Oblíbená barva je odrazem osobnosti

Všichni máme v oblibě minimálně jednu barvu, kterou upřednostňujeme na oblečení, v bytových dekoracích a dalších věcech, které nás dennodenně obklopují. Co o vás tahle barva vypovídá?

Barvy odrážejí naši osobnost (1). Nevěříte? Schválně, jestli na vás jejich obecné charakteristiky sedí!

Červená

Jste člověk s vnitřním ohněm, spíš optimista. Komunikace pro vás nepředstavuje žádný problém, stejně jako nadšení a zapálení pro nějaký svůj plán a sen. Nechybí vám odvaha, zároveň jste energičtí a dobrodružní, dokážete se vyburcovat k akci, obvykle dotahujete věci do konce. Býváte inspirativní.

Růžová

Patříte k citlivějším jedincům, občas si věci berete k srdci až příliš. Okolí o vás ví, že máte laskavou a hravou povahu, ovšem stane se, že u vás naivita převáží nad racionalitou. Potřebujete bezpodmínečnou lásku a přijetí, záleží vám na názoru ostatních. Jste společenští a máte sociální cítění, není vám zatěžko pomoci lidem v nouzi.

Oranžová

Pokud milujete oranžovou, jste tím nejpřátelštějším člověkem na planetě. Jestli vám někdy chybí energie, což se stává velmi, velmi málo, rychle ji dobijete a opět vyrážíte do světa. Často za vámi ostatní chodí pro radu a odpočinek. Dokážete zlehčit jejich problémy a ulevit jim od starostí.

Žlutá

Když se řekne „žlutá“, většina lidí si vybaví slunce. Ne náhodou. Slunce je zdrojem života, kreativity a nápaditosti. To všechno jste právě vy. Ačkoli jste organizovaný člověk a pracujete logicky, nezkazíte žádnou zábavu. V hlavě se vám rodí jeden nápad za druhým.

Zelená

Vaše osobnost je charismatická, jste super sebevědomý a pracovitý člověk a zároveň vůdčí typ, když na to přijde. Než si někdo získá vaše srdce, chvíli to trvá, ale jakmile ho otevřete, jste báječným přítelem.

Modrá

Modrá je stabilní, harmonická, mírumilovná a důvěryhodná. Charakterizuje vás spolehlivost, soucit, klid a loajálnost. Jste klidná a vyrovnaná osobnost. Pokud jde o práci a zisk, rádi navrhujete nejlepší způsob, jak zvládnout různé úkoly a dosáhnout úspěchu. Nebojíte se překážek.

Černá

Černá může znamenat tolik různých věcí: smělost, jedinečnost, intriky a moc. Zároveň také představuje neštěstí, temnotu, smutek, bolest nebo žal. Černá je spojována se smrtí a smutkem, ale také se sílou, luxusem a intenzitou. Vaše odhodlání a vůli vám ostatní závidí.

Bílá

Bílá představuje čistotu a pořádek. Preferujete řád a disciplínu, naplňují vás maličkosti a líbí se vám myšlenka nových začátků. Vyzařuje z vás klid, a když můžete, tak zkrátka pomůžete.

Zdroje: (1) www.colorsexplained.com/favorite-color-personality-color/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat