Hollywoodská manželství, která skončila stejně rychle, jako začala

Žádat o rozvod několik měsíců, či dokonce týdnů po svatbě? Ve světě slavných nic neobvyklého. Tam je to standardní jev, který se všem aktérům dost prodraží. Kdo je největším sňatkovým rekordmanem?

Svatební slib je posvátná záležitost. Ostatně před zraky našich blízkých se jím u oltáře zavazujeme, že budeme svého partnera věrně milovat, chránit a respektovat, a to do konce života. Tak jistě, osud přináší mnoho úskalí, těžkých zkoušek a pokušení, takže ne každé uzavřené manželství skutečně vydrží. Když ale trvá opravdu jen chvíli, je to na pováženou! Velkými experty na bleskové svatby a rozvody jsou celebrity, jejichž milostné karamboly nelze ututlat. Kdo se s veselkou trochu unáhlil?

Pamela Anderson a Kid Rock

Představitelka plavčice z kultovního seriálu Pobřežní hlídka si hudebníka brala jednoho letního dne roku 2006, a to po krátké známosti. Tenkrát to vypadalo jako dobrý nápad. Ovšem nedočkala se ani prvních společných Vánoc, protože už na podzim téhož roku vysvětlovala právníkovi, že se svým manželem nemůže vydržet, neboť ji unavuje jeho bohémský styl. Úřadem stvrzený svazek tedy vydržel „celých“ 120 dní. Mimochodem, dlouhého trvání neměl ani ten následující s Rickem Solomonem, který ztroskotal po 60 dnech.

Drew Barrymore a Jeremy Thomas

Ani jeden z filmových Charlieho andílků nemá štěstí na muže. Když Drew Barrymore říkala „ano“ majiteli baru, jistě nepředpokládala, že za měsíc už bude oficiálně zase svobodná. Ani další vztah neměl pohádkový konec. Manželství s komikem Tomem Greenem bylo ukončeno pět měsíců od jeho uzavření.

Eddie Murphy a Tracey Edmonds

Na televizní obrazovce je Eddie Murphy samý vtípek, ale v reálném světě s ním až taková legrace zřejmě nebude. Své o tom ví jeho bývalá žena Tracey Edmonds, se kterou se několikrát pohádal už na svatební hostině, jež se uskutečnila na soukromém ostrově u Bora Bora. A rozepře pokračovaly i na líbánkách, proto k rozvodu došlo necelé dva týdny po svatbě. Tak to byl fičák…

Zdroje: insider.com, wikipedia.org






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat