Nenechte si průjmy zkazit dovolenou

Biopron® FORTE je komplex probiotických bakterií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a probiotických kvasinek Saccharomyces boulardii s vysokou klinicky ověřenou účinností při akutních průjmech různého původu. Krásná dovolená se může nečekaně pokazit, pokud nám ji zkomplikuje průjem.

Při cestování se setkáváme v jiném prostředí s cizími mikroorganismy, které mohou způsobit střevní problémy. Biopron® FORTE je vhodný při akutních průjmech různého původu (dietní chyba, patogeny), při průjmech po užívání antibiotik a při průjmech cestovatelů. Je také vhodný pro obnovu střevní mikroflóry a pro celkové posílení imunity.

Biopron® FORTE příznivě působí při akutních průjmech Saccharomyces boulardii  je vysoce účinná a velmi dobře tolerovaná při užívání v případě urputného a déle trvajícího průjmu. Kombinace bakterií Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus rhamnosus redukuje průjem různého původu.

Biopron® FORTE pomáhá obnovit zdravou střevní mikroflóru – Saccharomyces boulardii snižuje výskyt patogenů ve střevě tím, že podporuje růst laktobacilů a bifidobakterií. Společně s obsaženou vlákninou (fruktooligosacharidy a inulin) tak pomáhá znovu nastolit fyziologickou střevní mikroflóru.

Biopron® FORTE podílí se na stimulaci obranných mechanismů organismu Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus rhamnosus zvyšují populaci aktivních imunitních buněk připravených omezovat množení patogenů.

Biopron® FORTE je určen pro dospělé pacienty a děti od 6 měsíců, orientační cena balení (30 tbl.) je 208 Kč.  Více informací najdete na www.biopron.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat