Komentáře k článku

berda 04.05.2020

Ty ponožky v sandálech není nic proti etiketě. To si jen vymyslely některé slavné slepice a teď to vydávají za porušení etikety. Nikde se o tom jako o prohřešek proti etiketě nedočtete. Jen v těchto ženských plátcích.

jahar berda 04.05.2020

Tato rádoby zásada slušnosti popírá základní hygienické návyky

milan 04.05.2020

to by mě zajímalo, který trotl vymyslel, že ponožky do sandálů ne, otázka zní, proč ne?????

Gut-Jarkovský 04.05.2020

Vláďo, tak s Vámi to musí být na veřejnosti hodně zajímavé, když je pro Vás etiketa špatná. Pro vás je asi etiketa buď cizí, nebo sprosté slovo, že? :-)))))

Jarda 04.05.2020

Pořád jen lidi kritizovat , poučovat a dělat z lidí ovce , to takzvaní odborníci co nic neumí dokážou pořád dokola. Prostě když nesnášíte být v sandálech na boso, vemte si např. ty nízké ponožky. Já to tak dělám a katastrofa se nekoná, nejsme žádné celebrity co se pořád snaží ovlivňovat lidi dokola, aby se cítili dobře ,že mají moc. Buďte sví a dejte si k tomu chlebíček *19*.

Gut-Jarkovský Jarda 04.05.2020

Jo jo, prdět ve společnosti, šťourat se v nose, do divadle jít v teplákách, staré lidi nepustit sednout, chovat se jak buran a nebrat ohled na okolí, to je Vaše krédo, podle příspěvku, že ano? :-P ;*(

Jarda Gut-Jarkovský 04.05.2020

Tak samozřejmě,že člověk se musí umět chovat , slušnost na prvním místě, nesmíte být "prase" , ale někteří to berou vše někdy až moc vážně. To platí i o rychlých soudech lidí. Hezký den . ;-)

Vláďa 04.05.2020

Tato, tak zvaná etiketa je špatná.

helus 04.05.2020

Etiketu znám,ale určitě nějaká chybička by se našla.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat