Nejhorší povolání světa

05.03.2021 | Zajímavosti

Máte dojem, že vaše povolání je nejnudnější, nejhorší nebo nejméně hodnocené ze všech? Věřte, že po přečtení našeho článku zjistíte, že na to ještě nejste tak zle. Vždycky totiž může být hůř.

Uklízeč místa činu

Vyšetřovatelé se v průběhu řešení nejrůznějších případů setkají s kdečím. Ačkoli to musí být mnohdy pohled vskutku nepříjemný, může být ještě hůř. Poté totiž musí nastoupit četa skutečně ostřílených pracovníků, kteří uvedou místo činu do pokud možno původního stavu. Lidské ostatky, části vnitřností, výkaly a krev jsou jejich denní rutinou.

Čichači

Slyšeli jste o téhle pozici? Že ne? Ale o tom, že nějaký deodorant dokáže zamezit zápachu na XY hodin jistě ano. A jak by na to asi kosmetické firmy přišly, nebýt zkušených čichačů, jejichž náplní práce je očichávat podpaží dobrovolníků, kteří se testům nových kosmetických produktů podrobují?

Čistič kanalizací

Žádná technika nedoveze nahradit lidskou sílu, jedná-li se o zanešené odpadní potrubí. V těch lepších lokalitách jsou pracovníci alespoň vybaveni ochrannými oděvy a respirátory. Ale například v Indii, kde mají s kanalizací neustálý problém, spouštějí své pracovníky do útrob kanalizace s hnijícím odpadem jen tak v kraťasech a s kbelíkem v ruce. Že je to velice nebezpečné, je jasné. Jak moc je to nechutné, o tom až příště.

Zvířecí masturbátor

Připadá vám tato pozice absurdní? Jenže v zoologii jsou odběry zvířecího spermatu mnohdy tím jediným způsobem, jak rozmnožit například vymírající druh. Úkol masturbátora je prostý. Dovést zvíře k vyvrcholení a odebrat požadovaný vzorek.

Balzamovač

Lidé, kteří mají na starost balzamování mrtvých těl, odvádějí v nejednom případě skutečně umělecké dílo. Musí totiž nebožtíka uvést do stavu, aby vypadal, že jen spí. Což je v mnoha případech skutečně umění.

Uklízeč mobilních WC

Jistě jste tyto plastové budky viděli, možná dokonce i použili. Mobilní záchody se využívají především na festivalech a venkovních akcích, kde nejsou klasické toalety k dispozici. No, ale někdo je pak musí odvézt a také vyčistit. Ten někdo to jistě nemá jednoduché.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat