Vánoční dárky hodné vrácení

Už jste šli někdy do obchodu vrátit vánoční dárek, který vám někdo dal? Je to lednová běžná praxe. A týká se hlavně kuchyňských spotřebičů, sportovního vybavení nebo kosmetiky! A jak je to s vonnými svíčkami?

Vánoce už dávno skončily, ale zdaleka to ještě neznamená, že s nimi nejsou starosti. Leden se totiž nese ve znamení koloběhu nechtěných, nevhodných a neužitečných dárků. Co podle odborníků lidé vracejí nejčastěji? Ne, není to nevděk, v těchto případech se jen Ježíšek trochu „seknul v úsudku“.

Kuchyňské spotřebiče

Kávovary, rychlovarné konvice, žehličky, toustovače, vaflovače, horkovzdušné fritézy nebo přístroje, se kterými se dá připravit vlastní limonáda. Ano, jsou to praktičtí pomocníci, přesto je obdarovaní nosí zpět do obchodu s tím, že je buď nevyužijí, nebo se jim jejich design do domácnosti zkrátka nehodí. Co dalšího pod stromečkem budí rozpaky?

Sportovní vybavení

Britská společnost Veritas Gitfts, která se zabývá prodejem dárků, suvenýrů a reklamních předmětů, na svých internetových stránkách uvádí, že další nejméně oblíbenou a tedy i značně odmítanou položkou bývá sportovní vybavení a oblečení. Jak je to ale možné? Vždyť pravidelnější fyzická aktivita a shození nadbytečných kil patří ke klasickým novoročním předsevzetím. No, je to záhada…

Vonné svíčky

Když už je člověk s inspirací v koncích, rozdává vonné svíčky. Přece, kdo by je neměl rád! Ani tahle aromatická maličkost však kupodivu nevzbuzuje radostné ovace. Hodně jedinců, kteří si je na Štědrý den rozbalí, mívá výhrady k barvě, intenzitě či samotné vůni. A pokud je nedarují někomu dalšímu, odnesou je raději tam, kde je prodávají. Zvláště v případě, že vypadají draze.

Kosmetika

Paletka výrazných očních stínů, tělové mléko či krém na celulitidu. Ovšem ani s takovým sprchovým gelem, šamponem nebo maskou na vlasy je těžké strefit se někomu do vkusu i jeho vlastních preferencí. Potvrzuje to skutečnost, že i zkrášlující kosmetické produkty zaujímají na seznamu nejvíce vracených darů přední příčky.

Zdroje: housebeautiful.com, bestlifeonline.com, veritasgifts.co.uk






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat