Horoskop na srpen 2012: Zdarma pro všechna znamení!

01.08.2012 | Zajímavosti

Beranům jejich finance ovlivňuje lehce marnotratný partner. Lvi se budou opět radovat ze života. Panny mají opět šanci ukázat své vědomosti. Láska Střelců by měla být v srpnu naplněna. A co předpověděly hvězdy ostatním znamením? Podívejte se...

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Váš partner si o vás myslí, že jste příliš namyšlení. Ukažte mu, že umíte naslouchat. Váš protějšek potřebuje několik dnů prožít nicneděláním. Má rád mazlení, touží být hýčkaný. Slunce ve Lvu vám až do 23. srpna umožňuje, abyste se ve vztahu prosazovali s plnou sexuální intenzitou.
Domov a rodina
Do 7. srpna stojí Venuše v cudné Panně, v tomto prvním srpnovém týdnu pro vás bude snadné věnovat se rodině s obětavou trpělivostí. Od 7. až do 23. vás může velice lákat společenský život. Dávejte si pozor na zálety po kulturních událostech, k těm vás nabádá Slunce ve Lvu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
3. a 4. srpna máte Býci možnost prožít krásné chvíle se svou drahou polovičkou. 15. a 16. vás partner může překvapit nečekaným výbuchem vzteku. Myslete na to už s předstihem a prvních 14 dnů v srpnu se s ním pokoušejte mluvit o trápeních v jeho práci. Můžete tak předejít náhlému nedorozumění.
Domov a rodina
Vaše bydlení by mohlo po celý srpen dostávat novou tvář, jen nekupujte levné a nekvalitní výrobky. Myslete na budoucnost, jistě se vám nebude chtít reklamovat vadné materiály. Děti jsou vámi trochu rozmazlovány.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Až do 2. září prochází Merkur – vládce Blíženců – cudnějším znamením Panny. Můžete se proto cítit více nervózní. Budete myslet rychle, intelektuální činnosti vám půjdou od ruky rychleji než v jiných měsících. Ale pro lásku je srpen trochu rezervovaný. Vaše doména bude spíše v řečnění.
Domov a rodina
Vaše zázemí je pro vás neutrální půda. Cítíte se dobře kdekoliv, kde jsou milí lidé. Vaše děti pro vás představují malé partnery. Učíte je logicky myslet a víte, že vzdělání je základ, aby se jim v životě dařilo. Partner vám ale může vyčítat, že věnujete málo času sobě a společnému milostnému lelkování.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
Raci jsou nejcitlivější stvoření zvěrokruhu. Kolem 6. srpna jistě vycítí nevysvětlitelnou úzkost. Na nebi se objeví problémové seskupení pěti planet, které se budou přetahovat o nadvládu. Stará doba předává své žezlo nové etapě. Vše bude doprovázené spoustou přírodních a společenských konfliktů. Rakům doporučuji, aby si uvědomili, že jejich strach nezpůsobil jejich miláček, ale společenské klima.
Domov a rodina
8. srpna byste si měli uvědomit, co jste vytvořili pro své nejbližší, partnery, rodiče, děti. Není toho málo a po právu na sebe můžete být hrdí. Bude vás přepadat lítost nad sebou samotnými bez zjevných příčin, neplačte, nejste tak slabí, jak si myslíte. A dejte své drahé polovičce najevo, kolik citu ve vás vězí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Slunce se nachází ve vašem znamení, můžete se opět radovat ze života. Minulý měsíc jste občas marně hledali svou pověstnou jiskru, ale nyní jste opět v plné síle. Po celý měsíc jsou planety příznivě nakloněny tvořivým a esteticky zaměřeným jedincům. Také v lásce půjde o prohloubení citu, především 9. a 10. srpna.
Domov a rodina
Silné konstelace ve znamení Váhy vám přinášejí do životní cesty pohledné a vlivné známé. Jsou to nápomocné a milé Váhy. Svádí vás k lenošení, oddejte se spolu s nimi masážím a péči o své tělo. Na konci měsíce budete zářit jako za mlada. S partnerem byste měli dosáhnout harmonie. Konečně máte čas vzorně a rovnoměrně rozvržený mezi práci a rodinu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Celý červenec vám byl nadmíru příznivě nakloněný Mars, v otázkách pracovních jste měli možnost ukázat svou inteligenci a smysl pro detaily. Nyní je opět šance ukázet své vědomosti, ale štěstěna vám přeje až od 23. srpna, kdy vám Slunce vstoupí do vašeho znamení. Mezi tím se netrapte dílčími neúspěchy a věnujte se maximálně milostným záležitostem.
Domov a rodina
Rodina je pro vás na prvním místě, obvykle se dětem nebo partnerovi věnujete až obětavým způsobem. V srpnu byste si měla vyhradit chvíli pro sebe a studovat. Je čas dovolených, ale takto otevřenou hlavu je třeba využít. Především poslední srpnový týden je doslova škoda promrhat lenošením na dovolené. Studujte, učte se, hledejte informace na internetu, výsledky budou patrné ze dne na den.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Do 7. srpna jste asi toužili po někom, kdo je pro vás z morálního hlediska nedostupný. Jde o vážné pokušení. Od 7. srpna se vám bude dařit projevovat se více spravedlivě. Zvážíte komu všemu byste svým flirtem ublížili a dojdete k rozumovému závěru, že je lepší se o zajímavý protějšek nepokoušet.
Domov a rodina
Nezadané a zklamané Váhy mají možnost od 7. srpna zlepšit svůj osobní život. Do vaší domácnosti se opět může navrátit vzájemné pochopení, tolerance a láska. Společné vylepšování bytové situace by mohlo být vzájemným pojítkem, které vás oba baví.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Vaše láska má tendenci i v srpnu zůstat v utajení. Myslíte si, že je možné prožít celý život v ústraní, nemluvit o sobě a tvářit se neutrálně. Omyl, váš partner vám už v prvním týdnu srpna bude logickými argumenty říkat, proč je dobré mluvit o svém nitru. A bude tak přesvědčivý, že asi uznáte, že má pravdu. Dávejte mu najevo svou lásku a pokud to přece jen nepůjde slovy, tak se o to více projevte v intimních chvílích, tak jak je vám to přirozené.
Domov a rodina
Vaše rodiná situace by měla být pod kontrolou. Jen 15. a 16. srpna se snažte nevybuchnout vzteky kvůli partnerově pomalosti. Kolem 30. si z něho můžete vzít příklad. Bude čelit náročným úkolům s klidem, jaký vy neznáte.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
Vaše láska by měla být v měsíci srpnu naplněná. Venuše se nachází od 7. srpna ve stále zamilovaných Vahách. Váš protějšek by měl být vroucnost sama. Oba máte schopnost si život zpříjemnit cestováním. Jupiter v Beranu vás k tomu přímo ponouká. Dejte si do pořádku staré lásky, které se ještě stále hlásí o místo ve vašem životě.
Domov a rodina
Od 7. srpna se nachází tři planety ve znamení Vah. Každý jedinec, který má estetické cítění a chce mít svou domácnost jako klícku, má nyní trojnásobnou přízeň hvězd. Nejde jen o úklid a aranžování květin, ale můžete podniknout i zásadní a poněkud riskantnější právní kroky. Pokud je už dlouho nutné přepsat majetek na jiného člena rodiny, udělejte to právě teď. Vyhněte se ale 20. srpnu, ten přeje podvodníkům a zmatkům.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Vaše úsilí směřuje stále do práce. Dokonce ve chvílích, kdy byste se měli věnovat potížím svého miláčka. Jeho drobná životní zklamání, neschazujte ze stolu jako maličkosti. On potřebuje soucit a péči. Udělejte si společnou dovolenou, ve které se vědomě přinutíte odpočívat a nemyslet na práci.
Domov a rodina
Váš domov rozkvete květinami, tři planety ve Vahách zajistí, že se doma budete cítit jako v regeneračním centru. Nechte se partnerem hýčkat a jeho péči mu oplácejte. Patříte ke znamením, která velice dbají na výchovu svých dětí, ale nyní je nechte růst jako dříví v lese.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Od 7. srpna se Venuše - planeta lásky - dostává do vámi spřízněných Vah, kde umožňuje přirozenější seznamování se. Staré lásky mohou opět najít pevnou půdu pod nohama. S partnerem si budete moci popovídat o společné budoucnosti. Nebojte se témat jako je bydlení, stěhování, právní záležitosti. Neptun je stále ještě ve vašem znamení, odkud vám dává možnost prožívat lásku nadmíru romanticky, niterně s tvůrčími projevy.
Domov a rodina
Konečně máte možnost sladit povinnosti pracovní s časem stráveným s vašimi milovanými. Silné obsazení znamení Vah Venuší a Marsem vás ponoukají k větší milostné aktivitě, v práci budete také energičtější. Srpen přeje hlavně mezilidským kontaktům. Doma klidně přiznejte, že jste v práci povýšili díky drobné protekci. Čas věnovaný přátelům se vám nyní zúročuje.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Vyčkejte, vaše velká chvíle nastane v blízké budoucnosti, až Neptun vstoupí do vašeho znamení Ryb. Nyní se ještě zdržuje ve Vodnáři, ti jsou nyní díky jeho vlivu náchylní k romantickému vidění světa. Vy se ale můžete zatím připravovat a využívat síly Jupitera v ohnivém a eroticky laděném Beranu. Jen pozor, že nastalé milostné situace jsou teprve přípravou, proto byste se po hlavě neměli vrhat do unáhlených rozchodů či předčasných soudů.
Domov a rodina
Jupiter v Beranu vás nenechá v klidu. Pracovat přímo se vám sice nechce, ale své staré nápady a tužby si nyní umíte směle prosadit. Hvězdy vám dávají nevšední odvahu až drzost. Využijte jí spíše pracovně, pokud tuto sílu nasměrujete pouze do erotických výstřelků, můžete vážně narušit pevnost vašeho dlouhodobého vztahu. Vaše partnerka nebo partner si přeci také zaslouží poznat vás z té dravější a více ďábelské stránky. Ukažte svou hlubokou pudovost a nestyďte za tu druhou rybu, která je také ve vás.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc srpen pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat