Komentáře k článku

evaave 07.06.2017

KONEČNĚ-plody léta*5*a pokud možno z místního pásma ..Melouny ,jahody chřest,okurky ,třešně ,merunky..Moc mi chyběly.*5*

konatovka 07.06.2017

Nemám zahrádku, ani balkon, takže nemám kde pěstovat ovoce a zeleninu.:-O

snegurka 08.06.2017

Meloun je pro mě TOP.

Mandarinka 28.08.2017

Joo, meloun je skvělý v létě, ale já často cestuji a zvykla jsem si na zchlazení pít kokosovou vodu. Dřív jsem kupovala čerstvou, ale ta se rychle kazí a člověk ji nemůže mít s sebou bez lednice. Teď kupuji sušenou, konkrétně tuto https://www.vitalvibe.eu/cs/vitaminy-a-mineraly/567-coco-hydro-neochucene-big-tree-farms.html a je boží! Stačí mi k tomu sklenice nebo shaker a voda a v mžiku mám výbornou kokosovou vodu, která pěkně ochladí a osvěží :-) Občas k ní přidám i nějaké nakrájené ovoce nebo ledové kostky pro extra osvěžení. Oblíbily si ji i děcka na výlety, tak ji pijeme všichni.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat