Bizarní rozvodové příběhy podle skutečných událostí

Každý druhý pár se rozvádí. Občas, při troše štěstí, se konec vztahu obejde bez hádek, výstupů, napadání a fiasek, většinou však rozcházející se partneři těžko hledají společnou řeč. Co se týče obvyklých důvodů, tak vede nevěra, odcizení či žárlivost. Slyšeli jste ale, že by příčinou byly kočky nebo román?

Některé případy, se kterými se setkávají rozvodoví právníci, rozhodně vyvolávají rozporuplné emoce. Tohle všechno může stát za rozpadem manželství!

Padesát odstínů rozvodu

Jistá velmi bohatá a úspěšná jednačtyřicetiletá bankéřka z Londýna se rozhodla rozvést se se svým manželem na základě toho, že ji odmítl potěšit ve stylu erotického románu Padesát odstínů šedi. Ona chtěla sexuální život okořenit, on odmítl se slovy, že se zbláznila. Žena na svého muže tlačila tak dlouho, až jí jednoho dne došla trpělivost a zavolala rozvodového právníka. Konec vztahu komentovala slovy, že si najde někoho, kdo splní její touhy.

Kočky jako důvod

Láska ke zvířatům je krásná, ale někdy může ohrožovat vztah mezi lidmi. Své o tom ví nešťastný Izraelec, jehož manželka adoptovala několik koček. Ty s párem žily v menším bytě. Všichni spolu dobře vycházeli a rodina byla nesmírně šťastná. Jak ale dny a měsíce ubíhaly, kočky se nekontrolovaně množily, obsadily, kuchyň, koupelnu a další místnosti. Nakonec se jejich počet vyšplhal na 550! Na Izraelce už toho bylo hodně, spočítal si, kolik peněz měsíčně utratí za krmení, navíc na úkor svého pohodlí, a zhroutil se. Za východisko zvolil útek z domova i ze vztahu. Rozvedl se.

Risk je zisk. Nebo taky prohra

Když Rus Andrej Karpov přišel o všechny své úspory v pokerovém zápase, přemýšlel, čím by zaujal svého protivníka Sergeje Brodova. Jelikož už neměl ani vindru, dal „do placu“ svoji manželku. Dohoda zněla, že pokud Karpov prohraje, odvede si Sergej Brodov nic netušící ženu svého soupeře. A to se taky stalo. Když se Brodov objevil v Karpovově domě, aby si vzal to, co vyhrál, Karpovova manželka se rozzuřila, podala žádost o rozvod a následně s Brodovem začala žít. Později se vzali.

Nezměněný stav Facebooku

Před lety internet zaplavila informace, že se čerstvě sezdaný pár rozvedl po pouhých dvou měsících manželství, a to na základě žádosti ženy, která svému muži vyčetla status na Facebooku. Manžel, který nenavštěvoval tuto sociální síť tak často jako jeho manželka, si prostě jen nezměnil stav ze svobodného na ženatý. Taky síla!

A zase ty telefony!

V roce 2009 se saúdská žena rozvedla se svým manželem, když se dozvěděla jméno, pod kterým si ji uložil v telefonu. Využila chvíle, kdy si odskočil a tajně se mu do něj podívala, což neměla dělat. Při projíždění kontaktů narazila na své číslo uložené pod přezdívkou „Guantanámo“, což je kubánské vojenské vězení. Na základě této informace si začala balit věci. Prý se její muž zachoval extrémně hrubě.

Zdroje: wikipedia.org, wonderslist.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat