Komentáře k článku

Damaškova Danuše 18.01.2023

Banány miluju jím je ráda zelenější, nemám ráda hodně zralé

Jana 17.01.2023

Jím jedině nedozrálé , víc mi chutnají

Ivan 17.01.2023

Jím jedině zelené

Jana 15.01.2023

Zelené banany často konzumuji Kupují jen zelené. Jana

Ivan Zwach 11.01.2023

Zralé banány maji schopnost do jisté míry tonizující na trávicí procesy, na průjem příliš nepomáhají, neboť většina škrobu se již přeměnila na cukry.

Ivan Zwach 11.01.2023

To je není kompletní. Banány v zelenavém stavu mají sice více škrobu, ale díky vysokému obsahu K+ tedy draslíku, navíc ve velmi vhodné variantě, dobře vstřebatelné. Díky tomu působí silně protiprůjmově (při slabím průlmu stačí 1 banán, při dramatičnějším průjmu s křečemi je třebanaáz skonzumovat cca 3 banány, navíc mají banány v nedozrálem stavu (žluzozeleném s převahou zelenkavé barvy) schopnost zamezovat křečovým stavům, a pravděpodobně (ještě nemám dost prozkoumané) má vliv i na pohybový aparát starších osob - u mě to působí skvěle...

db 11.01.2023

Nezralé banány mi celý život chutnaly více než ty zralé. Nikdy by mě nenapadlo je tepelně upravovat nebo čímkoliv dochucovat.

Pavel adámek 10.01.2023

Tak jak upravit zelené banány ,nebo je jíst syrové ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat