Muži jsou egocentričtější! Máme důkaz!

Mytický Narkissos dal jméno jednomu z nejhezčích jarních květů, ale také všem do sebe zahleděným mužům. A že jsou pánové skutečně domýšlivější a egocentričtější, dokazuje také analýza chování zákazníků společnosti HTC, která vyrábí chytré telefony. Podle výsledků si totiž muži pořizují fotky selfies neboli autoportréty dvakrát častěji než ženy.

„Z analýzy dvou tisíc zákazníků vyplývá, že čtvrtina mužů sdílí selfie fotky na sociálních sítích proto, aby jejich bývalá či současná partnerka žárlila,“ uvedl mluvčí společnosti HTC v rozhovoru pro deník The Star.

Muži si pořizují pomocí chytrého telefonu v průměru tři autoportréty týdně, zatímco ženy 1,6 autoportrétu denně. Pánové také častěji fotí své nahé tělo, aby byly dobře vidět vypracované svaly.

„Trend selfie fotek loni explodoval a podle všeho zatím nedochází k žádnému útlumu, naopak sociální sítě a seznamky tento druh snímků jen podporují,“ uvedl Ben Walsh ze společnosti HTC.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat