Rodiče v pokročilém věku z řad celebrit

Pořídit si dítě těsně před padesátkou? Pro někoho šílenost, pro jiného vůbec nic nenormálního. Které populární osobnosti mají k tomuto tématu hodně co říct? Znáte je z rádia i úspěšných filmů!

Kdy je ideální čas na početí a rodičovství? To je otázka. Vhodné načasování se totiž zřejmě mění s dobou! Zatímco v minulosti se ženy běžně stávaly matkami ještě před dovršením plnoletosti, dnes si na svého vytouženého potomka klidně počkají až do pětatřicátých narozenin. Nebo ještě mnohem déle! Které slavné celebrity v tomhle směru vůbec nespěchaly?

Julianne Moore si splnila sen

Americkou herečku Julianne Moore jsme mohli vidět třeba ve snímku Pořád jsem to já, za který právem získala Oscara, Zlatý glóbus i cenu BAFTA. Je pravda, že svého prvního syna porodila těsně po třicítce, což se normálu nijak nevymyká. Ovšem přebalování plenek si s chutí užila i rok po čtyřicátých narozeninách, kdy na svět přivítala vymodlenou dceru. A že se obě ratolesti mají jako v bavlnce jen proto, že žijí v Hollywoodu? Takhle to kupodivu není. Sama Julianne Moore se v rozhovoru pro nejmenovaný lifestylový magazín vyjádřila, že je s manželem drží dost „zkrátka“.

Halle Berry boří hranice

Dvojnásobnou matkou je také snědá herečka Halle Berry. A že si dala pořádně na čas! Prvního syna se dočkala ve čtvrté životní dekádě a dalšího tři roky před padesátkou. V té době pro ni prý bylo těhotenství obrovským šokem, neboť se domnívala, že se nachází ve stadiu menopauzy. Jak vidno, osud i samotné tělo má někdy skutečně vytříbený smysl pro humor, takže o překvapení není nouze…

Céline Dion měla dvojnásobnou radost

I když je příroda mocná čarodějka, občas se jí musí trochu pomoct. Své o tom ví také úspěšná zpěvačka Céline Dion, která po několika neúspěšných pokusech umělého oplodnění a mnoha potratech porodila ve dvaačtyřiceti letech, a to přímo dvojčata. Štěstí to bylo o to větší, protože už dle vlastních slov ztrácela veškeré naděje.

Zdroje: harpersbazaar.com, .wikipedia.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat