Chtěl zůstat věrný manželce, tak se kastroval

07.02.2010 | Zajímavosti

Ačkoli pro většinu mužů to patří k nejotřesnější představě, pro kolumbijského farmáře Luise Alfonsa Sancheze to byla jediné řešení. Chtěl zůstat věrný manželce a přitom nebyl schopen odolat vábení jiných žen. Proto se sám kastroval, aby se zbavil „sexuálně nutkavého“ hormonu testosteronu a lépe ovládal svůj chtíč.

Čtyřicetiletý muž podvedl manželku mnohokrát a ona ho za to trestala vychladlým manželským ložem. Sanchez měl přitom s kastrací zkušenosti, provedl ji mnohokrát na zvířatech a jednoho dne se rozhodl, že ze sebe udělá věrného katolíka.

„Kastroval jsem prasata, kočky, psy a po třech dnech byla všechna zvířata zahojená. Myslel jsem si, že u mě to bude stejné. Měl jsem praxi se zvířaty, tak jsem šel přímo na to, trochu na to zatlačil a vyřízl je silou! Když jsem věděl, že na manželku už nemůžu spoléhat, že ji nedokážu netrápit, rozhodl jsem se, že si vyříznu varlata, protože jsem křesťan a nechci si hledat žádnou jinou partnerku,“ uvedl Sanchez na vysvětlenou.

Teď leží v nemocnici ve správní oblasti Santander, tamní lékař Javier Martinez potvrdil, že je čtyřicetiletý pacient skutečně kastrátem.

„Stále se zotavuje z hematomu šourku a pyje. Urolog ho prohlédl a potvrdil totální absenci varlat,“ uvedl Martinez s tím, že se po kastraci Sanchez nakazil infekcí a dostal otravu krve, která ho málem stála život.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat