Komentáře k článku

Iva 16.04.2018

mám pejska, tak mě po jídle vezme rád ven

janami 16.04.2018

kdysi se psalo, že po jídle má být člověk v klidu, aby měl trávicí trakt klid na zpracování stravy, tak nevím, zda je tento způsob nejzdravější, pohyb samozřejmě, ale proč po jídle ?

evaave 16.04.2018

Poobědový ritual- Takže situaceČ1 -neděle- hospodyně-oběd pro 5 členů o více chodech moučník ,+úklid,cca 4hodiny práce a pohybu "ala fretka"to si každá pak ráda sednem!!! Situace Č2 -poobědový ritual-dělník ve fabrice, pokladní ,tesař ,řidič,zedník ,listonoška,přetížený manažer -Ti jsou RÁDI KDYŽ ZHLTNOU OBĚD!!(pokud se to dá nazvat obědem)!!! A VAŠE RADA -"když se sem tam zvednete od pracovního stolu a vyjdete ven, sníží se hladina stresu. passeggiata"-Snad určená pro pasivní stařečky a pasivní unuděné úředníčky,-Alespon kdyby jste napsali že je to pro podobnou skupinu,takto jen PROVOKUJETE-kde žijete-v domově důchodců????

Sandra 15.04.2018

proboha, jděte už jednou s těmi radami do pr.....v dnešní době je to nereálné!!!!

Renata 15.04.2018

Jak to mám asi udělat v práci? Dvakrát denně se sebrat a jít si na procházku? Místo práce? To bych asi měla brzo kopanec do řiti od zaměstnavatele >:(

Amanita Pantherina 15.04.2018

Pohyb je sice prospěšný, ale 15 minut šmatlání nikoho nespasí a řada lidí ani na to nemá v práci čas. To je zase článek, hlavně že vědci šíří optimismem..XD

El. 15.04.2018

Vědci šíří optimismem ? Co česká gramatika?

Radka 15.04.2018

Další nesmysl že se po 15 min.chůze bude hubnout, je to o jídle z 80% jak tvrdí dietologové a 20 % o pohybu. Pokud se nezmění životospráva i kdyby člověk cvičil hoďku denně tak stejně nezhubne!!! Dle Dr.Cajthamlové a Havlíčka a já tomu věřím!!!! Má to logiku.

honzik 15.04.2018

nechodím po každém jídle, ale po obědě jdu na procházku s pejskem

Jaruš 15.04.2018

Kéž bych vyšetřila energii a čas na procházku i 3x denně. Zatím jsem ráda, když zvládnu vše potřebné. Ale změna přichází. Zjednodušení života je za rohem a já budu s manželem opět praktikovat navzdory nemocem Nordic walking každý den. Pokud jsme tak dělali, i kdybychom chtěli, nešlo se pohádat. Endorfiny a následné Prieznitz sprchy dělají své. A nejpřirozenější pohyb je přece CHŮZE!, milé zlaté.*5*

konatovka 15.04.2018

Pohyb mám moc ráda, hlavně v přírodě.*1*

neregistrovaný konatovka 15.04.2018

škoda, že jen teoreticky, protože tu pořád smolíte podobné perly:-P

Alena 15.04.2018

Hmm, po večeři na krátkou procházku snad ano, ale po obědě a dopoledne? Až budu nezaměstnaná, budu o tom uvažovat. V práci asi šéfovi těžko vysvětlím, že mu dlabu na práci, že passeggiata je přednější (a pak budu hubnout ještě víc, až budu žít z podpory na pracáku).

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat