Horoskop na listopad 2012: Zdarma pro všechna znamení!

01.11.2012 | Zajímavosti

Beranům hrozí, že jejich vztah ustrne na mrtvém bodě a přestane se rozvíjet. Blíženci mohou podlehnout nevěře či milostné avantýře. Štíři budou prožívat dny plné lásky a vzájemného pochopení. A co čeká v listopadu další znamení? Prozradí vám to naše astroložka Anna.

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
V dlouhodobém soužití hrozí, že váš vztah ustrne na mrtvém bodě a přestane se rozvíjet, nemusíte se však bát, jedná se pouze o přechodnou záležitost. Čerstvě zamilovaní budou v tomto měsíci přemýšlet, zda je jejich protějšek opravdu ten pravý. Brzy se však přesvědčí o tom, že ano!
Domov a rodina
Pokud projevíte alespoň malou snahu a uděláte první krok, podaří se vám 22. nebo 23. vyřešit spory se sourozenci. Poté si začnete opět užívat společně strávených víkendů a zpětně budete litovat času, po který jste byli uražení. Vaše drahé polovičky si spolu po dlouhé době také rády poklábosí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Láska a sex
Zvířené vody partnerského vztahu se tento měsíc uklidní a podezírání z nevěry již nebude každodenním tématem. Žárlivost vašeho protějšku se ustálí na rozumné míře a začne fáze sladkého usmiřování. Začnete spolu opět randit jako na začátku vztahu a zamilovanost z vás bude čišet.
Domov a rodina
Odhodláte se k činům a naplánujete se svým protějškem rekonstrukci svého bydlení. Vhodné dny k úpravám připadají na 3. a 4. den v měsíci. Rodiče vám vyjdou vstříc a nabídnou se, že vám pohlídají ratolesti. To se vám bude náramně hodit a navíc je novým pokojíčkem velmi překvapíte.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Začátkem listopadu hrozí, že podlehnete nevěře a prožijete několik milostných avantýr. 14., 15. a 16. by vás to mohlo dostat do složitého postavení a bylo by těžké udržet si čistý štít. 19., 20. a 21. už však budete stát nohama opět na zemi a zatoužíte prožívat lásku v náručí dlouhodobého partnera.
Domov a rodina
Ženy, které zatoužily po miminku by to ve dnech 24. a 25. neměly skrývat. Je totiž velká šance, že partner má stejné pocity. Pokud již potomky máte, snažte se jim být příkladem, v listopadových dnech ve vás totiž uvidí svůj vzor. Sblížíte se s nimi ještě více, než kdykoli jindy.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
Začátek a konec listopadu je ideální pro vyjádření nejhlubších citů. Typičtí Raci budou mít totiž pocit, že jsou na světě především kvůli lásce. V dlouhodobých vztazích dojde k vášnivým scénám a erotika bude u těchto zrozenců na denním pořádku. Nezadaní by neměli váhat s vyznáním lásky!
Domov a rodina
V prvním listopadovém týdnu budete potřebovat dokázat, že na vás rodině stále záleží. Blízcí rychle pochopí váš splín a dodají vám opět ztracený pocit jistoty. Ve dnech 12. a 13. si vzpomenete na vzdálené příbuzné a 26. nebo 27. budete mít možnost podpořit mimoškolní aktivitu svých dětí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
3. a 4. listopadu budete prožívat milostné chvilky hodně intenzivně! Milenci si budou toužebně vrkat do ouška a manželé si opět budou připadat jako v obdobích první zamilovanosti. Dokážou si navíc svou absolutní věrnost. 7. a 8. se ve Lvech probudí přímo ohnivá erotická síla.
Domov a rodina
Začátkem měsíce může být váš rodinný život studenější, ale v průběhu měsíce se to zlepší. Ještě 17. a 18. budete mít jako rodič určité rezervy, ale od 22. začne doma opět panovat kamarádská a povídavá atmosféra. Uděláte si čas jeden na druhého a vyrazíte si na výlet někam, kde jste dlouho nebyli.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Bude vás lákat milostná avantýra. Někteří z vás mohou v listopadu dokonce opravdu podlehnout pokušení a vábení opačného pohlaví, ale neohrozí tím svůj trvalý vztah natož případnou rodinu. Od stálého partnera nebudete očekávat vyznání lásky, ale spíše materiální zajištění.
Domov a rodina
Od 7. listopadu si uvědomíte, že si vaše rodina a děti zaslouží větší pozornost, a o každého se tedy budete vzorně starat. Jen pozor, abyste onu péči nepřehnali a každý večer neuléhali do postele jako spráskaný pes. Vašim blízkým postačí, když si uděláte čas na to, abyste si s nimi popovídali.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
V partnerském vztahu hrozí nepochopení, nesoulad a odcizení. Kritické dny budou 9., 10. a 11. Již 14. listopadu však začnou mít nevyřešitelné spory východisko a vy najednou pookřejete. Začnete si připadat docenění, přitažliví a opět k sobě najdete s milovaným partnerem cestu.
Domov a rodina
Pokud vám současné bydlení nevyhovuje a toužíte se přestěhovat, promluvte si o tom otevřeně s partnerem. Příjemně vás překvapí, že se na této věci shodnete. Pak už nebudete déle otálet a začnete s hledáním vhodné náhrady. Je hodně pravděpodobné, že se jako na zavolanou ukáže výborná nabídka.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Začátkem listopadu budete prožívat dny plné lásky a vzájemného pochopení. Dny 19., 20. a 21. si budete pamatovat jako klíčové v rozvoji svého nového partnerského vztahu. Vaše srdce získá člověk, který bude tak trochu tajemný. Se zvědavostí se okamžitě pustíte do zkoumání jeho povahy.
Domov a rodina
Malý oddech na krátké dovolené by prospěl nejen vám ale i celé vaší rodině. Zkuste se na internetu porozhlédnout po nabídkách prodlouženého víkendu. Nápadem na výlet byste nadchli i svůj protějšek. Své ratolesti budete tento měsíc více než slovy vychovávat názorným příkladem.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
V milostné oblasti bude vaše úspěšnost střídavá. Nezadaným se začátkem měsíce podaří zabodovat, ale při rozvíjení vztahu pak mnoho z vás ztratí o nový objev zájem. Málokdo bude totiž odpovídat vašim představám. 17. a 18. však budete v přízni hvězd, které vám do cesty pošlou ten pravý protějšek!
Domov a rodina
Konflikty ohledně rodinného majetku byste mohli dořešit 3. nebo 4. listopadu. To jsou přímo ideální dny. V rodinných vztazích byste však měli ukázat blízkým, že jste schopni plánovat a je na vás opravdu spolehnutí. Nevlastní děti by se v listopadu měly definitivně začlenit do rodiny.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Začátek měsíce nebude pro milostné vztahy příliš vhodnou dobou. Dařit se vám začne až 17. a 18., kdy s partnerem opět objevíte kouzlo lásky. Vaše krize byla zapříčiněna tím, že jste na sebe v poslední době neměli moc času a začali jste se jeden druhému vzdalovat. Nyní vše napravíte.
Domov a rodina
Rodina nebude začátkem měsíce stačit vašemu tempu. Je dokonce možné, že své blízké označíte za lenivé. Naštěstí vás protějšek s dětmi a rodiči budou brát s rezervou a vaši mrzutou náladu přijmou za jakýsi vtipný rodinný folklor. Zanedlouho uznáte, že jste opravdu nebyli ve své kůži.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Váš vztah bude podroben zkoušce. Protějšek bude pravděpodobně procházet těžším obdobím a bude ve vás hledat oporu. Více citu a něhy z vaší strany rozhodně neuškodí. Ve dnech 24. a 25. byste sex měli odložit a počítat s tím, že vás čeká období určité zdrženlivosti. Brzy si to však vynahradíte.
Domov a rodina
Partner a rodina se budou cítit v tomto měsíci poněkud odstrčeni. Hodně času budete totiž trávit se starými přáteli. Když partnerovi vysvětlíte, že nejdete na zálety, ale na drink s kamarádem ze studií, uděláte lépe, než kdybyste jen tiše zmizeli. Pak byste mohli mít tichou domácnost.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
V sexu s vámi bude zábava, jste podmanivé a vynalézavé. To váš protějšek skutečně ocení. Je však dost možné, že vaše přitažlivost bude působit i na někoho dalšího z vašeho okolí a dotyčný se vás bude pokoušet svést. Vy však odoláte, protože harmonické partnerství je pro vás vším.
Domov a rodina
Již nějaký čas by si s vámi blízcí chtěli promluvit o nejasných otázkách kolem rodinných vztahů. V listopadových dnech si tedy konečně můžete vše vysvětlit a udobřit se. Dohlédněte také na to, aby děti napsaly dopis Ježíškovi. Seznam bude dlouhý a na nákupy budete mít více času.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc listopad pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat