3 věci, díky kterým se cítíme dokonale jako hollywoodská star!

Moderní mladé ženy nekoukají na přehlídková mola, když se chtějí inspirovat pro úpravu svého zevnějšku. I pro současné ženy jsou předlohou klasické hollywoodské ikony, když se chtějí cítit sebevědomě, dokonale a sexy. Ideální vnější úpravou jsou blond kadeře, lehké opálení kůže a pouzdrová sukně.

K tomu se přidá dobře padnoucí tričko, sexy spodní prádlo a osm centimetrů vysoké podpatky. V líčení považují za nejelegantnější a nejstylovější oční stíny v barvě kouře, lehké opálení a na nehtech francouzskou manikúru. Vyplynulo to z průzkumu.

Ideální představitelkou této vizáže je monacká princezna, původně hollywoodská herečka Grace Kelly. Ze současných hvězd takovou vizáž mají Jennifer Aniston, Heidi Klum či Katherine Heigl.

„Moderní ženy vědí dobře, co se jim líbí, když se jedná o make-up a módu. Ačkoli neustále kupují a hltají módní časopisy, stejně vždy zvítězí klasický elegantní vzhled, který lichotí ženské postavě,“ cituje autory studie britský list Daily Express.

Z průzkumu vyplynulo, že 43 procent žen dává přednost přirozenému make-upu a 84 procent žen souhlasí s tvrzením, že méně je někdy více. Pro 60 procent žen je ale nemyslitelné vyjít ven zcela bez make-upu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

194 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:56
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:01
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat