Horoskop na týden od 23. do 29. prosince 2013 od naší astroložky Anny!

23.12.2013 | Zajímavosti

Blížence si na bujarém večírku vyhlédne osoba opačného pohlaví. Lvy čeká nemilé sdělení jejich personálu. Váhy zaperlí zejména v oblastech, které vyžadují pevné rozhodnutí a logické uvažování. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
V tomto týdnu není třeba věnovat úklidu tolik času. Před Vánocemi jste příbytek tak moc vysmýčili, že postačí jen lehké utření prachu či vyluxování. Můžete se v klidu věnovat mnohem zábavnějším činnostem. Sklenička s přáteli vám jistě zvedne náladu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Vaše touha po chození do společnosti bude tento týden vyslyšena. Je to dáno hlavně oslavami nového roku, které vás zaručeně neminou. Nepřehánějte to však moc s alkoholem, na krásné momenty ze silvestra byste pak zapomněli a to by byla velká škoda.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Na bujarém večírku si vás pro váš osobitý humor vyhlédne osoba opačného pohlaví. Jejím trikům a svodům neodoláte. Ačkoliv vztah s ní budete brát na lehkou váhu, nepodlehnete a zamilujete se. Nemějte ale zbytečné obavy, teď je na to nejvhodnější doba.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Už máte po krk toho, že pobíháte po bytě s hadrem v ruce, a ostatní se vesele baví a věnují svým koníčkům. Proto požádáte o pomoc partnera a ujasníte si s ním role v domácnosti. Překvapivé bude zjištění, že vám dá bez zbytečného otálení za pravdu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Pracujete-li ve vedoucí pozici, čeká vás nemilé sdělení vašemu personálu. Ti ostatní budou řešit rodinné problémy, při kterých se nemálo zapotí. Každopádně to všichni přežijí ve zdraví, díky vaší schopnosti sdělovat nepříjemné skutečnosti s taktem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Ať už jste zadaní či ne, rozhodně se vaši miláčkové nudit nebudou a užasnou, jakou jste jim připravili romantiku. Tento týden byste při přípravě romantického večera mohli směle konkurovat světovým svůdníkům. Protějšek bude velmi příjemně polichocen.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden zaperlíte zejména v oblastech, které vyžadují pevné rozhodnutí a logické uvažování. Hvězdy vám přičarují jasné a logické myšlenkové pochody, tak se nemáte absolutně čeho obávat a směle se můžete vrhnout i na ty nejobtížnější projekty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
V zaměstnání budete sklízet úspěchy. A to ve všech možných situacích, na které jen vaše fantazie pomyslí. Máte nové sako? Zaručeně bude pochváleno! Vypracovali jste nějaký úkol? Šéf vás hrdě poplácá po rameni. Jen si to přiznejte, všichni vás milují!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Události posledních dní způsobili, že se z vás stal suchar. A to se projeví i v citové oblasti, jelikož se v lásce budete držet zpět. Naštěstí se v druhé polovině týdne strana mince otočí, a vrátíte se do zajetých kolejí. Můžete napravovat škody.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
S blížícím se koncem roku je na vás vyvíjen stále větší tlak, a vy se s tím musíte vypořádat. Sice budete muset o něco více pracovat, ale to se vám koncem týdne vyplatí. Budete mít více volna, a tak se můžete věnovat věcem a lidem, které máte rádi.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Pokud jste se doposud vyhýbali záležitostem, které vyžadovali přítomnost advokáta, v tomto týdnu se jim tedy rozhodně nevyhnete. Budiž vám útěchou, že hvězdy teď právním záležitostem přejí, a proto spory určitě vyhrajete. Tak už s ničím neotálejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Řešili jste doposud rozepře s partnerem, nebo jste se na něčem nemohli shodnout? Úderem pondělka je to zažehnáno a vše je v nejlepším pořádku. Nezadaní se dočkají osoby, která jim na první pohled nic neřekne, ale na ten druhý své mínění přehodnotí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 5.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat