Nesnášenlivost mezi celebritami

Každému z nás se již někdy stalo, že ho v práci některý z kolegů dokázal spolehlivě vytočit a rozpálit do běla. Řešit takové neshody na pracovišti, kde spolu trávíte 8 hodin denně, není jednoduchá záležitost, a nejčastějším a nejjednodušším řešení je to, že se zkrátka takovému dráždivému elementu budete vyhýbat nebo jej ignorovat.

Představte si však, že s takovým člověkem musíte trávit více než 8 hodin denně, a že celou tu dobu musíte dokonce předstírat, že je vám příjemný, že spolu vycházíte nebo že se snad dokonce vzájemně milujete, a to tak, aby to na vás absolutně nikdo nepoznal!

Že už je to pro vás moc silný šálek kávy?

No, věřte tomu nebo ne, i to se stává a pro příklady nemusíme chodit daleko. Koneckonců je to poměrně běžná praxe mezi hereckými kolegy, a mnohdy se jedná o případy, do kterých byste to nikdy neřekli (1)!

Kenny Baker a Anthony Daniels

Některým z vás možná výše uvedená jména moc neřeknou, ale co když vám prozradíme, že se jedná o herce, kteří vdechli život nejslavnějšímu páru droidů ve Star Wars? Ano, řeč je o R2D2 a C3PO.  Baker, který hraje R2-D2 (ano toho vašeho oblíbenějšího z dvojice, přiznejte si to ), trvá na tom, že Daniels je nudný a afektovaný. Pokud si důsledně vybavíte povahu obou droidů, asi vás to ani příliš nezaskočí, je to tak? Zdá se, že herci do „droidích charakterů“ vtiskli kus sami sebe.

Shannen Doherty a Jennie Garth

Pamatujete si Brendu a Kelly ze slavného seriálu Beverly Hills? Na televizních obrazovkách to byly nerozlučné a nejlepší kamarádky (dokud se mezi ně nedostal ten darebák Dylan). Ovšem samotné herečky spolu údajně nikdy nevycházely. Garth přiznala, že byly chvíle, kdy si chtěly navzájem vydrápat oči. No zdaleka se nebude jednat o jediný případ nevraživosti mezi kolegyněmi něžnějšího pohlaví. 

Terry Hatcher a Marcia Cross

Dalším zářným příkladem jsou nejlepší kamarádky ze seriálu Zoufalé manželky. Dokud běžely kamery, obě dámy ze sebe vydaly maximum a nedaly na sobě nic znát. Jakmile se však kamery vypnuly, bylo vše jinak. Terry Hatcher byla celkově popisována jako "indiviualistka", jež se ze všech sil snažila ukázat, že je hlavní herečkou celé show, a její arogantní projev dráždil i zbytek hereček, které jí na „rozloučenou“ připravily malou pomstu. Na konci natáčení herečky rozdaly dárky jako poděkování celému filmovému štábu i s přáníčkem, které ovšem podepsaly pouze 4 herečky. Tímto ukázaly, že Hatcher mezi ně prostě nepatří!

Patrick Swayze a Jennifer Grey

Zamilovaný pár z kultovního filmu „Hříšný tanec“ v reálu vzájemnou vášní příliš nehořel. Jennifer Patricka vytáčela svým vysoce emocionálním projevem a hloupými náladami.  Z počátku se i přes své neshody dokázali přes vzájemné nesympatie přenést, ovšem časem se jejich vztah zhoršoval a situace vyústila v to, že se filmový pár před každou scénou hádal. Obavy tvůrců, že se vzájemná nevraživost Jennifer a Patricka projeví ve filmu, zejména v milostných scénách, nakonec zůstala nenaplněna, a film je jejich vzájemnou „dechberoucí chemií“ (i přes potíže v pozadí natáčení) doslova prosycen.

Podobný případ nastal i u Claire Danes a Leonarda DiCapria. Claire Danes bylo sice při natáčení Romea a Julie pouhých 16 let, přesto se neostýchala dávat najevo, jak moc ji Leonardo DiCaprio štve.

William Shatner a George Takei

Pokud jste fanouškem Star Treku, jistě víte, že Kapitán Kirk a kormidelník Sulu byli věčnými přáteli (jak v seriálu, tak i ve filmové sérii Star Trek). Mimo natáčení to však zase taková idylka nebyla. Nikdo si nepamatuje, jak ta zášť začala, nicméně výsledkem bylo, že Shatner zesměšňoval Takeiho slovy o psychóze a Takei zase zastával názor, že Shatner žárlí na jeho rostoucí popularitu.

Zdroje: názor autora, (1) www.ranker.com/list/co-stars-who-hated-each-other






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat