Prostreno.cz

Pro delší řasy vsaďte na zelený čaj

Nevypadají vaše řasy úplně podle představ? Jestli návštěvu kosmetického salonu odmítáte s tím, že o kamufláži v podobě aplikace umělých náhražek nechcete ani slyšet, vyřešte situaci jinak. Pomoc slibují tyto poklady z lůna přírody!

Investujete nemalé peníze do prodlužovacích řasenek? Při každém líčení se efektu „mrkací panenky“ snažíte docílit použitím speciálních kleštiček? Pokud to stále nějak není ono, zkuste své řasy zahustit a prodloužit díky přírodním prostředkům. Konkrétně tyhle fungují na výbornou!

Kokosové mléko jako tajný fígl

Jak již název napovídá, řeč je o kapalině extrahované ze strouhaného kokosu. Vzhledem k její bohaté a krémové konzistenci je oblíbenou složkou kosmetických výrobků, přičemž se objevuje stále častěji. A není se co divit! Exotické mléko obsahuje skutečně širokou škálou výživných látek, jež ocení pokožka, vlasy i řasy. Jak ho použít? Žádná věda, stačí v něm nechat „nasáknout“ bavlněný tampon, který si budete pravidelně přikládat na zavřené oči, a to vždy po dobu minimálně 15 minut. Po pár opakováních vás pohled do zrcadla hodně mile překvapí…

Vsaďte na olej. Ten ricinový

Ricinový olej se získává ze semen skočce obecného. Jen na vysvětlenou, to je okrasná rostlina pocházející ze severovýchodní Afriky a jihozápadní Asie. Výsledný produkt je sice bezbarvou tekutinou s nicneříkající chutí, vyniká však svými úžasnými schopnostmi, které můžete využít na řasy i obočí. Unikátní složení tohoto pokladu se totiž postará o jejich hloubkovou výživu, zatímco podpoří růst a minimalizuje vypadávání. Dáte i vy šanci tomuto blahodárnému „mazadlu“?

Zelený čaj není jenom k pití

Čaj, který se pije již tisíce let, je bez nadsázky zázračný. Je prokázáno, že nesmírně posiluje zdraví, neboť chrání srdce před kardiovaskulárními chorobami a reguluje špatný cholesterol. Urychluje také spalování kalorií, předchází diabetu a platí za prevenci zubních kazů. Aby toho nebylo málo, kouzelný nápoj se uplatní i v oblasti zkrášlování, protože prokazatelně zpomaluje stárnutí. Uklidňující je ovšem také pro unavené oči i řasy, na něž má doslova revitalizující vliv. Stejně jako v případě výše zmíněného kokosového mléka ho nanášejte pomocí vatového tamponu.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat