Problémové děti se celebritám nevyhýbají

Že se hollywoodským tvářím daří všechno, na co sáhnou? Ale kdepak. V soukromí prožívají těžké chvíle. A to hlavně se svými dětmi, které jsou na odvykacích klinikách a ve vězení jako doma!

Potomci nejslavnějších ikon kinematografie mají „vrozené“ předpoklady pro úspěšný život. A to nejen díky tomu, že jim jejich zámožní rodiče mohou financovat vzdělání na těch nejdražších a nejlepších soukromých školách. Zatímco někteří této výsady využijí, jiní vděk za dospívání v luxusu ani trochu neprojevují. U kterých osobností výchova zřejmě selhala?

Nicolas Cage má v rodině pěkné kvítko

Nicolas Cage patří mezi herce, o které se režiséři a producenti doslova perou. To, že se mu daří v pracovním životě, ale ještě neznamená, že se mu starosti obloukem vyhýbají. Pořádné vrásky mu způsobuje syn Weston. Ten byl několikrát zatčen za domácí násilí, výtržnost i rušení nočního klidu. Na vztazích s jeho otcem se jistě podepisuje i fakt, že pokud právě ve vězení nezpytuje svědomí, pobývá na odvykací klinice, kde se snaží přelstít závislost na omamných látkách. No a tam mu společnost dělají i další VIP ratolesti. Například?

Tom Hanks běhá po soudech

Ani další herec nemá pod svými křídly žádného svatouška. Syn Toma Hankse Chester bojuje s drogami už dlouhá léta, proto tráví v detoxikačních zařízeních většinu času. Není to tak dávno, co bezprostředně po opuštění jednoho z nich způsobil vážnou dopravní nehodu. Poškozený řidič pak zažaloval i Toma Hankse –⁠ za to, že svého nezodpovědného potomka pustil za volant, což ho stálo značnou finanční kompenzaci.

Demi Moore má dvojité trápení

Dcery nestárnoucí Demi Moore a akčního hrdiny Bruce Willise se také trochu „vymkly“ rodičovské kontrole. Starší Scoutt Willis si zadělala na průšvih, když se jako mladistvá opila a poskytla policistům průkaz totožnosti s falešnou identitou. Mladší Tallulah Willis propadla alkoholu a po jednom zvlášť divokém období ji museli na dlouhý čas ubytovat v protialkoholní léčebně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat