Horoskop na týden od 29. října do 4. listopadu 2012 od naší astroložky Anny!

29.10.2012 | Zajímavosti

Ryby jejich nový vztah posune kupředu. Kozorozi se stanou vrbou pro zamilovaného přítele. Střelci získají to, po čem už delší dobu touží. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Svými schopnostmi se vám podaří zaujmout ty správné lidi. Výsledkem bude skvělá příležitost, která se nenaskýtá často. Odhoďte tedy veškeré zábrany a především strach z neznáma. Důvěra v sebe sama spolu s odvahou vám pomohou najít tu správnou cestu.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Potkáte osobu, o které se vám ani nesnilo. I když rozrušení bude velké a pokušení jakbysmet, snažte se udržet své vášně na uzdě a zachovat dekorum. Když to zvládnete a budete jednat přirozeně, dostanete záviděníhodnou příležitost. Jen nepanikařte!
Horoskop na celý říjen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Partner vám bude vděčný za pomoc, kterou mu bez váhání poskytnete. Právě samozřejmost pomoci v nouzi spolu s velkorysostí je to nejhezčí, co můžete svému protějšku dát. Uvědomte si to a snažte se i nadále pokračovat ve stejném duchu. Vyplatí se to.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Konečně se dočkáte vysněného zvýšení platu. Radost bude velká a oslavy také, nicméně by bylo vhodné, abyste nejdříve ze všeho splatili dluhy. Teprve až budete mít čistý štít, je načase se porozhlédnout po vhodné investici. Nezapomeňte na potomky!
Horoskop na celý říjen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Vaše práce bude od nynějška mnohem víc kreativní a zábavná. A oprostit se od stereotypu a rutiny, to je přesně to, co potřebujete. Vaše pracovní výkony se tím pádem raketově zlepší. Dejte průchod své fantazii a nebojte se experimentovat. Máte na to.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden si užijete v pohodlí domova se svým protějškem. Pohoda, jaká ve vztahu zavládne, bude nevídaná. Proto si jí važte a náležitě ji opečovávejte. Vyhněte se jízlivým poznámkám a ušetřete partnera kritiky. Týden klidu za to rozhodně stojí!
Horoskop na celý říjen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Panická hrůza z nadřízeného z vás tento týden opadne. Příčinou bude situace, která se pro vašeho šéfa nevyvine zrovna nejlépe. Vám však bude naprosto vyhovovat. Konečně zjistíte, že váš zaměstnavatel je také jenom člověk! Hned vám bude sympatičtější.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Nával práce, který budete muset v týdnu zvládnout, bude obrovský a nepříjemný. V dobré náladě vás budou udržovat dvě věci. Za prvé, že se jedná pouze o dočasnou záležitost, a za druhé, že máte rodinné zázemí, které vám dokáže každý den zpříjemnit.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Získáte to, po čem už delší dobu toužíte. Paradoxně zjistíte, že ve chvíli, kdy se vám vysněná věc (v uvozovkách) dostane do rukou, tak trochu ztratíte zájem. Nenechte se však těmito pocity příliš ovlivnit. Užijte si pocit, že jste dosáhli svého.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Stanete se vrbou pro zamilovaného přítele. I když mu poskytnete pomoc rádi, připravte se, že to nebude nic jednoduchého. Kamarádovy problémy si neberte příliš osobně. Snažte se zachovat odstup a radit z hlediska racionálního, nezaujatého člověka.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
V zaměstnání zvládnete zaskočit za nemocného kolegu. I když to bude velký zápřah, uvidíte, že se vám snaha vyplatí. Vašeho odhodlání a obětavosti si totiž nelze nevšimnout! A věřte, že váš nadřízený není slepý. Dočkáte se proto náležitého ocenění.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Váš nový vztah se posune kupředu. Zpočátku vás může takový proces nemálo vyděsit. Nenechte se však svést ze správné cesty. Poslouchat strach se málokdy vyplatí! Ujasněte si priority a promluvte si s partnerem o představách společné budoucnosti.
Horoskop na celý říjen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat