Komentáře k článku

poki 09.01.2018

cemu vadi repkovy olej?

Vladimír N 08.01.2018

Paní autorka redaktorka nechápe daleko víc faktů než že je matkou. Asi to v případě matřství byla nejspíš nehoda;-)

Buback 05.01.2018

taky si přečtete tuhle knihu.docela Vám to změní život.Vše je popsáno srozumitelnou formou tak že to pochopí každý https://www.alza.cz/media/nespechejte-do-rakve-d2121875.htm?kampan=skpla-me_media-elektronicke-knihy-naucne-a-odborne-zdravi-zivotni-styl-zdravy-zpusob-zivota#utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=sklme_PLA+-+media_Eknihy

Petr Ježek, SPCN 23.11.2017

Obávám se že tato doporučení vycházejí z neznalosti lidské biochemie a z neznalosti vývoje lidské stravy. Vyřadit brambory znamená vyřadit kromě škrobu i řadu nezbytných živin, které bramborové hlízy i pěstované ve velkém "průmyslově" stále obsahují. Taktéž červené papriky jsou zdrojem nezbytného beta karotenu, zpravidla deficitního draslíku a opět potřebných enzymů pro řádnou lidskému organismu prospěčnou metabolickou transformaci přijatých živin. Ono čerpat pouze ze snadno dostupných zdrojů o "zdravé výživě" znamená nevidět, že tyto zdroje vyjadřují názory nijak neohrožující zájmy nadnárodních korporací. Korporátní zájmy naopak ohrožují biochemické znalosti o lidské výživě, znalosti psychického tréningu pro příjem fyziologicky optimální stravy, znalosti lidského hospodaření s energiemi či vědomí, že potravinářský průmysl sleduje nikoli zdraví spotřebitelů své produkce, ale vlastní výnosy a bohatství. Nebuďte líní, rekreačně pravidelně sportujte a okysličujte si krev, aby fungovala, jak má a ne jak nemá. Radujte se z maličkostí, protože psychická pohoda znamená díky psychosomatice minimum obtíží. Kromě SPCN dopřejte své pozornosti pány doktory Hnízdila a Erbena a přečtěte si knížku pánů výzkumníků Babiaka a Harea o korporátních psychopatech. Dále studujte KSB a DVTŘ, protože lidské zdraví je komplexní záležitost. Nenenechte se řídit, řiďte se sami a vězte, že nestačí si umšt poručit, ale je nutné se i poslechnout. Slunce i vašim duším :)

lepeňák 22.11.2017

už od 25 rokov ma roky bolievali klby na rukach, nohach,ramenach v bedrach aj prstoch..najviac to bolelo v noci az som sa na to budil..cez den ked sa to rozchodilo dalo sa to vydrzat.. u lekara len lieky proti bolesti..kolegyna mi poradila prestat jest hovadzie maso..tak som spravil hovadzie jem dvakrat za rok, dnes mam 60 a uz desatrocia ma klby nebolia..ale stacilo ked som si na skoleni dal trikrat po sebe steak a uz som klby citil zase...koho bolia skuste prestat s hovadzim...

Petr Ježek, SPCN lepeňák 23.11.2017

Kyselina močová je prevít, ostatně jako všechny kyseliny vyprodukované metabolismem hovězího masa. Jenže i kyselinotvorné živiny lze účinně kompenzovat těmi zásadotvornými. Především je nezbytné trvale ve velkých dávkách doplňovat vitamín C, který si my, lidé neumíme syntetizovat a také více než 1 mg Kyseliny listové B9 denně k řádnému metabolickému odbourání homocysteinu. To je pouze nezbytný základ.

vít lepeňák 14.09.2018

Takovou hovadinu dokáže vyprodukovat leda ten, co "hovedinu nežere". Zdravím, milovníku obilných klíčků.

Jindra 19.11.2017

Chce to dietu, hlavně bílé maso a bylinky. K večeři budu mít ovar zapíjený Fernetem.

Kaka 19.11.2017

*3*Kdybych dal na všechny ty rady,co různí experti píší tady,nebo v jiných rubrikách,tak umřu nejspíš hlady.Jednou je toto zdravé,pak naopak a stále dokola.Co takhle prána?O té už jsem dávno neslyšel.:-)

Teplej 18.11.2017

Az tlusti budou hubeni hubeni jiz budou studeni

Marenka Kleberstein 18.11.2017

Nejradeji mam nudle s makem michne mym ptakem Transexual Marenka Kleberstein

kikiríkkotkodák 16.11.2017

*8**8**8*hmmm... snad těmto žvástům nikdo nevěří... *8*

mirek 12.11.2017

Jíst všechno z mírou a nevěřit takovým blbostem co tady píší.

Frank 11.11.2017

Americký národní ústav asi neviděl svoje tlusté soukmenovce, aby jim poradil.

Aaki 10.11.2017

Doporučuji nejíst. Prakticky každé jídlo je totiž nebezpečné. Obzvlášť po tom, co se zpracuje nějaká studie. Písek krásně čistí střeva, jíl sklidňuje žaudek. Jen pozor na konzumaci větších kamenů, je to těžké jídlo. A já jdu spáchat sebevraždu. Jdu si totiž udělat vajíčka s cibulkou. Hodím pod to libovou šunku a dám si k tomu krajíc chleba. Olej na kterým smažím je jed. Vejce mi ucpou cévy, šunka obsahuje karcinogeny, cibule nadýmá. Chleba je sacharid a to je úplně špatně.

Justrandom Aaki 13.11.2017

<3:-p:-) Ty jsi to vyřešil ::D

Horák Aaki 12.01.2018

Doporučuji,zaměřit se na zelenou stravu.Čeští -BEJCÍÍÍ a i KRÁVÝÝÝ- mají nejraději JETEL i plevel. Zvířata rozumí -ekologii víc než samozvaní - fŠEVĚDí. Howkch kché

itka Justrandom 19.09.2018

:-p*18**17*tato studie to vyřešila;-)

Petr 18.10.2017

To nejzdravější je také nejdražší.

Milan 15.10.2017

Skratka ceho je malo tak se rekne ze je to nezdrave to se rikalo i o sadle a dnes je zdravejsi nez maslo.

Franta 14.10.2017

Moravské přísloví: Nejzdravější je chcípnout hlady....

Jana Svobodová 14.10.2017

Co lze jíst? Mouku ne, brambory ne, běžnou zeleninu ne, dříve zdravé tuky ne. Abychom nedopadly jak drožkářova kobyla (když ji konečně odnaučil žrát, chcípla)

zdena Jana Svobodová 14.10.2017

tak to je přesný,ono si né každý může dovolit kupovat jen vybrane potraviny a nedovedu si představit jak bych vařila oběd pro rodinu oni vepřo knedlo zelo a já misku slunečnic???*1*

Petr Ježek, SPCN Jana Svobodová 23.11.2017

Což tahle používat vlastní rozum a nikoli tupě následovat US "národní" agenturu, jejíž výsledkem je "národ" degenerovaných jedinců díky té stravě, kterou konzumují na základě tu reklamy tam jiné reklamy a onde článku či pořadu ve sledovaných médiích.

ochtl 14.10.2017

mám zkušenost s bolestí kloubů otoky kloubů které způsubuje dna,tudíž velké množství kyseliny močové ta se vám usadí v kloubu a je zle,dnu může způsobovat zkažený zub který vám takzvaně hnije v hubě,je to vlastně zánět v těle a hlavně pozor na to, že se vám můžou kazit zuby pod korunkami a můstky v hubě,a ani otom nevíte což byl i můj případ,nejsou to jen bolelesti a otoky kloubů,ale člověk je strašně unavený tak pozor na to!,doktoři vám v tomto zpravidla nepomůžou,jsou to idioti které to ani nezajímá,napíší vám max milururit ,ono to trochu sníží kyselinu,ale vy trpíte dál...

Štěpánkova M. český ráj 13.10.2017

a kde na to údajné zdraví brát peníze léky drahé jídlo ještě víc naše vláda si pěstuje akorát stát mrzáku a žebráků většina nemocných lidi nepatří do horních 10 000 je to smutné nadávalo se na 40 let totality a na koho tento hmpejs budou nadávat nyní v naší zemi nebylo nikdy tolik podporovaných povalečů jako nyní a jak vám je nad 60 nemáte nárok vůbec na nic jak u lékaře tak v naši sociální sféřě vždyt i ta obyčejná voda je drahá.

Petralena 13.10.2017

Jezme vodu! A pořádně kousat!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat