Horoskop na září 2012: Zdarma pro všechna znamení!

03.09.2012 | Zajímavosti

Býci se mohou přistihnout, že hodně času prolenoší se svým miláčkem. Raci se stanou plně aktivní a žití jim zase jednou bude připadat lehké. Štíři mají vynikající období, které by měli prožít naplno. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Do 8. září se Venuše nachází ve znamení Vah, kde aktivizuje vašeho partnera. Může se vám jevit krásnější a viditelně zamilovaný. Jeďte na dovolenou. Po 8. září se Venuše přesune do žárlivého znamení Štíra. Vaše drahá polovička Vám může přijít na nevěru.
Domov a rodina
Zacházíte dobře se svěřeným majetkem, a proto by vaše domácnost měla plynout jak po másle. Bude tomu i nadále, pokud se s partnerem naučíte komunikovat s láskou. Venuše ve Vahách vám umožňuje dělat kompromisy do 8. září. Po té budete mít tendence spíše spolu bojovat o moc.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Láska a sex
Můžete se přistihnout, že hodně času prolenošíte se svým miláčkem. K aktivitě se přinutíte až když Venuše 8. září vstoupí do znamení Štíra. Vaše pohodová idylka se může proměnit v domácí dusno. Snažte se svého partnera brát s odstupem a častějšími výlety rozptylujte jeho deprese a pracovní mánie. Ujistěte ho, že jste mu věrní, potřebuje to opět slyšet.
Domov a rodina
Vaše domácí zázemí by mělo fungovat v poklidu do 8. září. Kolem 15. začnou drobné domácí třenice. Děti by toho neměly být svědkem. Žárlivými scénami a napjatými debatami o pracovních plánech byste jim neměli kazit dětství. Uvědomit by si to měl hlavně váš partner. V tomto měsíci si budete připadat jako profesionální řečník, v každé rozepři totiž břitce najdete ta správná slova.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Kolem 13. září si s partnerem můžete vyříkat nepříjemná obvinění z nevěry. Venuše ve Vahách vám přála do 8. září. Pokud si chcete naplánovat pozdní dovolenou, pokuste se vejít do prvního týdne září. Později vám Venuše planeta lásky a milostné harmonie přechází do žárlivého Štíra, kde bude vyžadovat naprostou pravdomluvnost a čestnost v jednání.
Domov a rodina
Vaše hnízdo byste pod vlivem Merkura v Panně mohli více uklidit. Spoustu zbytečných drobností se pokuste nekompromisně vyhodit. Zmatek ve skříních ukazuje na zmatek v duši. Partnerovi říkejte jen ryzí pravdu, uleví se mu a přestane na vás zbytečně žárlit.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
4. září se plně oddejte milostným touhám, v práci byste toho stejně mnoho nevykonali. Věnujte se partnerovi a věřte, že vám vaši péči kolem 17. oplatí. Pro lásku je pro vás tento měsíc přínosný, především od 9. 9., kdy vám náhle stoupne milostné sebevědomí. Stanete se plně aktivní a žití vám zase jednou bude připadat lehké.
Domov a rodina
Nezadaní Raci mají od 9. září velké možnosti pro zakládání pevných vztahů. Nepotřebujete k tomu žádný luxus, jen vědomí, že vás ten druhý má zodpovědně a upřímně rád. Od 15. vám přeje Mars ve Štíru a vy v sobě naleznete sílu k vyslovení svých citů a s tím spojených plánů do budoucna.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Vaše milostné snahy Vám budou vycházet až moc snadno. Do 8. září vám totiž přeje blahodárná Venuše ve Vahách, dodává vám krásu a šarm. Myslete ale na budoucnost, od 8. se může vzpamatovat váš partner a začít na vás potají žárlit. Přiměřená žárlivost patří k lásce, ale Vy se snažte svého miláčka příliš netrápit.
Domov a rodina
Do 15. byste si mohli udělat radost a poněkud vylepšete svůj byt novým svěžejším nábytkem, třeba postačí koupě nového obrazu, který vám v duši dělá dobře. Nezapomeňte ani na zkrášlování sebe sama, je ideální doba pro doplnění šatníku. Venuše a Mars ve Vahách přejí každé činnosti, která je spojena s estetikou, krásou, uměním a bydlením.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Tento měsíc se Merkur nachází ve vašem znamení Panny, vaše vyjadřovací schopnosti stoupnou na maximum. Negativní stránkou této konstelace je, že se budete projevovat jako vysokoškolský profesor logicky, s pádnými argumenty, stroze a výstižně. Jenže váš miláček by si Vás raději představoval tak, že mu do ucha žvatláte roztomilé zkomoleniny jeho jména. Pokuste se svou logičnost krotit a někdy také naslouchejte.
Domov a rodina
Domov je pro vás oázou, kam chodíte načerpávat síly do dalšího pracovního dne. Pokuste se doma vypnout, partnera nezahlcujte informacemi z práce a snažte se jen lelkovat a odpočívat. Malujte abstraktní obrázky, je to dobrá činnost pro zapojení tvůrčí poloviny mozku. Budete mít pocit, že si to nemůžete dovolit. Ale uvědomte si, že je před vámi dlouhá zima a energii nyní nabitou, budete ještě potřebovat.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Celý rok se připravujete na dobu, kdy budete moci zazářit. Zazáříte v měsíci záři, a to jak v milostném, tak pracovním směru. Venuše se nachází do 8. ve vašem znamení Váhy, stejně tak Mars, který vám pomáhá se sebeprosazením do 15. Prvních 14 dnů tohoto měsíce se pokuste pustit uzdu svých vášní naplno, nemusíte se v ničem krotit. Nemyslete ani na budoucnost a buďte konečně plně spontánní.
Domov a rodina
Vaše vztahy jsou ve velkém zmatku, bojíte se totiž spontánního chování. Nechcete bořit stará partnerství a váháte, co dál. Pokuste se být plně samostatnou bytostí a spojte život s člověkem, který se také opírá jen o sebe.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Do 15. září vám štěstěna zrovna nepřeje, ale vše si vynahradíte v druhé polovině měsíce. Mars vám přejde i s Venuší do vašeho znamení Štíra, zvýší se vám pracovní aktivita ruku v ruce se schopností projevovat přirozeně svou lásku. Jedná se o vynikající období, které byste měli prožít naplno. Přízeň bude pokračovat do října. Je ideální čas pro dovršení svých cílů.
Domov a rodina
Jste úspěšní, ale více než na kariéře vám záleží na pevných rodinných svazcích. První polovina měsíce vás vybízí spíše k samotě, ve společnosti rozjařených přátel se jaksi necítíte dobře. Nevadí, druhá polovina měsíce Vám přihraje několik empatických přátel. Ti vás uklidní, že vaše strachy o budoucnost rodiny jsou zbytečné.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
Vaše schopnost jít do všeho naplno se nyní ukáže jako vlastnost na překážku. Společenské postavení Marse s Venuší ve znamení Vah, vás přímo vybízí dělat milostné lumpárny. Ti Střelci, kteří si budou schopni odepřít vášnivé randění, budou koncem měsíce ušetřeni depresí, které sebou přináší podzimní štíří energie. Vše by vyšlo najevo a ve vás by zbyl jen špatný pocit ze svého svědomí.
Domov a rodina
Diplomacie se vám nyní daří spíše v práci, doma je na překážku analyticky a kriticky postavený Merkur v Panně. Možná se vám nebude dařit vyjádřit, co cítíte. Pro jistotu se trochu kroťte ve výřečnosti a ve druhé polovině měsíce si choďte posedět do přírody, dívejte se na daleké obzory a setrvejte delší dobu v tichu. Potřebujete si srovnat myšlenky a najít nové životní cíle.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
První týden v září můžete mít pocit, že vás láska míjí. V okamžiku, kdy se Venuše přesune do znamení Štíra budete mít zcela jiné šance. Pochopíte, co pro vás znamená člověk, kterého milujete. Uvědomíte si jeho zásadní kvality a rozhodnete se ho už nepustit.
Domov a rodina
Vaše zázemí by mělo fungovat až na dny, kdy jste nuceni stát v čele nějaké společenské či rodinné události. Lze to vydržet, uvidíte, že druhá polovina měsíce Vám ukáže slabiny vašich spoluhráčů a zároveň vyzdvihne ty, kteří se stanou vašimi celoživotními přáteli. Dokonce se vám podaří oprášit stará přátelství.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Venuše planeta lásky a krásy se 8. září přesune do znamení Štíra, odkud se na vás bude mračit v podobě tajemné a záludné ženy. Ve vztazích se snažte nedělat žádná vážná rozhodnutí, mohli byste více pokazit než zlepšit. V případě, že plánujete romantické chvíle, využijte přízeň prvního týdne září.
Domov a rodina
Společenské akce vás budou těšit z kraje září. Později budete mít plnou hlavu pracovních povinností, s partnerem budete asi vše konzultovat díky dobře postavenému Merkuru v upovídané Panně. Můžete se osmělit a plánovat vzhledem k brzkým příjmům smělé finanční transakce s rodinným majetkem.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Venuše ve Vahách vám v prvním týdnu září příliš nepřeje, můžete být zmatení a neschopní vyjádřit se jasně, jaké máte postoje ke svému protějšku. Od 8. se Venuše dostává na obloze do znamení Štíra a vy začnete nalézat pevnou půdu pod nohama. Uklidníte se, že i vy jste schopní být duševně věrní jednomu člověku. A z radosti nad Vaším vztahem se možná rozhodnete odjet na malou dovolenou či výlet.
Domov a rodina
Koncem měsíce zřejmě pocítíte nutkání se pustit do četby nebo studia nových oborů či směrů. Budete číst a zkoumat nějaký psychologický jev. Také informace o cizích zemí vás nenechají chladnými. Je možné, že vás nejvíce pohltí duchovně zaměřená literatura. Vyzkoušejte i své léčitelské schopnosti, pokud budou mít Vaše děti nějaké drobné potíže. Uvidíte, že je překvapíte přesnou diagnózou.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc září pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat