Osobnost člověka lze určit podle pupíku

Pupík se dělí na dva základní druhy. Ten zapadlý je častější, neboť ho má přibližně 90 % lidí. Vystouplý naopak bývá méně obvyklý. Setkat se s ním můžeme u přibližně 10 % lidí. Ať už patříte do první nebo druhé skupiny, tato malá „dírka“ určuje, jak dlouho budete žít.

Pupík alias pupek je s vámi po celý život. A ledacos o vás vypovídá, ať se vám to líbí, nebo ne. Podle čínské mytologie jeho velikost či tvar předpovídají povahu i počet potomků svého nositele. Řekněme, že pokud toužíte po velké rodině, čím hlubší, tím lepší. A jak je to s ostatními případy? I když neexistují žádné vědecké důkazy, tohle vás nejspíš pobaví.

Vyčnívající pupík

Tento typ je nejčastější u kojenců a malých dětí, jenže jak rosteme, pupík se obvykle také mění – a rozšiřuje. Vyčnívající pupík poukazuje na silnou, extrovertní, optimistickou povahu, která je tvrdohlavá, fandí výsluní a vytrvale dosahuje toho, po čem touží. Těmto osobnostem chvíli trvá, než si najdou kompatibilního partnera, ale jakmile se jim to podaří, očekává se, že jejich vztah bude dlouhý.

Průměrná délka života: 72 let.

Hluboký a kulatý pupík

Někdo, kdo má tento typ pupíku, může vypadat, jako by měl pod záhybem pupíku stín. Uvedený typ je běžný u těch, kdo mají nadbytek břišního tuku. Tvar pak predikuje skromného, ​​vyrovnaného člověka s velkým srdcem a tichou, plachou osobností. Dotyčný nemá tendenci vyprávět svým blízkým a vrstevníkům o svých životních neštěstích.

Průměrná délka života: 81 let.

Vertikální/podlouhlý pupek

Úzký a tenký pupek zjevně ukazuje na sebevědomého, velkorysého a citově stabilního člověka. Již dříve bylo zjištěno, že se jedná o nejběžnější typ pupku.

Průměrná délka života: 75 let.

Horizontální pupek

Horizontální pupík má tendenci šířit se do stran přes bříško (někdy se mu říká typ T) a demonstruje komplexní a emocionální osobnost. (Od dutého pupku se liší tím, že horní část kůže téměř dostatečně zakrývá otvor.) Osobnosti jsou to opatrné, minimálně co se důvěry v druhé týče, ale pokud už se s někým spřátelí, signalizuje je to, že pro ně člověk hodně znamená.

Průměrná délka života: 68 let.

Mimo střed pupku

Neobvykle tvarovaný pupík ukazuje na zábavu milující, jedinečnou osobnost náchylnou k výkyvům a změnám nálad, často s vyhrocenými emocemi. Navazování partnerských vztahů je v tomto případě komplikované a nestabilní.

Průměrná délka života: 70 let.

Oválný tvar

Vejčitý pupík naznačuje hyperaktivní a přecitlivělou „duši“. Brát věci příliš vážně může vést k tomu, že se dotyční snadno zraní – a často o tom mlčí. Jsou to netrpěliví jedinci, kteří se po většinu času nudí. Zaujmout a zabavit je? Nadlidský úkol!

Průměrná délka života: 65 let.

Zdroje: www.link.springer.com/article/10.1007/s00266-014-0434-z - celý článek






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat