Horoskop na prosinec 2012: Zdarma pro všechna znamení!

04.12.2012 | Zajímavosti

Vodnáři své rodině v poslední době nevěnovali moc času. Nyní mají černé svědomí a snaží se vše dohnat. Vztahy Střelců v prosinci vyžadují věrnost, což pro ně může být problém. Panny v oblasti lásky budou prožívat období, ve kterém se budou učit partnerovi znovu důvěřovat. A co čeká v prosinci další znamení? Exkluzivně vám to prozradí naše astroložka Anna

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
V prosinci můžete na své okolí působit jako lidé, kteří nemají vážný zájem o skutečnou lásku. Budete si užívat pouze povrchního flirtování a svým chvilkovým protějškům raději nebudete nic slibovat. Nejvýrazněji se tato slabost projeví hned začátkem měsíce, jedná se zejména o dny 2., 3. a 4.
Domov a rodina
Je čas si uvědomit, že děti čekají na dárky. Vůbec nevadí, že jejich pořizování necháte na poslední chvíli, i přesto seženete to, co vašim blízkým rozzáří oči. Půjde převážně o drobná potěšení, než o předražené nesmysly. Pastelky udělají vašim ratolestem stejnou radost jako nejnovější počítačová hra.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Láska a sex
Slunce spolu s Marsem v Kozorohu budou přát 23., 24. a 25. vážným vztahům. Pokud jste tedy zadaní a udržovali jste mimo partnerský vztah, náhle zjistíte, že už vás dobrodružství nebaví a opět oceníte klid rodinného života. 26. a 27. se někteří z vás rozhodnou vyjádřit své city, ale půjde to ztuha.
Domov a rodina
19.a 20. se k vám dostanou informace, které využijete při vzdělávání svých potomků. Nejspíš vám dlouholetí známí doporučí nějaký nový zájmový kroužek nebo zajímavou literaturu. V tyto dny byste také mohli velmi snadno vyřešit veškeré sousedské spory, které se již táhnou dlouhou dobu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Pozor si dejte na nepromyšlené akce v milostném životě, zejména ve dnech 11., 12. a 13. Blíženci, kteří mají sklon k hádkám by se měli krotit obzvláště. Nezadaní mohou okouzlovat opačné pohlaví svým intelektem a schopností jít s dobou, ve smyslu dobré znalosti moderních technologií nebo jazyků.
Domov a rodina
14. a 15. vás otázky ohledně dědictví a rodinného majetku změní v rozvážné a zodpovědné jedince. V tyto dny budete mít dostatek energie pro vyřízení úředních nepříjemností. 16., 17. a 18. vás zabaví péče o děti. Vánoční dárky budete tedy nakupovat na poslední chvíli, ale naštěstí se všem trefíte do vkusu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
oblasti lásky budete v prosinci poněkud nejistí. Nevíte, jaká je vaše role ve vztahu. Partner vás však brzy ujistí o tom, že jste v jeho srdci jediní. Ideální dny pro vážné rozhovory o společné budoucnosti jsou 7. a 8. Při takové příležitosti byste si mohli vyjasnit i nedávný partnerský spor.
Domov a rodina
Vánoce s Lunou ve Lvu vám budou připadat zbytečně okázalé. Klidně byste se obešli bez všech velikášských dárků, které naleznete pod stromečkem. Ke štěstí by vám bohatě stačila přítomnost všech členů rodiny. Proslovy a ceremonie vás v souvislosti s vánoční atmosférou budou nejspíš trochu nudit.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Začátkem měsíce půjde láska kvůli kariéře stranou, ale už od 11. prosince se to změní. Partnerovi vše vynahradíte a dokonce vám ani nebude vadit, hrát ve vztahu podřízenou roli. Vaše jednání bude ryze nesobecké a projev citů naprosto přirozený. V zamilovaném duchu si užijete i silvestrovské veselí.
Domov a rodina
Bezdětné páry se mohou ve dnech 23., 24. a 25. pokoušet o potomka, snažení by se jim mělo vyplatit. Pokud již ratolesti máte, je pravděpodobné, že by jedno z dítek mohlo vyžadovat zvláštní péči. Nejspíš na něj dolehne nedočkavost a celé večery mu budete muset opakovat, kdy už přijde Ježíšek.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
V oblasti lásky budete prožívat období, ve kterém se budete učit partnerovi znovu důvěřovat. Ocitnete se ve šťastné etapě života, ale přesto budete mít sklony, kazit si vztah zbytečnými obavami. Nakonec získáte jistotu, že vás má protějšek skutečně rád a žárlivost překonáte díky otevřenému rozhovoru.
Domov a rodina
Máte tendence, nechávat vše na poslední chvíli a pak se hroutit pod nátlakem domácích a rodinných povinností. Bude proto lepší, abyste vánoční dárky začali nakupovat s větší časovou rezervou a pak si v klidu vychutnali příchod a atmosféru svátků. Blízcí se budou radovat z vaší přítomnosti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Hned 1. prosince vám Luna ve Vahách pomůže uskutečnit vaše milostné záměry. Je ideální čas, jak pro oslovení osoby, po níž již dlouho toužíte, tak pro usmíření se stávajícím partnerem. Hádky se nyní dají zpětně vysvětlit a spory již nebudou tak vyhrocené. Dáte svému vztahu druhou šanci?
Domov a rodina
Se svými blízkými se budete z Vánoc radovat. Ani ve snu by vás totiž nenapadlo, že je oslavíte tak velkorysou, srdečnou a hojnou oslavou. Rodinná atmosféra bude vynikající a všichni blízcí ocení, že si jeden na druhého udělal čas. Kupodivu si toho řeknete více, než za celý uplynulý rok.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
11., 12. a 13. bude Venuše stát ve Štíru a Luna se přidá do Ryb. Obě vodní znamení předurčují tyto dny pro silné milostné zážitky. Budete ve svém živlu a začnete si opět získávat srdce svého milovaného protějšku. Skončí vaše věčné trauma - žárlivost. O Vánocích se rozhodnete pro důležitý partnerský krok.
Domov a rodina
O svátcích nebudete chtít nic zanedbat, proto si uděláte dost času na balení dárků a pečení cukroví, abyste měli vše dokonalé. Je dost pravděpodobné, že jídlo na štědrovečerní oslavu budete mít dokonce připravené o dva dny dřív. O Vánocích si potrpíte na dodržování tradic a Silvestr prožijete naplno!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
Vztahy v prosinci vyžadují věrnost, což pro vás může být problém. Pokud máte navíc milence nebo milenku, mohl by váš poměr prasknout. Nejrizikovější dny jsou 2., 3. a 4. Po upřímné lásce a náruči svého protějšku zatoužíte až koncem měsíce, do té doby se vám budou pěkně zapalovat lýtka.
Domov a rodina
Na Vánoce se jako každý rok budete těšit. Podle vás jsou od toho, aby se žilo, pilo a utrácelo. Budete ve svém živlu a slavit ve vaší společnosti se pro každého stane jedinečným zážitkem. Vánoční atmosféru si nebudete kazit žádným úklidem a budete se soustředit jen na kontakt s rodinou a přáteli.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Luna ve Štíru vás donutí 2., 3. nebo 4. vyjádřit své city. Však už na to váš protějšek také dlouho čekal! V sexu budete usilovat o absolutní věrnost a potenciální milence nebo milenky budete odmítat. Pro svého partnera budete vším a před svátky vás navíc pochválí za vzornou péči o rodinu.
Domov a rodina
Cílem vašeho života je stabilní rodinné zázemí a právě v době svátků si uvědomíte, že jste ho konečně dosáhli. Bude se vám líbit, když vás protějšek bude obskakovat a rozmazlovat, a zazáříte štěstím až vám ještě k tomu všemu vyzná lásku. Ve dnech 9. a 10. byste se mohli sblížit s nevlastními dětmi.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
První týden v měsíci se bude v partnerství dařit spíše sexu než vážnějším rozhovorům a milostným úvahám. Partner nebo partnerka vám totiž přijdou moc afektovaní. Až vám tedy začnou něco vyprávět, vyřešíte to po svém - vypnete a přestanete je vnímat. Snažte se to však provádět nějak nenápadně.
Domov a rodina
Své rodině jste v poslední době nevěnovali moc času. Nyní máte černé svědomí a snažíte se vše dohnat. Z dárků budete mít sice radost, ale nebudete se přetvařovat a když se vám nějaký bude zdát jako holý nesmysl. Možná tím někoho urazíte, ale podle sebe máte přeci pravdu, tak nač hrát takové divadlo.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Ocitnete se v pokušení, jestli nejste náhodou potají milováni někým ze zaměstnání. Zatím to nezjistíte, ale možné to samozřejmě je. Merkur v Kozorohu 9. a 10. způsobuje to, že se neumíte vhodným způsobem dotyčného přímo zeptat. Vydržte, více se dozvíte již od 18. prosince.
Domov a rodina
Štědrý den přichází a vy si uvědomíte, že se blíží konec roku. Změny, které plánujete se nakonec vyřeší bez vašeho přičinění. Neměli byste tolik přemýšlet nad tím, jak započít rozhovor s příbuznými, ale raději na rovinu říci, o co vám jde. Vámi vybrané dárky budou jako šité na míru tomu, kdo je dostane.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc prosinec pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat