Horoskop na červenec 2012: Letní lásky i splněné sny

02.07.2012 | Zajímavosti

Blíženci by se neměli pouštět do velkých projektů. Červenec je ideální měsíc pro splnění snů všech jedinců narozených ve znamení Panny. Láska a vášeň Vah vyprchá a přesune se do péče o rodinu. Štírům se konečně pracovně v posledních dvou měsících začíná viditelně dařit lépe. Tento pozitivní stav má zásadní vliv i na jejich milostné výkony. A co předpověděly hvězdy dalším znamením na měsíc červenec?

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Beranům narozeným těsně po přelomu Ryb a Berana se bude dařit bořit staré postoje. Váš intelektuální obzor se začne rozšiřovat. V práci se díky Marsu v Panně momentálně příliš neprosadíte, ale partner na vás docení vaše nové názory a chuť se vzdělávat. Okouzlíte například zájmem o náboženství. Kariéru na čas hodíte za hlavu. Jupiter vám bude přát v netradičních vztazích s idealisticky zaměřenými lidmi.
Domov a rodina
Do 10. července vám přeje Venuše stojící ještě stále ve Lvu, kde vám usnadňuje plodit potomky. Ti z vás, kteří jste již šťastní rodiče, máte šanci se skrz společnou rodinou zábavu dostat k problémům vašich dětí. Od 10. budete pod jejich drobnohledem, proto si je za včas nakloňte na svou stranu. I tak se od nich dozvíte hodně pravdivé kritiky vaší osoby. Nebraňte se a naslouchejte jim.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
Venuše, která vévodí vašemu znamení se nachází do 10. července ve znamení Lva. To pro vás sice není úplně spřízněné znamení, ale pokud jí využijete k flirtování a krátkodobému okouzlování, jednorázově se vám zadaří. Od 10. července počítejte s tím, že milenecká avantýra ztratí na kouzlu a vy dáte přednost trochu zemitějšímu partnerovi.
Domov a rodina
Doma konečně vše šlape podle vašich představ o ideální rodině. Máte se rádi, financí se také dostává. Jste pracovně po dlouhé době vrcholně úspěšní. Vaším znamením neprochází jediná špatná planeta, ani nejste ozařování z dálky žádným vesmírným škodičem. Sousedi vám asi začnou tiše závidět vaší idylku. Avšak nikdo netuší, jak dlouho na svou chvíli štěstí čekáte a kolik jste se až do dnešních dnů napracovali.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Do 9. července nebudete schopni logicky myslet. Vaše vědomí bude hodně zastřené potřebami vašich blízkých. Berte to z té lepší stránky, asi se učíte naslouchat a mlčet. Dozvíte se spoustu pikantností a o vás toho obecně prosákne málo. Od 9. do 27. vám Venuše přeje v lásce, obzvláště v té nemravné. V tuto dobu vám přijde vhod, že jste se naučili držet jazyk za zuby.
Domov a rodina
Vaše schopnost posedět chvíli mezi příbuznými potrvá krátce, pouze zhruba první červencový týden. Odložte noviny a vypněte doma mobil i všechny počítače, zklidníte se a svým vážným zájmem potěšíte svého miláčka. Do domácích prací se s ním raději nepouštějte kvůli možným úrazům.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
V lásce budete stát poněkud v pozadí až do 10. července. 11. 7. se ve vašem znamení odehraje důležitá konstelace. Slunce s Lunou se dostávají k sobě a vytvoří zatmění, které u vás může způsobit enormní lítostivost a citové výlevy. Sluneční energie vás oslabí a u některých jedinců vyvolá hysterii. Tento den můžete přijít o svou lásku. Přesto vám po zbytek měsíce přeje Venuše v Panně. Ta prospěje cudnosti hlavně u manželských párů.
Domov a rodina
Rodina je překvapena vašimi úspěchy a je na Vás náležitě pyšná. Mars v Panně vám po celý měsíc usnadňuje chovat se v klidu. Tato pohoda plyne především z lepší pozice, kterou jste si vydobyli na pracovním poli. Hřeje vás u srdce, že můžete koupit každému, co zasluhuje. Dětem nasloucháte pozorně, ale opravdu blízcí si budete jen asi první a poslední týden května. Od 9. do 23. vám budou připadat přidrzlé.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Celé jaro jste stáli pod přízní Marse ve Lvu. Ten vám usnadňoval život na všech frontách jen do 7.června. Minulý měsíc jste si teprve uvědomili kolik velkých obchodů a plánů jste rozjeli. A z úleku jste se ještě nevzpamatovali. Oporu a pevnou půdu pod nohama vám nyní poskytne partner. Do 10. července vám přeje sexuálně laděná Venuše, obdaří vás zvláštním naivním fluidem. Partnera překvapí, že si umíte všímat i malých zdánlivě nepodstatných věcí. Nezadaní se mohou do 10. seznámit.
Domov a rodina
Mezi 9. až 27. červencem jste obdařeni nevšední rétorikou, mluvíte jako kniha. Činy, kterými jste v minulosti svá slova vždy podpořili se vám nyní budou realizovat hůře. Hvězdy vám totiž kladou překážky v podobě dlouhé řady domácích i pracovních povinností. Neklesejte na mysli. Všichni mají ještě živě v paměti vaše nedávné heroické výkony, leccos vám proto odpustí. Je čas, kdy přejímá velení váš miláček. Práce vás nudí, v pracovní době byste si raději hráli se svými dětmi.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Tento měsíc je ideální pro splnění snů všech jedinců narozených v Panně. Mars prochází od 7. června do 30. července vaším znamením. Stáváte se úspěšnými v práci a od 10. července také v milostném životě. Můžete být konečně spokojení sami se sebou! Dokonce jste také rozhodní! Jedině takto si připadáte přitažliví pro opačné pohlaví.
Domov a rodina
Váš život se stal dokonalým. Jistě, chyby na sobě vidíte pořád, ale objektivně vzato i vy víte, že jde o nepodstatné detaily. Materiální zabezpečení je v pořádku a na dobré cestě k ještě většímu vzestupu. Konečně už nejste nervozní a každý člen vaší rodiny to s úlevou pocítil. První týden v červenci si budete rádi povídat s potomky a rodiči. Od 28. do 31. si naplánujte pobyt s rodinou někde na venkově.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Do 9. července vám přeje planeta krásných bytostí – Venuše. Pohybuje se ve znamení Lva, které je k vám spřízněné. Venuše ve Lvu vám umožní zazářit ve společnosti vlivných lidí. Budete plní elánu a svádět jen pohledem vám bude připadat snadné. 10. Venuše doputuje do Panny, vaše vášeň trochu vyprchá a láska se přesune do péče o rodinu. Po celý měsíc vás bude dráždit partner svými velkorysými utopickými plány.
Domov a rodina
Vaše rodina je ohrožena v základech kvůli myšlenkám na změnu zaměstnání. V následujících dvou letech možná zažijete i partnerskou krizi. Pokud si to nyní uvědomíte, předejdete zbrklým a předčasným odchodům. Od 5. do 12. nepodlehněte nevěře a nepodepisujte žádné zásadní smlouvy.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Pracovně se vám konečně v posledních dvou měsících začíná viditelně dařit lépe. Tento pozitivní stav má zásadní vliv i na vaše milostné výkony. Od 10. července překonáte také nenávist k personě, která vás v červnu ošklivě podráždila. Partnerství doma by nemělo skřípat, není důvodu. Otázky věrnosti nyní nemusíte přetřásat kolem dokola. Věřte slovům svého miláčka. 30. a 31. července se pokuste mlčet jako hrob, předejdete tak ošklivé hádce.
Domov a rodina
Váš miláček chápe, že právě prožíváte vzestup a poskytne vám stoprocentní podporu. Do 9. se nenechte vyprovokovat sexuchtivou kolegyní nebo kolegou, tím byste vaší těžce vybudovanou partnerskou harmonii nadobro zničili. Slunce se pohybuje znamením Raka až do 22. července. Pokud se v této době rozhodnete zlepšit vztah k rodičům, obzvláště k otci, pocítíte příliv lásky z jejich strany a vaše srdce bude vědět, že jste udělali dobrou věc.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
V lásce se vám poštěstí získat srdce i té nejzklamanější a nejuzavřenější bytosti. Nečekejte vůbec na nic a vrhněte se hned z kraje měsíce do víru vášní a svádění. Od 10. přechází Venuše do cudného znamení Panny, kde vám způsobí, že začnete teoreticky rozebírat, co jste v uplynulých dnech prožili. A tím románek a okouzlení skončí, láska totiž nesnese logické myšlení, natož analýzu.
Domov a rodina
Jste ušetřeni velkých dramat. Vaši kolegové vám neustále fňukají a stěžují si na nesoulad a napětí u nich doma. Vy jste sice nevěru také zažili, ale díváte se vpřed a nikoho neobtěžujete svými starostmi. Jste oporou všem a věřte, že váš optimismus a tělesná aktivita jsou zdrojem rodinného štěstí. Od 23. si promluvte s otcem a bedlivě si vyslechněte jeho názor na vaší kariéru.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Do 22. července se daří převážně vašemu partnerovi. Dovolte mu, aby se mohl vyjádřit, první týden v červenci bude totiž konečně povídavý. 11. vás překvapí náhlým mlčením. Bude v sobě dusit emoční přetlak a pláč. Půjde o složitou situaci, ve které ho nesmíte odbýt. Obejměte ho a dejte najevo, jak jste pyšní na jeho úspěchy. Povídání o vašich starostech nechte takticky na jiný den.
Domov a rodina
Vaše zázemí je v pořádku. Do 22. července se pokuste udělat partnerovi radost a splňte mu všechna přání. Tentokráte se realizují jeho nápady. Vy stojíte stranou pozornosti. A jestli jste moudrý Kozoroh, tak mu dopřejete pocit, že v této domácnosti kraluje on. Třeba jen proto, že děti jsou s ním šťastné. (Až se budou potřebovat poradit ohledně své budoucnosti, přijdou nejspíš za vámi). 11. si zajeďte na společný výlet do přírody a snažte se tento den jen přežít, v žádném případě by nemělo dojít k hádce.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Prvních deset dnů července přejí hvězdy vašemu miláčkovi. Nechte ho nebo jí, aby vás sváděl. Vaší originalitu v navazování hovoru asi nedocení, protějšek totiž vnímá jen sebe. Vede dlouhé monology a vy si připadáte jako páté kolo u vozu. Od 11. se situace mění ve váš prospěch. Kolem 20. si hlídejte svou přebujelou fantazii. Zřejmě zatoužíte po nereálné partnerce nebo nedostupném partnerovi. Obecně je tento měsíc stejně jako již červen ideální pro lásku. Váš miláček už není tak ponořen do svého zaměstnání a konečně vás začíná vnímat.
Domov a rodina
Jste zahlceni prací, ale dokážete si to uvědomit. Váš miláček bude rád, pokud mu vyhradíte čas kolem 13. a 27. července. Nezadaní by v této době mohli přiznat zájem o společné bydlení. A manželské páry zřejmě znovu pocítí bláznivé emoce. Jde o měsíc, ve kterém uskutečníte své nápady v práci i v partnerství. Poslední dny v červenci mohou přinést potíže a ztráty vašim nejbližším. Buďte jim oporou.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Milé Ryby, dostáváte se do neřešitelných kleští kvůli možnému prozrazení vašeho tajného zamilování. Kolem 9. července byste se neměli pouštět do ničeho, co je nemravné. Zhruba po 10ti dnech by došlo k vyzrazení vašich poměrů. Celý měsíc je k vám nepříznivě postavený bojovný Mars v Panně. Doma se můžete cítit ohrožené, a tak není divu, že chcete odplout jinam, kde se nekřičí. Neunáhlujte se, minulý měsíc jste si přeci s partnerem vrkali doma do ouška. Od 11. vám Venuše říká, abyste na lásku nahlíželi více racionálně. Pravděpodobně se stejně necháte okouzlit krátkodobým přeludem.
Domov a rodina
Vaše rodina je pro vás kotvou a zároveň klecí. Vezměte budoucnost do svých rukou. Máte možnost se rozhodnout mezi trvalým partnerem a milencem. Pokud se Váš ascendent nachází ve znamení Panny nebo Váhy, budete se možná za dramatických okolností stěhovat.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc červenec pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat