Komentáře k článku

Jarka 15.08.2017

Ahoj, holky, chtěla bych taky začít jíst trošku víc zdravě, a zkusit nějaký ty zdravější potraviny, ale bohužel u nás na vsi nemáme žádný takový obchod. Poradíte, jestli se dá něco koupit i v normálním obchodě?

Kamila Jarka 15.08.2017

Jarko, to vůbec nevadí, já si třeba nakupuju superpotraviny a další věci na e-shopu natu.cz Mají to v bio kvalitě, cena je sice trochu vyšší, ale já si za kvalitu ráda připlatím. Určitě bych doporučila vyzkoušet.

Jarka Kamila 15.08.2017

Tak tohle mně po pravdě vůbec nenapadlo. Díky moc. Mrknu na to. A co bys mně tak pro začátek doporučila? Sem fakt laik.

Kamila Jarka 15.08.2017

Tak záleží, co máš ráda. Určitě bych si vzala Chlorellu, tak je super na detox celýho těla. Pak bych si určitě vzala nějaký sušený plody a zkusila kaše. Určitě si svoje najdeš.

Jarka Kamila 15.08.2017

Tak ti moc děkuji za radu. Vyzkouším.

ovace 06.06.2017

používám superpotraviny

Siraellen 06.06.2017

používám

Ivana Holečková 05.06.2017

Mě ty nové superpotraviny nikdy nic neříkaly.Znám se.Sice si je koupím, ale nejsem na ně zvyklá, takže začnu zase jíst to co dříve... Přesně jak píšete.Česká klasika.Řepa, , vlašské ořechy, atd.

snegurka 04.06.2017

Vejce si občas dopřeji jako všechno ostatní.

nea 04.06.2017

Píšu zase podobný komentář jako už vícekrát. Nic se nemá přehánět a důležitá je vyváženost stravy. Pamatuji časy, kdy vejce byla nezdravou potravinou. Říkalo se, že obsahují příliš mnoho cholesterolu. Dnes je to zase jinak.

HELENA 04.06.2017

Moje babička se dožila 93 let a vařila jen na sádle olej zavrhla

konatovka 04.06.2017

Superpotraviny nejsou tím hlavním jídlem při zdravém stravování, jsou skutečně předražené, ale drahá je zelenina a ovoce. V článku se uvádí, co je vhodné konzumovat, ale mimo sezónu je to předražené jako ty superpotraviny. Vejce mám domácí z volného výběhu. :-O

Jiří Plzen 04.06.2017

Vejce a vejce je velký rozdíl. Vejce od slepic volně běhajících pasoucích se na zeleném, ty jsou super, ale když je má někdo doma na uzavřeném malém prostoru a kurník neudržovaný a nakupuje krmení, tak takové ne a vejce v obchodě, ty jsou většinou ozářené jako řada dalších produktů, takže obsahují plno mrtvolek prospěšných i škodivých látek, těžce zatěžují náš organismus .

xena 03.06.2017

Vážená redakce srovnává jen počet živin v surovinách, ale už nesrovnává to, kolik tam těch živin je, jak jsou vstřebatelné, a jaké to jsou živiny! V mnoha 'superpotravinách' jsou zejména živiny, které se v běžných potravinách nevyskytují, proto jsou považovány za 'super'. To že člověk by měl jíst vyváženě a zejména místní potraviny asi každý ví, ale to neznamená, že nebudeme jíst nic co je dovezeného . To by totiž náš jídelníček pěkně schudnul o běžné suroviny jako kakao, babány, rýže a miliony dalších běžných potravin. A pokud jd o tu ekologii - tak já bych tedy místo dovozu exotických potravin řešila spíše dovoz potravin co u nás rostou, a přesto se vozí přes celou evropu nebo půl světa (brambory z německa, saláty z itálie, rajčata ze španělska a podobně). A jen kůli tomu že vajíčka obsahují vitamíny a minerály, se jimi člověk nebude cpát od rána do večera, a nesní jich třeba deset za den - dvě místo avokáda, dvě místo sklenice mandlového mléka, dvě místo chia semínek ke svačině atd!!! A to že jsou restaurace předražené není jen doména bio a vegan staravy - když si řízek uděláte doma a dáte v restauraci, taky za zaplatíte třikrát více! A pokud se někomu zdá drahé kupovnaé, může si vyrobit doma za zlomek ceny kupovaného výrobku - od chia pudinku, přes hummus až po mandlové mléko. Takže z nás milá redakce nedělejte hlupáky.

Miloš 03.06.2017

Vejce, víte vůbec co to je...? To je poloviční slepičí zárodek, neoplozený. Mňam...:-/>:(

Miloš Becherovka Miloš 03.06.2017

Opravdu inteligentní komentář,ale co čekat od někoho kdo nosí jméno Miloš :-D

helena Miloš 04.06.2017

MĚLO BY SE JÍST VŠE ALE S MÍROU A NIC NEPŘEHÁNĚT

Roman 03.06.2017

Pavlo, jako vtip dobry! Ale nechces lidem tvrdit ze vajicka jsou zdrave, ze ne?

k. 03.06.2017

ještě Vám tam chybí jedno políčko do hlasování Nejím zdravě, a nesnažím se to změnit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat