v lodičkách jsou in,ponožky v sandálech jsou out.Žrát kebab,hamburger ve dne je in,jíst chlebíček je out.Ktertej blbec vymejšlí takové hovadiny?

alena Jan Vávra 04.05.2020

;-);-);-);-);-);-)

Michal 04.05.2020

Tak,já zásadně chodím ve fuseklích,s cigárem v hubě a za chůze si jej prohazuji s chlebíčkem !!! A "etiketa" mě může políbit pr..l !!

alena Michal 04.05.2020

*5**5**5**5**5* správne

František Mlejnek 04.05.2020

Etiketa a slušné chování rozhodně nejsou totéž. A co platí mezi vyšší společností, na to my plebs kašleme. Po chlebíčcích (pokud na něm není hermelínový sejr nebo bléééfuj kaviár) se můžu utlouct. A ponožky si do sandálů navléknu, je to lepší, než mít pak nohu plnou náplastí.Na pana Špačka kašlu, nikdy jsem ho neměl s jeho rozumy rád. Jak říkám - to je etiketa pro manažery a ty vejš - a to je jiná sorta lidí.

iva František Mlejnek 04.05.2020

*1**1**1**1**1*máš pravdu předsedo*1**1*

Tomáš 04.05.2020

Etiketu znám, ale upřednostňuji zdravý rozum, který si s etiketou (a panem Špačkem) moc nepotyká.

Helča Tomáš 04.05.2020

*1**1*i já*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat