Komentáře k článku

jana kratochvílová 09.01.2021

mam sny milan vavra

Bára 09.01.2021

Mívám sny, které se později splnily. Bohužel i v případě úmrtí. Je to jakési varování. Někdy i pozitivní, jak kdy. Kdysi se mi zdálo, že moji kamarádce umře maminka, která měla rakovinu, viděla jsem ji ve skleněné rakvi, přesto jsem naprosto věděla, že tady bude ještě dlouho. Pořád ještě žije, je to už stará paní. Své sny říkám hned, tak už mi to všichni věří, nejsou to žádné báchorky.

Anička 09.01.2021

Věřím v něco, co skrze sny se snaží mě či mé rodině něco zdělit. Možná varovat,chránit , nebo naopak udělat radost,potěšit. Nevím.Každopádně mám sny moc ráda.

Honimír 09.01.2021

Milá redakce,musím se vás zeptat na můj sen .Často se mi zdává ,že jsem celou vaši redakci osouložil.Prožili jsme krásné bukaké,včetně všeho, co k tomu patří .Nevíte ,co by tento vlhký sem, paní Braborko mohl znamenat ?Není to nějaké znamení o bližší kontak s váma ,nebo něco takového ,nevíte ?

Anička Honimír 09.01.2021

Tak to se ti jenom zdává.Redakce totiž nesouloží s IQ-Tykve!

Tonny Montana Honimír 09.01.2021

To bys mrdat nechtěl.....

Sam Moravský kreativní komentátor 09.01.2021

Mně se často zdá, že jsem někde zaparkoval a pak nemůžu to svý zaparkovaný auto najít, Že by to byl začínající Alzheimer ? Nebo je to skutečnost? Nevím.

xxkouckaxx 09.01.2021

většinou si sny ani nepamatuji

Tonny Montana 09.01.2021

Mě se zdá o lajně koksu na skle!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat