Komentáře k článku

jana 01.10.2020

panev dve oka jedno market druhe z trhu na chut stejne rozdil v cene dve za jedno.na trhu jiz nekupuji

Slávek 17.08.2020

Koupené vejce: po něm smrdím a po domácím ne.

Vlasta 06.08.2020

Vejce jim každý den 2kupuji domácí ale i s obchodu a jsem chvála bohu zdravá .

Petrunak 12.05.2020

Vajecny protein je prokazatelne vysoce protizanetlivy. A telo se tak lepe vyrovnava s chronickymi infekcemi. To vyzname prispiva k celkovemu dlouhodobemu zdravi. Dostatek proteinu v bilcich jsou zase vyborne stavebni prvky na budovani kvalitnich tkani v tele, a pro rust nehtu a vlasu. Koncentrovane mineraly zase pro stavbu skeletu kosti. Soucasne se prave vyznamnym vlivem vajecnych proteinu na zanetlive markery telu ulevuje a v dlouhodobem uzivani je tak vyssi odolnost i proti vetsine civilizacnich nemocemi Za chytra reseni nasich prababicek lze povazovat pridavani vice vajec treba do babovky. I takovato “sladkost” tim ziskava vsechny fenomenalni prinosne vlastnosti vajec. Naprosto bezkonkurecni je spojeni cerstvych vajec a himalajske soli - spojeni dokaze i z prumyslovych vajec dostat chut dotacích vajec a navic doda dalsi extreme zdrave mineraly. Delujatesa je pal spojeni volskych oci, pokapanych vysoce kvalitnim olivovym olejem (nad 300-400Kc) a k tomu posypanych cernou soli a arasidami. Cerna sul jinak umi nahradit chut vajec v jidlech a hlavne ve vegetarianske kuchyni. Ale kdo by vejce nejedl, kdyz muze😋

Pavel Daniel 18.04.2020

Pokud vejce ,tak jedině z Agrofertu, 82% masa😆😆

1.Český blb Pavel Daniel 30.08.2020

správně, pokud možno s koblihou a pětilitrem

Abby 17.04.2020

Jím vajíčka prakticky denně a kardiovaskulární potíže nemám. Ani neřeším jestli jsou z klecového chovu, z podestýlky nebo tzv. "bio", chutnají mi všechny. Když mám možnost tak beru domácí, ale ta možnost moc často není (5 a více Kč za jedno vejce nedám, jedině že bych měla příjem jako průměrný Švýcar a ti platí v přepočtu 5 Kč a sousedka na chalupě se dělí jen občas výměnným obchodem). Každopádně vajec se nehodlám vzdát, chutnají mi, zasytí, jsou zdravá a mají obrovské množství bílkovin.

kokot ne vir 29.01.2020

koronevir ty debile

Trashman 27.01.2020

To co se uvádí v článku je holý nesmysl. Tělo si dokáže z různých potravin vyrobit více cholesterolu, než ho dokážete sníst.

dietka Trashman 02.10.2020

Cholesterol vytváří játra,pokud ho tělu nedodáme stravou

papa dietka 09.10.2020

dobry nazor pro blbyiii

Bolek 08.08.2018

Celý článek je blábol, zkopírovaný z emerickýho bulváru. Doporučuji nevěřit! Když ale někdo rád jí vejce, a to pořád, tak jenom syrová. Jenom tak se dostanou vitamíny do těla. Když je uvaříte, vitamíny jsou pryč! Vždytˇ to je staletá pravda.

thoom Bolek 29.01.2020

souhlas

lapis 03.08.2018

Vejce slepic z volného výběhu, kontrolované 2x ročně na salmonelu. To ale domácí slepice sotva bývají, ale v domácnosti si lidé časem opatří nějakou imunitu. To ale ti, co domácí vejce kupují, obvykle nemívají.

Anděla 26.07.2018

1 kus denně. Jak velký kus?

Dregg Anděla 06.08.2018

Andělo, Vy už to řešit nemusíte...

nevs 25.07.2018

Jakmile čtu o výzkumu škodlivosti nebo užitečnosti potravin v jiném než odborném tisku, tak se hned ptám komu to slouží. Protože "ruka trhu" zdražila vejce a lidi je přestali kupovat, tak budeme takovýchto článků číst stále více.

lapis 20.07.2018

Vejce z komerčních chovů jsou pravidelně kontrolována na salmonelu, což se nedá u domácích vajec předpokládat. Ze své zkušenosti však potvrzuji, že ti, kdo měli doma slepice a jedli jejich vejce od dětství, si často vybudovali rezistenci proti salmonele. V tom případě bych domácí vejce preferoval.

Pavel 18.07.2018

Každý at jí co mu chutná, kdo chce jíst a být vegan, tak at se klidně chodí napapat na louku a neotravuje, že konzumujeme zvířecí produkty!! Pa Uzel jednou v televizi řekl, člověk je všežravec tak má jíst"Fšechno"!!

toja 17.07.2018

zakyselí se organismus, sníží se imunita a rakovina má další pomoc, ta totiž může vzniknout jen v kyselém prostředí... čistá chemie - dobré pro rakovinu, dobrou chuť jíst zvířecí produkty, týká se to všech zvířecích produktů ;)

Hotel Krakonoš 15.07.2018

Vejce jsou nepostradatelná pro silové sporty. Maso nemusím, ale vejce nebo sýr si dám vždycky rád.

toja Hotel Krakonoš 17.07.2018

to jsou lži, TOP siloví zápasníci se hromadně mění na vegany, aby vydrželo tělo co nejdéle... nehledě na to, že téměř všichni TOP sportovci vědí, že je dobré se přibližovat veganské stravě, jinak by se tam dlouho neohřáli ;)

Alex 15.07.2018

Udělá ze mě jednovajčáka.

MF 12.07.2018

Nemyslím si, že statistické vyhodnocení 1 potraviny a tím okamžité připsání výsledku, přestože vstupních vlivů jsou 100 tisíce, je možné nazývat vědeckou studií. To co nám současní vědci předvádí není seriózní věda, ale středověké šarlatánství.

Hotel Krakonoš MF 15.07.2018

Myslím že se pletete. O prospěšnosti vajec bylo možno se již dávno přesvědčit i jinými způsoby. Železný guru kulturistiky Vince Gironda tvrdil, že jeho žáci jedli vejce po tuctech a navzdory tomu šel jejich cholesterol pořád dolů. Tudíž jedno vejce denně nic nezkazí. A nemá smysl se bavit o výživě s lidmi, kteří se jednoduše nechtějí hýbat.

dietní sestra 13.06.2018

vejce miluji,kdo říká,že jsou nezdravé,mýlí se,i když si jich dáte několik,tak tělo si vezme jen to,potřebuje ,takže se nebojte!!!!

Badatel 13.06.2018

Vejce tak jako jiné potraviny-podle toho jak fouká vítr-dnes úžasně prospívají a zítra strašně škodí.Zn. FÁMY SE MUSÍ PRŮBĚŽNĚ VYTVÁŘET. To je ten problěm !!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat