FOTO: Auto s přebalovacím pultem. Maminky, to musíte vidět!

Jak z malého auta, vhodného do městského provozu, udělat prostorný automobil pro maminky i tatínky? Jaké barvy auta teď frčí a má na to vliv pohlaví dítěte?

Určitě s námi souhlasíte, že starat se o malé dítě je prostě někdy na blázinec. Nevíte jak jim tikají hodiny, nevíte, jak mají hlad, nevíte co je baví a teď si vezměte, že k tomu musíte cestovat automobilem!

Čím větší auto, tím větší almara, tím složitější pohyb po městě - nikam se nevejdete, překážíte. V sobotním Autosalonu na Prima family budete svědky, jak VW UP vytuní na rodinné auto pro maminky a tatínky.

Bude v něm vše, co rodič s dítětem potřebuje: držáčky na flašky, na ubrousky, na plínky, 12V ohřívací lahev na mléko, odpadkový koš na použité plínky a také kamerový systém, aby se řidič nerozptyloval kontrolováním své ratolesti na zadní sedačce. Bude tam také přebalovací box – na parkovišti si rodič může zastavit, miminko přebalí, plínky nahází do koše. Všechno je sterilní, omyvatelný.

VÍCE V SOBOTNÍM AUTOSALONU NA PRIMA FAMILY OD 8:15!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat