Životního partnera hledejte ve hvězdách

Vybírání životního partnera nemusí být jednoduché. Vlastně se jedná o záludnou věc. Ostatně praxe hovoří za vše. V posteli vám to třeba klape, ale mimo ni si už moc nerozumíte. Pak se nejedná o chybu v Matrixu, ale nešikovný výběr. Řiďte se spíš znamením zvěrokruhu než svými pudy!

U horoskopů vždy záleží na datu, místě a hlavně času narození. Pokud tyto informace chybí, nelze s jistotou předpovídat události budoucích dní. O povaze člověka, jeho chování a touhách však může vypovídat i pouhé sluneční znamení. Zajímá-li vás, zda je váš protějšek vhodný pro partnerský život, ověřte si, v jakém znamení se narodil. Berte však v potaz, že tentokrát nejde o nalezení správné shody mezi dvěma lidmi. Jedná se o náhled pěti znamení, která se nejvíc hodí do manželství.

1. Loajální Štír (24. 10. až 22. 11)

Pokud jde o loajalitu, tak Štíra nemůže porazit žádné jiné znamení. Nikdo neříká, že je zadobře úplně se všemi, ale když už si někoho oblíbí a pustí blíž k tělu, dodržuje závazky a za dotyčným stojí stůj co stůj, bez ohledu na to, co se děje.

2. Věrný Rak (22. 6. až 22. 7.)

Rakovi se nejlépe daří, když se cítí „jako doma“. V mládí, v rámci nevybouřených let možná působí trochu bohémsky a přelétavě, ale jakmile jeho srdce vzplane láskou, zatouží se usadit a užívat si všech pozitiv, které mu rodinný krb přináší. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu mívají dlouhodobé vztahy a změny v tomto směru jim spíš nedělají dobře.

3. Zábavné Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Sníte-li po romantickém partnerství se správnou dávkou zábavy, pak můžete zkusit štěstí s Váhami. Ano, jejich nerozhodná povaha ostatní dohání k šílenství, takže musíte počítat s tím, že než se pro vztah rozhodnou, trvá jim to déle. Ale jakmile vlezou do chomoutu, snaží se, aby partnerství fungovalo.

4. Přátelské Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Ryba obvykle nemá ráda konfrontaci. Je přátelská, společenská, touží po stabilitě a bezpečí ve vztazích, chce být oporou a životním doprovodem. Miluje, když jí partner neustále poskytuje stimul k tomu, aby se snažila a neusnula na vavřínech. Potřebuje zpětnou vazbu – pořád.

5. Emocionální Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Blíženci jsou nepochopení. Jakkoli někdy podléhají svým emocím, není to s nimi tak špatné, jak se třeba na první pohled zdá. Když milují, tak naplno, nad rámec logiky. Mají-li k sobě tu správnou půlku, bývají věrní a spolehliví.






Celkem 6 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat