Komentáře k článku

Fredy 28.10.2016

Tinitus mám 25 let,taky jsem se na začátku nemohl s tím smířit ale časem se dá na to zvyknout, prostě já a on si žijem vlastním životem;-)

Dana Fredy 29.10.2016

Stejné u mě, 28 roků, nejdříve proběhla léčba a nic ne nezměnilo. Časem si člověk tak zvykne, že ni to hučení a zvonění ani nevnímá

mirek 28.10.2016

rok po různých léčebných pokusech vestibulárního vertiga hučí v uších, hlavně v klidu.

Megan 29.10.2016

tinitus má asi 5 let,zkoušela jsem všechno možné,nejlépe pomohla akupresura,ale jen krátkodozávěr: naučit se s tím žít..................Megan

pidalin 29.10.2016

Já mam pískání v ušíš po pár výstřelech bez sluchátek a po několika přehnaně hlasitejch koncertech a nepomůže na to nic. Jak už tu někdo psal, člověk se s tim musí naučit žít.

pidalin 29.10.2016

PS: Zajímavý ale je, že i přesto že mi píská v uších (hlavně teda v levym), tak furt slyšim líp než většina ostatních lidí. Dokážu ty tichý zvuky docela úspěšně odlišit od toho pískání. Máme tady třeba přejezd přes koleje asi kilometr daleko a občas slyšim jak to tam v noci cinká, nikdo jinej to neslyší.

borax 30.10.2016

Pokud je ovsem tinitus v uchu spojen s bolesti hlavy, spankoveho svalu, bolesti celisti a zubu, krcnich svalu, ad., s nejvetsi pravdepodobnosti mate problemy s celistnim kloubem v dusledku spatneho skusu. Pri priserne kvalite dnesnich ceskych zubaru, zejmena mladych absolventu, se nelze vubec divit, ze vam narusi skus (treba i rovnatky ci v dusledku brouseni zubu) i nervy v dutine ustni.

Janula 30.10.2016

Už hodně dlouho mn+ ječí v uších. Většinu života jsem pracovala v poměrně hlučném prostředí,tak to svádím na něj. Byla jsem s tím na ušním,tam mi řekli že dobrý,musím na neurologii. No a tam byla velmi nepříjemná doktorka,řekla že mně toho nezbaví. I když mám ještě k tomu rodinnou anamnézu-matka a bratr nádor na mozku-řekla že mě nikam nepošle,že vyšetření je moc drahé. Na něco musím umřít...>:(

egret Janula 31.10.2016

Jestli on ten tinitus někdy není o zacyklení. Jako bývá někdy zacyklená bolest - nervové synapse se nechtějí odpoutat, i když už důvod polesti pominul. Tady by to bylo zacyklené nervové spojení informující i zvuku, ačkoli jeho zdroj neexistuje. Mozek klidně dokáže vytvářet neexistující realitu. Pak je potřeba hledat cesty k rozpojení - jak někteří říkají, pomáhá jim masáž,ťukání prsty na lebku, zvuky, hudba apod.

K.B. 30.10.2016

Dotaz na may. Píšete, že používáte naslouchátko. Jen jedno nebo na obě uši ? Lékařka mě nutí na obě uši a to se mi nezdá. Pokud jen jedno, jak to vyhovuje ?

egret K.B. 31.10.2016

S nucením mám zkušenost. Díky své studentce jsem objevila "sluchové brýle" a naprostá spokojenost. Sundám hladce kdykoli je hluk příliš velký. Se sluchátky bych už byla dávno ohlušena úplně.

Dana P 30.10.2016

mám hučení v uších asi 15let,zprvu to jěště šlo,střídalo se to jednou v levém podruhé vpravém uchu.Ted už to je někdy k nevydržení.Na ušním mi řekli že to v uších není ty že jsou v pořádku. Byla jsem poslána na rentgen krční páteře,tam mi zjistili sníženou plotýnku a to je vše co se mnou udělali.Tak sama hledám jak si pomoci.Zkouším Tišení Mingských Zvonu je to doplněk stravy v tabletách. Dostane se koupit v přírodní lékárně nebo v Pampelišce.Měla jsem je jednou povolilo mi to ,ale musí se používat delší dobu.Tak jsem si je zase koupila.Stojí 399kč.

renda4141 12.01.2017

Hučením v uších netrpím.

vivi11 13.01.2017

na to netrpím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat