Komentáře k článku

Siraellen 17.11.2021

naměkko, to je moje

Ester Peggy 13.11.2021

Jednou se mi stalo, že mi před výplatou došly peníze. Měla jsem v ledničce vejce, uvařila jsem je natvrdo a jedla jenom je - jedno ke snídani, tři na oběd a dvě k večeři. Bez pečiva, prosím! Pouze vařená vejce. Divili byste se, kolik energie v nich je. I dnes, když si udělám ke snídani smaženici nebo "hemenex" ze třech vajec, vydržím půl dne bez jídla i bez pocitu hladu. Nikdy jsem vejce nezatracovala, vaječnou pomazánku si vyrábím pravidelně a vajíčka dávám i do drožďové pomazánky. Podle mě jsou dostatečnou náhradou masa, např. ke koprovce. A světe, div se - dodnes se dají vejce koupit za stejnou cenu jako před třiceti lety!

Luděk Bělský 13.11.2021

Miluju vejce v jakékoliv úpravě Kecum jsem nikdy nevěřil

Filip Švarc. 13.11.2021

Je to stále stejné.Všichni co znají pravdu se bojí mluvit.Je nezvratně dokázáno že ve vejcích je hodně cholesterolu.Ale vaječná lobby je tak mocná,tak lačná po penězích že dá miliony $ na to aby se mluvilo jen o tom že vajíčka jsou ta nej.nej.Že budou chcípat lidi,no a co,je jich dost,dolarů je ale pořád málo..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat