Komentáře k článku

dzeinn 09.02.2020

citron nepoužívam na nic od mala mi smrdí a jídlo skazí. místo citronu používam pomeranč voní, chutná a jídlo je lepší pomerančovou kůru kupuju a kůru co oloupu dávam do octa na domácí prostředky pro domácnost.

Petr 09.02.2020

Proč proboha existují věci jako tyhle stránky a články. Lidé, kteří je píšou asi nebudou nejostřejší tužky v penále... Napouštět si vlažnou nebo teplou vodu z kohoutu :-D to bude opravdu zdravé :-D:-D PS: Běžně takovýhle hromádky výkalů nečtu, ale nudím se a vecpal mi to Seznam

horník Petr 09.02.2020

A mnoho dalších nesmyslů...

nelly 09.02.2020

kde seženu, prosím, chemicky neošetřený citrus? *7**21**3*

cochee nelly 09.02.2020

Kaufland: citron pro kulinářské účely

Jana 09.02.2020

Kůru z citronu opravdu ne. Citron, který je bez vzhledové chyby, s jasnou barvou, je vždy ošetřen chemicky. 30 let dělám v "oboru", takže o tom něco málo vím.

NIKOL Jana 09.02.2020

VE ŠPAJZU V MOSTĚ

Karel Vinický Jana 13.07.2023

Souhlas, kůru nepoužívat! Žádným BIO nevěřím! Na vl.zahrádce si to pohlídám. Stromy jen na rozvíjející se "myšší ouško", poté vůbec. Dál už nemusím chem.ošetřovat ani mrkev,rajčata,papriky,okurky, cukety, atd.ani bobuloviny, dokonce ani jednou neošetřuji hrozn.víno. Na Moravě šplíchají 2x měsíčně.

Theo 09.02.2020

Co je to za blábol?

Michal 09.02.2020

Mělo by bejt trestný publikovat takovýhle články.

Vetchý Kmet 09.02.2020

Fajn, takže článek doporučuje konzumovat kůru, která je v 99. nákupech ze sta ošetřena chemicky /čti napuštěna jedy/. A je tu prostor pro to, aby příští týden jiný autor konzumaci kůry z plodů z obchodun nedoporučil. Přeji pěkný den.

Ricky20 09.02.2020

Opět další ze série debilních článků, co lidi jen odradí od toho, aby zdravěji žili. Ke všemu co existuje tito experti zjistí dalších 20 pravidel, i při vaření vody. Támhle to se musí takto, a pozor, tohle zase jinak ... člověk má co dělat, aby v dnešní době vůbec nějak fungoval a tihle výživoví exoti mu v tom akorát dělají bordel a další zmatek. Chtěl jsem už spoustu věcí změnit, vždy mě ale odradí podobný článek, ve kterém zjistím, že jsem i tu debilní vodu připravoval blbě .... takže děkuji. Asi se vrátím k jídlu a stylu života, co mě baví a nemám z toho jen další stres. Že skapu o pár let později, co má být. lidí je jako sraček.

Tomáš FUK 09.02.2020

Všechny citrusové plody jsou chemicky ošetřené, takže jejich kůru ani náhodou!!>:(

Milovník citónu i po ránu 09.02.2020

Pravidla?Vám asi už opravdu definitivně hráblo.Jak může dostat zelenou ke komunikaci k lidem někdo,kdo napíše takovou sračku?Dejte si 2-3 facky a pokud naucítíte změnu tak to opakujte ;)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat