Horoskop na říjen

Co se skrývá ve hvězdách na říjen 2022?

Beran

Ve vašem dosavadním životě dojde k několika nečekaným zvratům. Čekají vás náročné závazky, ale pokud opravdu budete chtít, je možné všechno. Je docela možné, že se budete muset kvůli své práci vzdát něčeho, co vás opravdu bavilo. Navzdory všemu to bude stát za to – to zjistíte v blízké budoucnosti.

Býk

Určitý projekt, na kterém jste pracovali, konečně přinese dlouho očekávané výsledky. Ale než se tak stane, zbývá ještě mnoho věcí, které je potřeba udělat. V říjnu potkáte lidi, kteří vám mohou poskytnout cenné tipy a rady. Je také možné, že vám dají kontakt na vlivné lidi, kteří vám pomohou s plánovanými investicemi na další období.

Blíženci

V říjnu nebude čas odpočívat., čeká vás tvrdá práce. Zamyslete se, co se děje ve vašem nejbližším okolí, a vyvoďte z toho závěry, které vám pomohou do budoucna – zejména v odborných záležitostech. Nejednejte ale příliš zbrkle, své kroky si pečlivě promyslete. 

Rak

Říjen pro vás bude mimořádně aktivním měsícem. Pro druhé pohlaví jste velmi atraktivní a dokážete zaujmout mnoho lidí, mezi nimiž se najde pár obzvlášť zajímavých. Jednomu z nich budete ve druhém říjnovém týdnu věnovat i více pozornosti. V polovině měsíce stoupne vaše kreativity. A také touha po větších financích.

Lev

Říjen by měl být měsícem věnovaným výhradně rodině, přátelům a úvahám o minulosti. Zastavte se na chvíli, není kam spěchat, vážně se zamyslete nad citlivostí některých událostí či situací, které se ve vašem životě staly. Pozor na nákupy, předvánoční šílenství, abyste se vyhnuli riziku zbytečných zmatků a nedorozumění.

Panna

Všechna omezení, která vás poslední dobou obklopovala, nakonec zmizí a vy se zase budete rozumně dívat do budoucnosti. Můžete dojít k závěru, že vám chybí svoboda. Udělejte proto vše pro to, aby se vaše touhy naplnily. V první polovině měsíce se přesvědčíte, že někdo z vašich blízkých je velmi důležitý.

Váhy

Zastavte se na chvíli a přemýšlejte. Brzy se toho ve vašem životě stane hodně, takže je lepší se na to připravit. Šetřete tedy síly a užijte si uklidňující relax ve společnosti svých blízkých. Starší paní vám dá cenné rady, měli byste ji poslouchat a řídit se všemi radami, které se v budoucnu ukážou jako velmi užitečné.

Štír

Pokud byl pro vás předchozí měsíc úspěšný, podařilo se vám nabrat duševní síly a osvobodit se od každodenních problémů a pochybností, pak se v říjnu přidá ještě optimistická nálada a pro vás poněkud netypická síla a odhodlání. Užijte si přírodu. Můžete bojovat s lidmi, kteří nevěří vašemu odhodlání.

Střelec

V říjnu vás okolí uvidí jako velmi společenského a pohostinného člověka. Čeká vás mnoho setkání s přáteli. Je možné, že se ve vašem životě odehraje hodně zajímavých dobrodružství s lidmi, kteří žijí daleko od vás. Připravte se také, že tento měsíc budete toužit po spoustě věcech a tím pádem utratíte i spoustu energie a peněz.

Kozoroh

V říjnu se budete nejpříjemněji cítit ve svém domově, kde budete trávit čas se svou rodinou. Zaplaví vás klid a harmonie. Nejprve se zaměříte na věci související s pocity. Čas od času vyrazíte na nějakou společenskou akci, ale příliš je vyhledávat nebudete. Jako ryba potřebuje vodu, vám bude chybět odpočinek a klid.

Vodnář

Říjen bude časem na zlepšení vztahů s blízkými. Člověk, na kterém vám velmi záleží, čeká na vaši větší pozornost a potřebuje vaši podporu. Věnujte mu svůj volný čas, odměnou bude dobrý pocit, že jste někomu pomohli. Analyzujte svou finanční situaci a zamyslete se nad vlastním rozpočtem. Nastal čas úspor – nevyhazujte peníze oknem, ale dobře si promyslete i ty nejmenší výdaje a jednejte rozumně.

Ryby

Saturn ovlivní váš domácí život. V říjnu vás neopustí ani smysl pro humor, ani váš optimistický přístup k životu. Nic vám nezkazí náladu. Zvláštní roli v tomto měsíci hrají Střelec a Blíženci. V emoční sféře vás bohužel čekají problémy a nedorozumění. Obtíže při komunikaci s partnerem povedou k vážné krizi.

Zdroj: www.365horoskop.de/2022/horoskop-oktober-2022.html - celý článek






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat