5 věcí, které během menstruace dělá každá z nás

Nemá cenu se tvářit, že menstruace neovlivňuje životy drtivé většiny z nás. A také je to element, který většinu žen spojuje. Třeba tím, že během „svých dnů“ děláme věci, jež by nás nikdy nenapadly nebo bychom si je nedovolily.

Schválně, v kolika řádcích se poznáte!

1. Jíme. Cokoli nezdravého. V obřích porcích.

Hormony si během menstruace hrají i s našimi chutěmi. Z nějakého důvodu se můžeme utlouct po sladkém, smaženém, zkrátka nezdravém. A i když víme, že bychom ten sáček chipsů neměly sníst celý a že ta tabulka čokolády nám vážně neprospěje, jdeme do nich. Vždyť si je zasloužíme, protože máme „své dny“, no ne?

2. Pláčeme. Z radosti. Ze smutku. Jen tak.

Slzy jsou – alespoň v prvních dnech – našimi společníky. A je jedno, jestli se rozněžňujeme nad obrázkem koťátka, smutníme u filmu pro pamětníky (ne že bychom věděly proč) nebo jen koukáme z okna a přemýšlíme, kam na léto odlétají havrani. Zkrátka brečíme.

3. Oznamujeme, že „to máme“. Doma. V práci.

Je zajímavé, jak takovou soukromou informaci klidně šíříme do okolí. Ale děláme to. S kolegyněmi si porovnáváme, ve které fázi cyklu jsme, doma menstruaci oznámíme prostě proto, že v noci „nic nebude“, zato pár dnů budeme lehce protivné (a budeme jíst a plakat).

4. Vytáhneme bombarďáky. Ty nejstarší. A největší.

Sexy krajkové prádlo nebo tanga se na pár dní dostanou na samotné dno šuplíku. Zato na světlo vyplují bavlněné, velké a nikterak elegantní kalhotky. Proč? Protože jsou POHODLNÉ!

5. Vyhýbáme se posilovně. Nebo běhání. Vlastně jakémukoli pohybu.

Pokud nepatříme k naprostým nadšencům do sportu, během těch několika dní nás k pohybu prostě nikdo nedonutí. Největší fyzický výkon je vymyslet, která poloha na gauči nám bude nejpříjemnější (tedy poté, co obstaráme domácnost, samozřejmě).






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat