Komentáře k článku

Bre-Burda Burdovič Burděnko 12.06.2018

Jsem rád, že všechny ty rádoby moudré studie a výsledky výzkumů beru z rezervou a jím na co mám chuť. Vejce nevyjímaje. Řiďme se rozumem a ne něčími kecy.

Vendelin 12.06.2018

Jenze to musi byt normalni vajco od normalni slepky, ne ty sracky co se v cesku prodavaji. Slepky sou chovane ve strasnych podminkach a jsou krmeny chemickimi srackami. Jestli vajco od tohoto biologickeho materialu je nornalni, potom je slepice zazracny tvor. Zvire to uz urcite neni.

Fífa 11.06.2018

jéééééééééééé ... já si vždicky myslel že jsem jenom nadržnej uchylnej prasák a oni za to mohou vajíčka, super *19*

vasek.ku 11.06.2018

Tvůj písemný projev svědčí o inteligenci celé vaší rodiny. A obsahově také pěkná hovadina.:-D

Muhehe vasek.ku 12.06.2018

Zato tvuj koment uplne inteligenci prekypuje. A ma obrovsky informacni potencial. Nemel by si tam neco k tematu ? Zatim jsme se vsichni dozvedeli, ze jsi este vetsi blb, nez vsichni ostatni kolem tebe. :-)

Miroslav 11.06.2018

Vejce jím ve velkém,buď na měkko,na tvrdo,smažené.

Miroslav Křivohlavý 11.06.2018

Já snídám jedno a k večeři v 17:00 druhé a jsem spokojen a jsem v kondici.Dříve jsem měl jisté zdravotní potíže ale dnes jsou pryč. Vajíčka doporučuji.;-) Mirek

aster 10.06.2018

Vejce jím od dětství v množství, ze kterého by nutriční specialisty nejspíš trefil šlak - mám je ráda, cholesterol mám nízký a tlak mi zvednou hlavně rádoby odborné články jisté "nejmenované" autorky - hlavně po ránu je to spolehlivější než kafe - jenže tomu chybí ta chuť *19*

Abby 10.06.2018

Proto jsou angličani tak zdraví. A já si taky občas dám anglickou snídani i když ne tak často jak by se mi líbilo. Ale v průměru to jedno vejce denně mám (někdy žádné, někdy dvě :-) ).

Václav Müller 10.06.2018

Jednou hot a podruhé čehý. Před několika málo lety vysílal náš rozhlas relace českého lékaře z Ameriky, jak nebezpečná jsou vejce na rakovinu podle výzkumu z USA. Podle toho výzkumu se může jíst max. 1 ks vejce za týden. Jelikož to nedodržujeme, proto. je u nás tak velký výskyt rakoviny, o kterém se v tomto článku prakticky ani nepíše. Takhle je to u nás se všemi potravinami. Jednou je to naprosto závadné, napříště je to ta nejlepší potravina. Myslím, že o tom rozhodují u nás naprosto jiná hlediska, a to jsou zejména finance, jestli Babiš dostane z toho dotace a nebo ne. Já o tom něco vím, dělal jsem celý život v zemědělství funkcionáře.. t

Stormbringer Václav Müller 12.06.2018

Pane Mullere, výzkumy obzvlášť z Ameriky je potřeba brát s rezervou. Sám víte, jak za komoušů, když byl přebytek rajčat, nebo mléka, tak to byla nejlepší potravina, a pokud se to hodilo do krámu propagátorům, za pár let to byla nebezpečná potravina. Výskyt rakoviny v ČR asi nebude tím, že si dáte dvě vejce denně, ale celkově nezdravým životním stylem: hodně masa, málo pohybu. A pokud se holedbáte tím, že jste bývalý zemědělský funkcionář, tak si vzpoměňte, jak jste za komoušů hustě používali pesticidy a fungicidy na polích. A do dnes to všechno jíme zpátky v potravinách. A pokud máte ještě dobrou paměť, tak vy sami zemědělci jste hojně užívali DDT ještě v polovině 70 let, přestože od roku 1967 bylo v Evropě zakázáno kvůli tomu, že prokazatelně způsobuje rakovinu. A to jste hojně začali užívat díky bolševickým propagátorům na likvidaci amerického brouka v padesátých letech a skončili s tím někdy v 75. roce. Díky poločasu rozpadu skoro 30 let ho lidé s jistotou konzumovali ještě na přelomu druhého tisíciletí. Tak mě nechtějte rozesmát prokazatelnou rakovinou kvůli jednomu vajíčku denně. Jste směšný. Bylo by to leda tím, čím jste v době komančů krmili slepice ve slepičárnách.

Ambra Stormbringer 24.07.2018

Když tak kritizujete zemědělství za socialismu, jak je možné, že se lidé dožívají tak vysokého věku? 80 - 100 a více. A nedožívají se jen nyní, ale i za socialismu. Takže ty pescitidy, DDT a jiné výrobky byly špatné? Taky jsem pracoval v zemědělství a s těmi postřiky to nebylo tak horké.

Spring Ambra 06.08.2018

Chlapi, nehádejte se. DDT po dědkovi má kámoš schované. Když dostal filcky, nic lepšího nenajdete :-) Sice měl bimbase trochu do červena, ale broučci byli pryč!

jenufa 10.06.2018

Vejce ,, vždyť když je oplodněno tak se z něj vyklube úplně celý živý tvor ze vším všudy. Musi tedy být nositelem života a má v sobě všechno z čeho je živý tvor a nic tam nechybí. To říkám už mnoho let. Jedno vejce denně v době hladomouru je schopnu udržet člověka minimální kondici celý rok,. Na vajíčko ce nedám dopustit, pro vývoj, děti , puberta je nezastupitelnou potravinu.

sody18 jenufa 10.06.2018

Přesně tak, so to kecy nezdrave atd.

jaroslav sody18 18.07.2018

Souhlas.vajíčka baštili naši předci,protože to byla nejdostupnější hodnotná strava a chlapi kteří opravdu dřeli aby uživili početné rodiny,neměli moc na vybranou,protože pár slepic měl každý domkář a svačina či oběd byl s vejci za chvíli hotov.Je mi 70.let a denně konzumuji cca 4.vejce a zdravotních problémů mám minimum a zapomnětlivostí zatím netrpím-takže debilní kecy,nějakých takydoktorů mne již dlouho nezajímají.Někteří lékaři,by měli vrátit diplom a živit se jinak.O vejcích bylo napsáno příliš mnoho hovadin ale není to pravda.

lapis jaroslav 03.08.2018

Pane, je mi 76 a vejce jím cca 4 ks týdně, když jsem byl mlád, měl otec drůbežárnu a vajec zvaných křapky - s tenkou skořápkou, co se nedaly prodat - bylo dost. Nejsem 100% zdráv na těle a potíže s myslí dosud nemám.

Zdenek 10.06.2018

Miluju topinku potřenou česnekem, na ní volské oko a trochu kečupu. A je mi úplně jedno jestli to je, nebo není zdravé :-)

Bohumil z Kolína 10.06.2018

Vajíčka mám rád s houbami smažená. Jinak mám rád i vaječnou pomazánku. Musím je mít vařená i v koprové omáčce. Pro mne zkrátka vajíčka nejsou žádnou překážkou.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat