Sex přes internet? Denně ho provozuje 25 milionů lidí! Patříte k nim?

16.08.2010 | Zajímavosti

Kybersex neboli sex prostřednictvím internetového přenosu textu, videa a zvuku byl ještě před třiceti roky naprosto nemyslitelný. Nikoho tehdy asi nenapadlo, jak oblíbenou pomůckou při vzájemném ukájení se k síti připojený počítač stane. Nicméně dnes je kybersex tak rozšířený, že ho provozuje denně pětadvacet milionů lidí z celého světa.

Zatímco většina využívá vzájemného vzrušování posíláním erotických textů, obrázků či přenosem videa z webkamery, výrobci technologií jdou dál a dnes už nabízejí erotické hračky, které lze on-line připojit a které reagují na podněty z druhé strany komunikačního kanálu. Zatím je to však záliba jen velmi malého procenta milovníků kybersexu.

Podle nové studie se každý den on-line ukájí vzájemně 25 milionů lidí, 65 milionů lidí si dopřává tuto formu sexu pravidelně a 150 milionů to zkusilo alespoň jednou v životě. Rok od roku tyto počty ale rostou, jak se zvětšuje počet lidí připojených k síti.

Roste také počet těch, kteří si instalují webkamery do svých ložnic, jedná se často i o páry, a kteří se takto vystavují ostatním lidem na síti při sebeukájení či souloži. A mnozí z těch, kteří se takto vystavují, dostávají za své exhibice dobře zaplaceno.

Podle odhadů bude v roce 2015 provozovat kybersex už celá šestina veškeré světové populace. U voyeurů i exhibicionistů roste především zájem o tzv. spycam sex, kdy se exhibicionisté vystavují do webkamery, ale vůbec neznají identitu voyeurů. Ti se připojují na weby a za přístup ke „špehování“ živých show platí paušál či impulzní poplatek.
 






Celkem 1 komentářů

Peter
21.11.2022

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat