Komentáře k článku

helus 04.05.2020

Etiketu znám,ale určitě nějaká chybička by se našla.

Vláďa 04.05.2020

Tato, tak zvaná etiketa je špatná.

Jarda 04.05.2020

Pořád jen lidi kritizovat , poučovat a dělat z lidí ovce , to takzvaní odborníci co nic neumí dokážou pořád dokola. Prostě když nesnášíte být v sandálech na boso, vemte si např. ty nízké ponožky. Já to tak dělám a katastrofa se nekoná, nejsme žádné celebrity co se pořád snaží ovlivňovat lidi dokola, aby se cítili dobře ,že mají moc. Buďte sví a dejte si k tomu chlebíček *19*.

Gut-Jarkovský Jarda 04.05.2020

Jo jo, prdět ve společnosti, šťourat se v nose, do divadle jít v teplákách, staré lidi nepustit sednout, chovat se jak buran a nebrat ohled na okolí, to je Vaše krédo, podle příspěvku, že ano? :-P ;*(

Jarda Gut-Jarkovský 04.05.2020

Tak samozřejmě,že člověk se musí umět chovat , slušnost na prvním místě, nesmíte být "prase" , ale někteří to berou vše někdy až moc vážně. To platí i o rychlých soudech lidí. Hezký den . ;-)

Gut-Jarkovský 04.05.2020

Vláďo, tak s Vámi to musí být na veřejnosti hodně zajímavé, když je pro Vás etiketa špatná. Pro vás je asi etiketa buď cizí, nebo sprosté slovo, že? :-)))))

milan 04.05.2020

to by mě zajímalo, který trotl vymyslel, že ponožky do sandálů ne, otázka zní, proč ne?????

berda 04.05.2020

Ty ponožky v sandálech není nic proti etiketě. To si jen vymyslely některé slavné slepice a teď to vydávají za porušení etikety. Nikde se o tom jako o prohřešek proti etiketě nedočtete. Jen v těchto ženských plátcích.

jahar berda 04.05.2020

Tato rádoby zásada slušnosti popírá základní hygienické návyky

Tomáš 04.05.2020

Etiketu znám, ale upřednostňuji zdravý rozum, který si s etiketou (a panem Špačkem) moc nepotyká.

Helča Tomáš 04.05.2020

*1**1*i já*1*

František Mlejnek 04.05.2020

Etiketa a slušné chování rozhodně nejsou totéž. A co platí mezi vyšší společností, na to my plebs kašleme. Po chlebíčcích (pokud na něm není hermelínový sejr nebo bléééfuj kaviár) se můžu utlouct. A ponožky si do sandálů navléknu, je to lepší, než mít pak nohu plnou náplastí.Na pana Špačka kašlu, nikdy jsem ho neměl s jeho rozumy rád. Jak říkám - to je etiketa pro manažery a ty vejš - a to je jiná sorta lidí.

iva František Mlejnek 04.05.2020

*1**1**1**1**1*máš pravdu předsedo*1**1*

Michal 04.05.2020

Tak,já zásadně chodím ve fuseklích,s cigárem v hubě a za chůze si jej prohazuji s chlebíčkem !!! A "etiketa" mě může políbit pr..l !!

alena Michal 04.05.2020

*5**5**5**5**5* správne

Jan Vávra 04.05.2020

Ponožky v lodičkách jsou in,ponožky v sandálech jsou out.Žrát kebab,hamburger ve dne je in,jíst chlebíček je out.Ktertej blbec vymejšlí takové hovadiny?

alena Jan Vávra 04.05.2020

;-);-);-);-);-);-)

Jampr Vodrys 04.05.2020

To jsou v dnešní době starosti.

Orinka 04.05.2020

Kdybychom měli jenom takové starosti. Jestli mít anebo nemít ponožky v sandálech. Je to stejně jen výmysl módních tvůrců, kteří potřebují odbytiště. Řídím se svým rozumem a nechápu, proč by měly být ponožky v sandálech horší, než v lodičkách. Chlebíček nad talířkem dokážu sníst i ve společnském oděvu, aniž bych se znemožnila. Ještě něco???? ;)

Sasanka 04.05.2020

Jo tak vzorované nebo barevné ponožky k obleku jsou v pořádku (co na tom, že dotyčný pak vypadá jako debil), ale ponožky v sandálech ne. Jenže ponožky do sandálů se obvykle nenosí z plezíru, ale ze zdravotních důvodů, víme? Spoustě chlapů se bosá noha potí a sandály je pak dřou do krve - manžel do sandálů právě z těchhle důvodů kotníčkovky nosí, já mu to schvaluju, protože zdraví je přednější než to, co si o tom různé módou posedlé slepice a šampónci myslí.

Dalibor Sasanka 04.05.2020

Přesně tak,proto se ponožky nosí.A když se nasáknou potem a prachem,stačí vyměnit a šlape se dál.

Libka Dalibor 04.05.2020

Ponožky do sandálů ano. Víte vy, kteří hlásáte opak, jak je kůže stélky chemicky ošetřená? Prdlajs víte. Jinak byste to na bosou nohu nevzali, chytráci. A když je stélka z uměliny, tak ten pot - to se pak žůžo klouže a noha zvrtává. Zdráhám se rádoby módní guru nazvat primitivem, ale asi to jinak nepůjde.

Dalibor 04.05.2020

Již staří Římané nosili sandály s ponožkami.A věděli proč.Dnes nějaký "modní guru" nadiktuje co je in a přes to nejede vlak.

Novak 04.05.2020

V sandálech se mezi kůži na noze a usni sandálů dostává ve větší míře prach, ten zapříčiňuje rozdírání pokožky. Nejen diabetici by se měli vyhýbat nesmyslným módním hloupostem. Zdraví je přednější a výrobci to již pochopili, tak vyrábějí velice nízké ponožky.

huber 04.05.2020

Velmi by mně zajímalo co říká ten pán na amíky kteří, omlouvám se za výraz, hambáče nejí ale přímo žerou, hubu mají celou od kečapu a majonéza a kečup jim teče po bradě. To je asi v pořádku, to jen my jsem burani že jíme chlebíčky a nejleépe ve vaně,. jestli on ten pán není trochu osel ?

Trémon 04.05.2020

Tak do společnosti pánové sandály stejně nenosí a nízké ponožky v sandálech jsou snad normální, jinak by byly sandály každý rok na vyhození. Šik ponožky si do lodiček žádná dáma nevezme, většinou to nosí ta tmavší menšina, šlápoty a podobné existence. Ve společnosti jsou mnohem zákeřnější jídla než chlebíček, který zvládne většina průměrně inteligentních lidí sníst bez vany, třeba ty svině klouzavý, kaviár, krabi a podobné potvory.

Joe Free 04.05.2020

Bývalý president klimatolog šlohnul pero v přímém přenosu a to měl určitě kolem sebe přešpačkováno různými diplomaty a guru přes etiketu a já když mám ponožky v sandálech tak nejsem in? Raději zůstanu ve společnosti kde se nosí fusekle v sandálech než ve společnosti prosáklé poradci přes etiketu, kde vám šlohnou vlastní pero ani nemrknete... *14* Jsem rád, že já i římské legie v Británii nosily fusekle v sandáloch, myslím, že to nebyla špatná společnost. *15*

Lubomír 04.05.2020

Nenosit ponožky do sandálů je hovadina a pověra. Kdo na to přišel a začal to šířit? A chlebíčky? Ty se jí určitě kultivovaněji než hambáče. Taky byste už mohli ty americké zvyklosti poslat do Neumětel. Vždyť amíci ani neumí jíst příborem. Koukněte se na jejich filmy. Jí pouze vidličkou, jako jedli kovbojové.

Franta Tranta Lubomír 05.05.2020

Myslím si že Neumětely si to nezaslouží abychom jim posílali takové blbce poslat rovnou do pr....

Milan Soukup Franta Tranta 05.05.2020

Máte pravdu.

kája 04.05.2020

..........ponožky patří i do letní obuvi - ono i pitomcům, hlásajícím opak, to dojde, až jim budou řezat zanícenou nohu..........

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat